Startlap fórum:: Biciklitúra célpontok - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Biciklitúra célpontok

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. június 27. - 11:28:19

Sziasztok!

Duna túrához (Passau-Rajka) várunk jelentkezőket, az időpontja 2010. 07. 11 - 2010 07. 19. A meglévő társaság vegyes korú, gyerekek és felnőttek. Campingezést kedvelőket gyertek velünk!
Email-en jelentkezz a részletekért!
bugatti1@freemail.hu
0

Elküldve: 2010. június 26. - 15:12:02

Üdv a kollegáknak!
Túratársat keresek 1 hetes túrához az Alpokba.

A terv: a célzónáig autóval, sátor, hálózsák, vadkemping stb., napi 80-100 km közepes/nem lóverseny/ tempó,
költségek minimalizálva, kb 1 hét,nagyrészt aszfalt, de más alternatív tervbe is benne vagyok.
Útvonaltervek készen vannak, van keményebb és lightos változat is aszerint ki társul be.
Időpont: nekem bármikor jó,de optimális időjáráshoz igazitva/lehetőség szerint/

Kedvcsinálónak/vagy elvevőnek! /,ime egy rövid összefoglaló a tavalyi túrámról:

link

Részletes útiterv,további információk,videók,képek,elérhetőség itt:

link
0

Elküldve: 2010. június 14. - 15:39:01

Sziasztok! 12-17 éves gyerekeknek ajánlom a Kreatív Angol biciklistábort! Ez egy Balatont megkerülő tábor, mely napi 30-40 km biciklizést, 4 óra angolozást, sok kirándulást és szabadidős programot foglal magában. A gyerekek egyszerre tudják megmozgatni a testüket és az agytekervényeiket. Jelentkezni lehet: info@kreativangol.hu
További információ: link
0

Elküldve: 2010. április 06. - 23:13:43

link
0

Elküldve: 2009. március 13. - 10:51:27

Sziasztok! Szeretnék egy biciklitúrát szervezni Aragóniába, főként a helyi mudejar műemlékek meglátogatására. Össze lehetne kötni valami helyi fiestával, az arrafele elég sok van. Ha valakit érdekel, várom a levelét. Még egy kérdés hogy hogyan lehet megoldani a biciklik szállítását. A MÁV-SART semmilyen módon, semmilyen biciklit nem hajlandó kiszállítani Zaragózába. Helyi bérelt biciklivel nekivágni akár egy kisebb túrának is szerintem elég kockázatos. Ti, gyakorlottabbak, hogyan csináljátok? Köszönettel: Gyurkó Ádám
0

Elküldve: 2008. szeptember 29. - 08:39:48

Sziasztok!

Jövőre kb. 3 hónapos biciklitúrát tervezek (júniustól) Európán belül, végleges útvonal még nincs, de Németország, Hollandia, Dánia, Anglia és onnan a skandináv országokba és vissza Észtország felől.
Ha valakit érdekel akkor írjon - egyedül mennék, de ha vannak komoly és szimpatikus érdeklődők (max. 3 emberre gondoltam) akkor lehetnénk többen is. Nem szeretek fórumozni, nem is írok többet, de ha valakit esetleg érdekel akkor a suruerdo@gmail.com címre írhat, de csak ha komolyan gondolja és ha van rá ideje és pénze is.

Ez az útvonal egy kiindulási alap, de ennél jóval hosszabb útra gondoltam:

link
0

Elküldve: 2008. augusztus 23. - 11:30:08

Sziasztok!
Minden érdeklődőt szerettel várunk a 2008.évi fourcross ranglistaversenyen,ami Nagykanizsán kerül megrendezésre!
Időpont:2008.09.07(suli :@ )
Helyszín:Nagykanizsa Thury Sporttelep
KAtegóriák: -Elite férfi
-Elite nő
-Hobbi
-Buli kategória (licnec nélkül/BMX )

Értékes Fox(lowrider)/pénznyeremények estébé....
Lányok mindenféleképpen jöjjenek :-))

Nha Sziasztok!
0

Elküldve: 2008. július 24. - 15:57:32

Tisztelt bringasok,

En nemreg lettem a biciklizés szerelmese eppen ezert vetem egy biciklit Alaskaban, USA es eleg sok nehezseg aran elhoztam valahogy Magyarországra dobozban. Mivel hogy uj vagyok a pályán ezert barki segitseget elfogadnam azzal kapcsolatosan, hogy segitsen nekem osszeszerelni a bringat..
Talan viccesen hangzik ez a keres kicsit de leven hogy nem ertek hozza annyira, nem szeretnek kart tenni a bicikliben es hat magamban sem ha netan nem jol szerelnem ossze..
Szoval kormanyt kellene berakni, ulest, beallitani a fekeket es a valtot es hat az en meretemre hozni az egeszet. Székesfehervaron lenne a legjobb, ha ezt megtudnank oldani vagy esetleg pesten. Tehat barki segitseget nagyon szivesem fogadom es hat nem tudom hogy mennyibe kerul egy ilyen dolog de nyilvan nem veletélenul fordulok Hozzatok, hiszen lehuznak a bringas uzletek. Vasarnap mar tokeletes lenne ezen a heten!
Elerhetosegeim:
Tel.: 30/ 377 34 95
E-mail: kovacstiti@yahoo.com

Elore is koszonom a segitseget!!

