Startlap fórum:: mtb - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

mtb

• Csoport: Guests

Elküldve: 2008. július 24. - 16:00:11

Tisztelt bringasok,

En nemreg lettem a biciklizés szerelmese eppen ezert vetem egy biciklit Alaskaban, USA es eleg sok nehezseg aran elhoztam valahogy Magyarországra dobozban. Mivel hogy uj vagyok a pályán ezert barki segitseget elfogadnam azzal kapcsolatosan, hogy segitsen nekem osszeszerelni a bringat..
Talan viccesen hangzik ez a keres kicsit de leven hogy nem ertek hozza annyira, nem szeretnek kart tenni a bicikliben es hat magamban sem ha netan nem jol szerelnem ossze..
Szoval kormanyt kellene berakni, ulest, beallitani a fekeket es a valtot es hat az en meretemre hozni az egeszet. Székesfehervaron lenne a legjobb, ha ezt megtudnank oldani vagy esetleg pesten. Tehat barki segitseget nagyon szivesem fogadom es hat nem tudom hogy mennyibe kerul egy ilyen dolog de nyilvan nem veletélenul fordulok Hozzatok, hiszen lehuznak a bringas uzletek. Vasarnap mar tokeletes lenne ezen a heten!
Elerhetosegeim:
Tel.: 30/ 377 34 95
E-mail: kovacstiti@yahoo.com

Elore is koszonom a segitseget!!

Titi
0

Elküldve: 2008. június 20. - 13:10:29

Egy vadonatúj mtb gyártó a Skarpea kihozta az x400-as típus, ami nagyon jó. Ha valaki ingyen ki szeretné próbálni egy ausztriai, és mellé egyéb kedvezményeket kapni, semmi mást nem kell tennie, mint a lesko@t-online.hu címre regisztráltatnia magát ( név, lakcím, mailcím és megjelölni, hogy mtb vagy esetleg túra vagy városi kerékpár érdekli-e.
Ha valaki itt olvassa ezt a lehetőséget a levélbe írja meg azt is, hogy az ingyenes tesztlehetőségről kér értesítést. Megéri !!!
0

#3 Felhasználó nem aktív   harzol 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2008. június 18. - 17:15:22

Klipsz-nek hívják, de nézz utána a patent pedálnak is. Ahhoz persze megfelelő cipő is kell.
0

Elküldve: 2008. június 18. - 14:16:05

Helló!
Segítséget szeretnék kérni?!!!!
Hogy hívják azt a tartót, ami a biciklipedálokon van, amibe beleteszed a lábfejed, gondolom a jobb és gyorsabb tekerés érdekében? Annak van valami speckó neve?

Várom a választ!
Köszi
anka
0

Elküldve: 2008. június 10. - 12:36:17

Mia véleményetek VICINI mtb kerékpárokról?
0

Elküldve: 2006. augusztus 14. - 21:48:00

Üdv mindenkinek mivel kezdő vagyok ezért nem értek még hozzá, és ezért azt szeretném megkérdezni hogy A kelly's márkályu bringák megbízhatoak -e, mert olyat vennék.
0

Elküldve: 2006. július 23. - 15:56:54

sziasztok tanáscot kérek hogy érdemes e falco mtb.-ét venni,
mi a véleményetek a tsr fork system teleszkopról és healling váltóról
üdv.
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.