Kedves Poise!
Azért az 1130 Ft-os óradíjba senki nem kényszerítette bele a kollégákat. Ismerek nem egyet, aki inkább másodállássá váltotta az oktatást, de nem tört meg.
Azért valljuk be, akad olyan iskolavezető is, akinek nem okoz álmatlan éjszakát, ha az oktatói nem döntögetik a szakmai felkészültség csúcsait...
Oldal 1 / 1
Szakoktatóknak (másnak belépni tilos)
Elküldve: 2010. április 28. - 00:23:35
Hali mindenkinek!
Engem érdekelne hogy hogy tudnék nagyon gyorsan A kategóriás jogosítványra szert tenni.
Motorom van mentem is vele közúton csak megfogtak:)
Most telik le a büntetés és engem érdekelne olyan megoldás is hogy papíron megkapom az óraszámot és csak vizsgázni megyek el!
De természetesen ennél gyorsabb megoldás is érdekel:)
Attila8805@hotmail.com
Engem érdekelne hogy hogy tudnék nagyon gyorsan A kategóriás jogosítványra szert tenni.
Motorom van mentem is vele közúton csak megfogtak:)
Most telik le a büntetés és engem érdekelne olyan megoldás is hogy papíron megkapom az óraszámot és csak vizsgázni megyek el!
De természetesen ennél gyorsabb megoldás is érdekel:)
Attila8805@hotmail.com
Elküldve: 2010. január 17. - 19:51:38
PEDIG LENNE TÉMA:vizsgadíj emelés,oktatói továbbképzések,hatósági eljárások,benzin,tanuló és szüleik megértő viselkedése,és maguk az ISTENEK a VB-k.Várom szeretettel a kollégák hozzászólásait!!
Elküldve: 2010. január 10. - 12:25:11
Sajnálom én is,de látom a Kollégáimon NAGYON BELEFÁRADTAK ebbe a kilátástalan állapotba,/itt Pesten/.1130ft/óradíjból nem lehet oktatni,megélni,mindenki fél és hallgat.Ebből az összegből autózzál 40km-t országuton!
Elküldve: 2008. szeptember 16. - 13:37:29
Azt szeretném megtudni, hogy-hogy a szakoktatóknak (másnak belépni tilos) fórumnál 2008.03.08-án volt az utolsó hozzászólás, mi az oka, hogy azóta nem szólt hozzá senki......
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó