Biciklitúra célpontok
Elküldve: 2010. június 27. - 11:28:19
Duna túrához (Passau-Rajka) várunk jelentkezőket, az időpontja 2010. 07. 11 - 2010 07. 19. A meglévő társaság vegyes korú, gyerekek és felnőttek. Campingezést kedvelőket gyertek velünk!
Email-en jelentkezz a részletekért!
bugatti1@freemail.hu
Elküldve: 2010. június 26. - 15:12:02
Túratársat keresek 1 hetes túrához az Alpokba.
A terv: a célzónáig autóval, sátor, hálózsák, vadkemping stb., napi 80-100 km közepes/nem lóverseny/ tempó,
költségek minimalizálva, kb 1 hét,nagyrészt aszfalt, de más alternatív tervbe is benne vagyok.
Útvonaltervek készen vannak, van keményebb és lightos változat is aszerint ki társul be.
Időpont: nekem bármikor jó,de optimális időjáráshoz igazitva/lehetőség szerint/
Kedvcsinálónak/vagy elvevőnek! /,ime egy rövid összefoglaló a tavalyi túrámról:
link
Részletes útiterv,további információk,videók,képek,elérhetőség itt:
link
Elküldve: 2010. június 14. - 15:39:01
További információ: link
Elküldve: 2009. március 13. - 10:51:27
Elküldve: 2008. szeptember 29. - 08:39:48
Jövőre kb. 3 hónapos biciklitúrát tervezek (júniustól) Európán belül, végleges útvonal még nincs, de Németország, Hollandia, Dánia, Anglia és onnan a skandináv országokba és vissza Észtország felől.
Ha valakit érdekel akkor írjon - egyedül mennék, de ha vannak komoly és szimpatikus érdeklődők (max. 3 emberre gondoltam) akkor lehetnénk többen is. Nem szeretek fórumozni, nem is írok többet, de ha valakit esetleg érdekel akkor a suruerdo@gmail.com címre írhat, de csak ha komolyan gondolja és ha van rá ideje és pénze is.
Ez az útvonal egy kiindulási alap, de ennél jóval hosszabb útra gondoltam:
link
Elküldve: 2008. augusztus 23. - 11:30:08
Minden érdeklődőt szerettel várunk a 2008.évi fourcross ranglistaversenyen,ami Nagykanizsán kerül megrendezésre!
Időpont:2008.09.07(suli :@ )
Helyszín:Nagykanizsa Thury Sporttelep
KAtegóriák: -Elite férfi
-Elite nő
-Hobbi
-Buli kategória (licnec nélkül/BMX )
Értékes Fox(lowrider)/pénznyeremények estébé....
Lányok mindenféleképpen jöjjenek :-))
Nha Sziasztok!
Elküldve: 2008. július 24. - 15:57:32
En nemreg lettem a biciklizés szerelmese eppen ezert vetem egy biciklit Alaskaban, USA es eleg sok nehezseg aran elhoztam valahogy Magyarországra dobozban. Mivel hogy uj vagyok a pályán ezert barki segitseget elfogadnam azzal kapcsolatosan, hogy segitsen nekem osszeszerelni a bringat..
Talan viccesen hangzik ez a keres kicsit de leven hogy nem ertek hozza annyira, nem szeretnek kart tenni a bicikliben es hat magamban sem ha netan nem jol szerelnem ossze..
Szoval kormanyt kellene berakni, ulest, beallitani a fekeket es a valtot es hat az en meretemre hozni az egeszet. Székesfehervaron lenne a legjobb, ha ezt megtudnank oldani vagy esetleg pesten. Tehat barki segitseget nagyon szivesem fogadom es hat nem tudom hogy mennyibe kerul egy ilyen dolog de nyilvan nem veletélenul fordulok Hozzatok, hiszen lehuznak a bringas uzletek. Vasarnap mar tokeletes lenne ezen a heten!
Elerhetosegeim:
Tel.: 30/ 377 34 95
E-mail: kovacstiti@yahoo.com
Elore is koszonom a segitseget!!
Titi
Elküldve: 2008. július 21. - 16:56:19
Elküldve: 2008. július 05. - 14:41:02
Aki ismeri az érzést hogy próbál embereket hasztalanul a tv vagy a számgép elől elrángatni, az írjon nekem!!
túraútvonalakban otthon vagyok balcsinál
Elküldve: 2008. június 20. - 13:12:30
Ha valaki itt olvassa ezt a lehetőséget a levélbe írja meg azt is, hogy az ingyenes tesztlehetőségről kér értesítést. Megéri !!!
Elküldve: 2007. augusztus 04. - 20:52:51
Ha az Őrségben szeretnék biciklivel túrázni, milyen útvonalat érdemes választani? Több napra mennénk, és kempingben vagy valami olcsó helyen szállnánk meg.
kösz
Elküldve: 2006. május 04. - 10:48:49
Elküldve: 2006. május 02. - 10:32:11
Már most láthatod az útvonalakat, de még csak kettő részletesebb.
Székesfehérvár
Elküldve: 2006. április 27. - 20:07:38
Azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudtok-e valami cc-s utat Pilisborosjenő körül vagy Dobogókő felé?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Elküldve: 2006. április 21. - 15:20:58
Elküldve: 2006. április 18. - 13:17:21
Például egy parkolót, ahonnan lehet egyből indulni és egy útvonalat, ami megfelelhet.
Ha olyan oldalról tudok, ami erről szól az is jó.
Elküldve: 2006. április 13. - 21:02:22
Elküldve: 2006. április 13. - 11:05:38
Jön a szép idő és kis családunk az egészségesebb életmód érdekében rendszeresen szeretne sportolni. Mi a biciklire gondoltunk és már be is szereztük a kerékpárokat.
Úgy tervezzük, hogy legalább minden második hétvégén elmennénk valahova biciklizni egyet, viszont nem tudjuk merre lenne érdemes.
Budapest közelsége az egyik fő szempont, a másik, hogy 10-12 éves gyerkőcök is biztonságba legyenek és bírják is a túrát. Ez utóbbiban lehet inkább én leszek a gyenge láncszem.
Kis aszfaltos utakra gondoltunk, lehetőleg forgalom nélkül. Autóval ki tudjuk vinni a bicikliket.
Kérdésem tehát az, hogy Budapest közelében két gyerekke merre lenne érdemes egész napos biciklizésre indulni?
Köszi,
Andi

Súgó