Titi
0

Elküldve: 2008. július 21. - 16:56:19

Nekem pont most megy füstbe a tervem,a túrapartnerem kidőlt.A terv Ausztia nyugati része,Svájc, egy kis dél-német hurok lett volna.Sátor,hálózsák,vadkemping stb,kb 1 hét,de más alternativ terv is benne vagyok A környező országokat úgy ismerem mint a tenyeremet,szinte minden mellékúton voltam már.1 fő kéne,mert 2 tartó van az automon.Ha valakit érdekel:06-70/529-7027 /S O S,mert mindjárt vége a nyárnak!/
0

Elküldve: 2008. július 05. - 14:41:02

sziasztok! balaton északi parton keresek 1 vagy több bicajost, aki tekerne néha többesben is. tehát bicajos ismerősöket keresek, mert igaz sok ism van, de pont bicajosok nincsenek, vagy ha vannak akkor lustadögök!
Aki ismeri az érzést hogy próbál embereket hasztalanul a tv vagy a számgép elől elrángatni, az írjon nekem!!
túraútvonalakban otthon vagyok balcsinál
0

Elküldve: 2008. június 20. - 13:12:30

Egy vadonatúj mtb gyártó a Skarpea kihozta az x400-as típus, ami nagyon jó. Ha valaki ingyen ki szeretné próbálni egy ausztriai teszten, és mellé egyéb kedvezményeket kapni, semmi mást nem kell tennie, mint a lesko@t-online.hu címre regisztráltatnia magát ( név, lakcím, mailcím és megjelölni, hogy mtb vagy esetleg túra vagy városi kerékpár érdekli-e.
Ha valaki itt olvassa ezt a lehetőséget a levélbe írja meg azt is, hogy az ingyenes tesztlehetőségről kér értesítést. Megéri !!!
0

Elküldve: 2007. augusztus 04. - 20:52:51

helló

Ha az Őrségben szeretnék biciklivel túrázni, milyen útvonalat érdemes választani? Több napra mennénk, és kempingben vagy valami olcsó helyen szállnánk meg.
kösz
0

Elküldve: 2006. május 04. - 18:19:31

néhány könnyebb túta térképpel, fotókkal illusztrálva:
link
link
nem versenyszerűen biciklizek, csak úgy kikapcsolódás jelleggel...
0

#14 Felhasználó nem aktív   harzol 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2006. május 04. - 10:48:49

Sajnos még elég hiányos az oldal tartalmilag, pedig ha "kész" lenne kitenném a bicikli.lap.hu-ra is.
0

Elküldve: 2006. május 02. - 10:32:11

Néhány napon belül feltöltök néhány nektek való könnyű túrát a www.biciklitura.blogspot.com lapra. Ott nézd meg.
Már most láthatod az útvonalakat, de még csak kettő részletesebb.
Székesfehérvár
0

Elküldve: 2006. április 27. - 20:07:38

Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudtok-e valami cc-s utat Pilisborosjenő körül vagy Dobogókő felé?
Segítségeteket előre is köszönöm.
0

Elküldve: 2006. április 21. - 15:20:58

Van egy szuper jó könyv, az a címe, hogy Kerékpárral Budapest környékén. Térkép is van benne, meg egy csomó túraleírás, látnivalóval, útvonallal, nehézségre utaló megjegyzéssel. Ajánlom mindenkinek.
0

Elküldve: 2006. április 18. - 13:17:21

Köszönöm. Kicsit pontosabb helyszínt is várnék.
Például egy parkolót, ahonnan lehet egyből indulni és egy útvonalat, ami megfelelhet.
Ha olyan oldalról tudok, ami erről szól az is jó.
0

Elküldve: 2006. április 13. - 21:02:22

Hát, előbb mindenképp át kéne vergődni pesten, de én a pilist ajánlanám, vannak errefele jó utak.
0

Elküldve: 2006. április 13. - 11:05:38

Sziasztok!

Jön a szép idő és kis családunk az egészségesebb életmód érdekében rendszeresen szeretne sportolni. Mi a biciklire gondoltunk és már be is szereztük a kerékpárokat.
Úgy tervezzük, hogy legalább minden második hétvégén elmennénk valahova biciklizni egyet, viszont nem tudjuk merre lenne érdemes.
Budapest közelsége az egyik fő szempont, a másik, hogy 10-12 éves gyerkőcök is biztonságba legyenek és bírják is a túrát. Ez utóbbiban lehet inkább én leszek a gyenge láncszem.
Kis aszfaltos utakra gondoltunk, lehetőleg forgalom nélkül. Autóval ki tudjuk vinni a bicikliket.

Kérdésem tehát az, hogy Budapest közelében két gyerekke merre lenne érdemes egész napos biciklizésre indulni?

Köszi,
Andi
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó