Startlap fórum:: ORGONA!!! 2 MANUÁLOS WERSI ORION-ANALÓG!!! ELADÓ! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

ORGONA!!! 2 MANUÁLOS WERSI ORION-ANALÓG!!! ELADÓ!

#1

  • Csoport: Guests

Elküldve: 2009. február 12. - 14:47:10

Greeting Miss Nana
Hogy van ma remélem, hogy minden dolog rendben van, mint az én pleassure a kapcsolatfelvételre, miután megtekintették a profilod http://lapforum.lap.hu tényleg engem abban, kommunikáció, ha majd a vágy velem így megismerik egymást, a jobb és mi történt a jövőben. Én is nagyon boldog, ha tudsz írj nekem az én e-mail a kommunikáció legegyszerűbb, és mindent tudok minden más, itt van az én e-mailben (Nanasimol@yahoo.com) l lesz a várakozási hallani rólad, ahogy én szeretném, ha minden A legjobb a nap folyamán.
yours new friend. (Nanasimol@yahoo.com)
Miss Nana.
Greeting From Miss Nana
how are you today i hope that every things is ok with you as is my pleassure to contact you after viewing your profile http://lapforum.lap.hu which really interest me in having communication with you if you will have the desire with me so that we can get to know each other better and see what happened in future. i will be very happy if you can write me through my email for easiest communication and to know all about each other,here is my email (Nanasimol@yahoo.com) l will be waiting to hear from you as i wish you all the best for your day.
yours new friend.(Nanasimol@yahoo.com)
Miss Nana.
0

#2

  • Csoport: Guests

Elküldve: 2008. március 30. - 08:49:43

ELADÓ!!!
Az utolsó analóg szériás Wersi Orion orgona-szintetizátor. VÉGTELEN polifónia! Sound computer, Drum computer. A ritmusok egymással keverhetők. Végtelen hangszín és effektkombinációs lehetőség. A Hammond-os orgonáktól a szintetizátor hangszínekig. Gyári állvány, Bass pedálsor+hangerőpedál+200 W-os végerősítő egybeépítve!. Szétszedhető, személyautóval szállítható! Adok hozzá egy President MX 150 USA 2 csat. hangládát.
wersiman@freemail.hu

http://top116site14....ersi_orion2.jpg
0

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó