Milyen biciklit vegyek?
Elküldve: 2010. november 02. - 14:57:33
Tavasszal volt egy ilyen "én és a biciklim" fotózás, ott elég jó darabokra lehet rálelni és strapabíróak is.. ha jól tudom a merrell támogatta, úgyhogy sanszosan onnan is vannak ruhák, felsők, cipők.. egyébként 1-2 merrell darabom nekem is van, én monjduk csak városban bringázom, de eső,szél nem akadály bennük :D
Elküldve: 2010. október 29. - 10:03:34
Én nem konkrétan biciklikről érdeklődnék, hanem hogy milyen szerelésben érdemes elindulni egy viszonylag hosszabb kerekpártúrára?
Elküldve: 2010. január 02. - 17:00:49
Milyen bringát vegyek, ha elsődleges szempontom az, hogy nagy távolságra (200-300 km) szeretnék egy nap alatt tekerni (főleg aszfalt, esetleg könnyebb terep), szóval legyen gyors és kényelmes. Ja, kb 100000 ft-om van rá. (az előző bringám egy caprine greenway volt, ezzel tekertem hasonló távokat Magyarországon, de ezt ellopták)
Kösz a válaszokat!
Elküldve: 2009. november 25. - 22:40:09
abban kérem a segítségeteket, hogy egy HEAD RESPECT kerékpárt szeretnék venni, ha tud valaki egy olyan forrást aki ilyet szerez azt megköszönöm!
üdv
frank
Elküldve: 2009. szeptember 13. - 18:29:12
ELADÓ EGY MALI PYTHON 2009 ÁRON ALUL DIRT BICAJ TELJESEN MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN. SEMMI BAJA ALIG VOLT HASZNÁLVA A HAJTÓKAR OLYAN MINT HA TELJESEN ÚJ LENNE SEMMI KARCOLÁS NINCS RAJTA. A HÁTSÓ KEREKET LECSERÉLTEM EGY SZEGECSELTRE (BIKE POSITIVE) ÉS SZÉLESEBB KORMÁNYT VETTEM RÁ MEG EGY ÚJ MARKOLATOT. ELÉG SÜRGŐS LENNE NYUGODTAN ÍRJATOK VAGY HÍVJATOK. 0630 265 5805 VAGY URBAN_MATE@HOTMAIL.COM EZ MSN CÍMEM IS. ÁR: 60.000
Elküldve: 2009. július 19. - 16:54:54
Gyári: első villa, első felni. váz, kormány, stucni,
Lecseréltem a gyári: Nyerget (most monguse), nyeregcsövet, hajtókart, hátsófelnit, abroncsokat, pedálokat, pegeket (4db),
fogaskereket.
A váz bordó, a kormány fekete, az elsővilla és a pegek matt feketék.
Ha érdekel, kérlek írj: egykopasz@citromail.hu (az árban megeggyezünk!)
Képet e-mailban tudok mutatni.
Elküldve: 2009. június 30. - 10:56:06
Van egy régi verseny bringám, még 27-es kerékkel. Nemrég tönkrement a külső gumija, de sajnos ilyen méretben már nem gyártanak újat. Viszont abban reménykedek, hogy raktáron még valahol fellelhető. Valaki tud esetleg ilyenről?
Elküldve: 2009. június 03. - 09:59:16
Bécsben és/vagy Grazban, vagy bármelyik, határtól nem túl messze levő osztrák városban nem tudtok használt bicó boltot?
Elküldve: 2009. március 18. - 19:55:30
Szeretnék új biciklit venni, s egy használt, de nagyon jó állapotú Author A-Gang AM és egy Gepida Karaton (Gepida Karaton Pro vázzal) között nem tudok dönteni mert mindegyik kb egy árban van, de a felszereltsége nem tudom melyiknek jobb.Szeretném, ha segítenétek a választásban. Előre is köszi.
Elküldve: 2009. január 11. - 19:06:11
olcso téli áron!(gyönyörű szinte új állapotban, ha nem hiszed kérj rola képeket!)
Eladósorba került kedvencem! Felszereltsége a következő:Maxxis 2.7es 90%os gumikkal. DitchWitch felni(sérülésmentes),
Silent Clutch agy, Sram 5.1 es fék, Eredeti Haro Bike bőrülés,RPM hajtókar,Schwinn váz ami porszórás technológiájával
matt feketére lett fújva, a váz kialakítása megengedi a hátsó tárcsafék használatát is.Bike+pedál, Shimano tárcsafék
elől Gepida aggyal. Bike+ rövid stucni. A kormány és villa szavatossága örökkévalóság meg egy nap, bitang erősek!!!
képeket mint mondtam tudok küldeni. ernesto_guevara@freemail.hu mail cimre várom az érdeklődök leveleit vagy ugyanezen a cimen msn-re is felvehetsz!
Elküldve: 2008. július 24. - 16:00:35
En nemreg lettem a biciklizés szerelmese eppen ezert vetem egy biciklit Alaskaban, USA es eleg sok nehezseg aran elhoztam valahogy Magyarországra dobozban. Mivel hogy uj vagyok a pályán ezert barki segitseget elfogadnam azzal kapcsolatosan, hogy segitsen nekem osszeszerelni a bringat..
Talan viccesen hangzik ez a keres kicsit de leven hogy nem ertek hozza annyira, nem szeretnek kart tenni a bicikliben es hat magamban sem ha netan nem jol szerelnem ossze..
Szoval kormanyt kellene berakni, ulest, beallitani a fekeket es a valtot es hat az en meretemre hozni az egeszet. Székesfehervaron lenne a legjobb, ha ezt megtudnank oldani vagy esetleg pesten. Tehat barki segitseget nagyon szivesem fogadom es hat nem tudom hogy mennyibe kerul egy ilyen dolog de nyilvan nem veletélenul fordulok Hozzatok, hiszen lehuznak a bringas uzletek. Vasarnap mar tokeletes lenne ezen a heten!
Elerhetosegeim:
Tel.: 30/ 377 34 95
E-mail: kovacstiti@yahoo.com
Elore is koszonom a segitseget!!
Titi
Elküldve: 2008. június 20. - 13:10:59
Ha valaki itt olvassa ezt a lehetőséget a levélbe írja meg azt is, hogy az ingyenes tesztlehetőségről kér értesítést. Megéri !!!
Elküldve: 2008. június 10. - 08:56:47
Elküldve: 2007. október 28. - 13:35:26
nem tudom tudtok e segíteni, én építenék egy triciklit, van is hozzá tervem az internetről (nagyon részletes-- ha valakit érdekel írjon), és keresek valami roncstelepet, alkatrészek miatt. Mivel elég speciális a bicó nem éri meg olcson venni valam használt biciklit, és abból kivenni a rézeket, mert több féle kéne.
várom az infókat, lehetőleg e-mailben írjatok
(viktorspett@gmail.com)
Elküldve: 2007. augusztus 26. - 19:28:03

Súgó