Startlap fórum:: KRESZ - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

KRESZ

#1 Felhasználó nem aktív   Melany 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 35

Elküldve: 2012. január 27. - 09:55:26

sziasztok.

Pécsiek figyelmébe ajánlom a Nebuló autósiskolát: van online kKRESZ TESZT-je, ami azt jelenti, otthoról, vagy bárhol internet kapcsolatról tudsz gyakorolni. érdemes őket választani, ha jogosítványt szeretnél.

Pécsi autósiskola
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2005. november 30. - 08:01:30

Anne Guest: ez nem igaz. Hiába van meg a B kategóriás jogsid, motorhoz ugyanúgy vizsgáznod kell KRESZ-ből is.
Akinek van legalább 2 éve A1-es v. A korlátozott jogsija és betöltötte a 21. életévét, annak A kategóriára nem kell KRESZ-ből vizsgáznia, csak gyakorlatból.
0

Elküldve: 2005. november 29. - 16:40:38

sziasztok!

A1-es jogsit szeretnék, és azt hallottam, hogy akinek van már "b" kategóriás jogsija, annak nem kell a mocishoz a kressz vizsgát letennie... igaz ez??
0

Elküldve: 2005. szeptember 06. - 14:52:30

Begurulsz? És akkor...?
Nem hinném, hogy változtatnak rajta, de ha emelnek, azt üdvözölném, hogy egy kicsit érettebb emberek kerüljenek az utakra...
0

Elküldve: 2005. augusztus 28. - 15:22:23

Üdv for all.
lenne egy jó nagy kérdésem, mégpedig jövőre elvileg 17 leszek ( a név megtévesztő mert nem az enyém... no mindegy), és ha jól tudom akkor már lehetne menni szülői engedéllyel ami meglenne, - faterom mondta h. mehetnék -.

No, nem régen hallottam valami olyasmit, hogy módosítanak valamilyen törvényrendeleten, hogy jövőre azaz 2006-ban már csak a 18 évesek mehetnének. Nos aki tud valami bíztatót, hogy mivan, annak a válaszát megköszönném.

Remélem marad ez a 17 évtől szülői engedéllyel, mer ha nem sztem nagyon begurulok... :)

válaszotokat köszi előre is
0

Elküldve: 2005. augusztus 26. - 14:28:45

Szia Nyuszika!
Anci vagyok.
Mivel kitoroltem veletlenul egy par emailt ,nme talalom a web oldalad,ott ahol voltak fenykepeid is.
Kuldd el megegyszer legyszi! Irhatsz is ha van kedved!

annamariabirtalan@hotmail.com

Puszi
Anci
0

Elküldve: 2005. április 24. - 11:42:22

Februárban vizsgáztam Kreszből......Én is sz.gépen és annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy aki az oktatáson egy kicsit is figyel....vagy megtanulja a teszteket SIMÁN RÖHÖGVE ÁTTMEGY!

Sorry, de sztem az nem megy átt egyedül aki azt várja ,hogy az elefánt repülni fog.........
0

Elküldve: 2005. február 22. - 00:55:40

Üdvözlöm minden honfitársam, és a mesterurakat!

épp a forgalmi vizsga előtt állok!
Kellene 1 nagy segítség!
Ill. nem is nekem, hanem az oktatómnak.
Ügye van ez az új szgépes KRESZVIZSGA. Az oktatóm annyira nem vágja hol mikor merre, de van egy programja, ill, 1 gyűjtemény:
"B" kategóriás TESZT kérdések gyűjteménye 2004

Ez egy program, ami tertalmazza az összes kérdést.
A gond, hogy állandóan újra kell telepítenie, és visszavennie 1 évvel a szgép óráját, hogy működjön. Talán valami időhatáros progi, vagy talán eleve hibás a program.

Ha tud valaki erre megoldást, linket, ahonnan letölteném, vagy valami javítást a programnak, aki ismeri... vagy más új programot, annak nagyon örülnék/ az oktatóm örülne méginkább.

+ van egy hatalmas, 3 cdés ppt gyűjteménye is, de nem tudja kimenteni sehová.
Szóval ha valaki tud ilyen gyüüjteményről, vagy valami linket, ahol fellelhetném, azt megköszönöm!!!

Azért nem értem.
Miért kell megtanulnia lassan számítógépül egy a+b+c+d+e kategóriás oktatónak 40 évesen?

+ mindenkinek kellemes további jó évet!!!

tom77@vnet.hu
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó