Startlap fórum:: Jogosítvány vagy sem - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Jogosítvány vagy sem

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. október 06. - 17:41:29

Ha pénzre van szükséged, például jogosítványra, regisztrálj itt:link
Ha kérdésed van, vagy ha nem megy annyira az angol: erika.nagytelki@gmail.com
0

Elküldve: 2009. április 14. - 17:11:10

Ittas vezetők figyelem ! Jogosítványát legális úton visszakaphatja, a büntetést és a pótvizsgákat elkerülheti !
Ha még nem vonták be, de már megtörtént az esemény, abban az esetben is minnél hamarabb vegye fel
a kapcsolatot velünk ! Garantált segítség ! link
0

Elküldve: 2009. április 09. - 17:47:19

Ittas vezetők figyelem ! Jogosítványát legális úton visszakaphatja, a büntetést és a pótvizsgákat elkerülheti !
Ha még nem vonták be, de már megtörtént az esemény, abban az esetben is minnél hamarabb vegye fel
a kapcsolatot velünk ! Garantált segítség ! link
0

Elküldve: 2008. augusztus 14. - 11:01:03

Szia Hilari!

Nem fekete-fehér ez a dolog. Nagy vagy már, ha szeretnéd, szerezd meg a jogsit, aztán vagy vezetsz, vagy nem. Ha vezetsz,jó. Ha nem vezetsz, és gondolkodó ember vagy, akkor valószínűleg gyakorló órákat veszel majd, ami ugye extra költség. Ha esélyes, hogy szükséged lesz a ogsira, és még elegendő önbizalmad is lesz, hogy külföldön vezess, akkor hajrá. A kresz ott sem más, csak az emberek mentalitása, és a külföldön vezetést még mindig egyfajta misztikus légkör veszi körül. Kint meg nagyságrendekkel drágább.
A másik. A vezetés során sok,és jó döntést kell hoznod nagyon rövid idő alatt, különben hamar bajba kerülsz. Ha ezen ennyit agyalsz, azon sem ártana elgondolkodni, hoyg képes leszel-e sorozatosan gyorsan dönteni...
0

Elküldve: 2008. augusztus 04. - 09:02:58

Kedves Hilari!
Ha van rá módod, időd, pénzed, akkor "ess" neki és szerezd meg a jogosítványodat. Mai világban már mire egy fiatal leérettségizik - közben megszerzi a jogsiját -. Még Te is fiatal vagy, könnyebben megtanulod. (Gondolj arra, ha most hirtelen nyernél egy szuper autót, tudnád vezetni? - nem - de ha lenne jogsig csak beleülnél és hazavezetnéd..... AZT JAVASLOM MIELŐBB "ESS" NEKI!
Üdvözlettel:2005oli
0

Elküldve: 2008. augusztus 03. - 09:36:36

Hilari!

ha 28 éves vagy akkor szerintem ezt a döntést fel kell vállalnod, nem szabad hagyni, hogy kis családod befolyásoljon. ne törődjél vele, hogy mások mit mondanak. lehet hogy csak irigyek rád, mert elmész külföldre.

másrészt az au-pair munkához lehet hogy jól jön, hogy van jogsid.
és ha kinntragadsz?? nem tudom merre mész, de gondolom nyugatnak, és ott sokkal drágább lesz jogsit szerezni...

üdv Tüchtig
0

Elküldve: 2008. július 28. - 15:48:23

Nagy dilemma előtt állok. Külföldön szeretnék au-pair munkát vállalni de jogosítványt is szeretnék tenni előtte. Bár egyenlőre nincs kocsim. A család lebeszélne róla. Én meg tanácstalan vagyok egyfelöl nagyon szeretném, mert már 28éves vagyok és később szerintem ennél sokkal majrézósabb lennék.
A család szerint minden elfelejtek mire odaérnék hogy vezessek.
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó