Startlap fórum:: Forgalmi vízsga. Kérlek válaszoljatok!!!!! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 4 Oldal +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Forgalmi vízsga. Kérlek válaszoljatok!!!!!

• Csoport: Guests

Elküldve: 2005. február 26. - 08:12:33

Még szerencse, hogy ő elég türelmes. Velem szemben csak akkor emelte fel a hangját amikor sávváltáskor három autónak majdnem neki mentem. De ez abszolút jogos.
Ha netán nem siker rül a vízsgám én nem az oktatóban fogom a hibát keresni mint náhányí sosrtása, ha nem sikerül az csak az én hibám.
0

Elküldve: 2005. február 25. - 20:48:00

képzeld el, ha az oktatód türelme is elfogyna, ha hibázol... :)
0

Elküldve: 2005. február 25. - 16:21:59

Hm igen türelem jó is lenne, de miután mindig hibázok az elfogy.
0

Elküldve: 2005. február 25. - 09:33:47

Én azt szoktam mondani, hogy a balesetmentes vezetéshez két dolog kell. Az egyik az előrelátás, a másik a türelem. Idővel megtanulod, (inkább a gyakorlattal kialakul) hogy mi az amire fontos figyelned, és mi az ami nem. Ezzel egyidőben gyorsulsz is majd. Lélekben, és az autóban egyaránt. De azt ne feledd, a fizikát nem lehet átverni!
0

Elküldve: 2005. február 24. - 14:46:20

Köszönöm a jó tanácsot.
Nekem sajnos pont az a problémám, hogy nem félek a többi autótol ill. a forgalomtól.
A vízsgától is csak azért félek mert ahol 40-45-el kell mennnem ott 50-55..stb. Ezért későn vagy nem is veszem észre a táblákat és a gyalogosoknak sem tudom megadni az elsőbséget.
0

Elküldve: 2005. február 24. - 14:34:41

Mindig csak a következő megoldandó feladatra figyelj! ( kereszteződés, egyenes, bármi ) Ha az egészet nézed félelmetesnek fog hatni, és nem a nem tudás, hanem a félelem fog elbuktatni.
0

Elküldve: 2005. február 24. - 14:29:11

Köszi a bíztatást.
Megorobálok figyelni.
0

Elküldve: 2005. február 22. - 19:06:26

hát nem igazán... ha jól t'om, aznap nála mindenki bukott, nem csak én :)

jobb, ha el sem árulom, miért húztak meg. :) kicsit későn esett le, hogy lakó-pihenő övezet tábla jön és nekem nem arra kéne mennem... de hát én olyan ideges voltam, hogy nem is csoda, hogy későn reagáltam.

egyébként meg nyugi, ne félj. ha nem lettem volna ideges, lehet hogy elsőre átmentem volna. de ideges voltam, így simán elcsesztem. :) szóval te ne tedd! :)
ja és sok sikert a vizsgához. pozitívan kell hozzáállni. akkor biztos sikerül :)
0

Elküldve: 2005. február 22. - 17:13:14

A vb nálad rendes volt?
A forgalmitól most én nagyon félek, mert ahoz képest, hogy 3-án megyek vízsgázni ma simán keresztűl mentem három jobb kezesen.
Téged mért húztak meg?
0

Elküldve: 2005. február 21. - 20:50:49

kicsit izgulhattam?! ez enyhe kifejezés :)
0

Elküldve: 2005. február 21. - 11:11:55

Igaz tényleg nem kéne áltílánosítanom, de ezt én arra alapozotam amit a fórumon olvastam. Igaz én most megyek majd 3-án előszősz pótóranélkül.

essence!
Az elsőn valószínűleg valami hülyeség miatt vágtak meg és egy kicsit izgulhattál.
Ha a másodikra sikereűlt akkor csak szívből gratulálni tudok. Jó vezetést!
0

Elküldve: 2005. február 20. - 22:42:16

hehe, én nem emlékszem mennyi pótórát vettem, de nekem másodikra sikerült. :) akkor én kilógok a sorból? :)
0

Elküldve: 2005. február 20. - 20:56:17

Annyi biztos, hogy a forgalmi nehezebb. De ezt az észrevételt én egy kicsit megfordítanám. Gyanítom, hogy aki 40 pótórából megy vizsgázni ő talán sőt biztos, hogy egy kicsit gyengébb képességű+izgulósabb stb, hogy ez a plussz óraszám is kevés az első SIKERES forgalmi vizsgához. Aki viszont csak a 20-at vezeti le el tudom képzelni, hogy olyan ügyes, lazább stb, hogy ennyi óraszámból is sikeres vizsgát tud produkálni! Ez a dolog relatív, és nem szabad általánosítani! Szerintem!
0

Elküldve: 2005. február 20. - 17:12:40

Ahogy olvasoma forgílmi nehéz legalábbis annak tűnik.
Van egy észrevételem is, hogy aki az első forgalmi vízsgája előtt is már kb.40 pótórát vett annak a harmadikra fog a sikerülni aki viszont csak a 20-at vezeti le annak elsőre meg van.
Lehet, hogy nincs igazam?
0

Topik megosztása:

• 4 Oldal +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó