Van a nyugdíjfórumban egy ügyeletes okos bácsi Finci néven, ő fiatalember korában hordott melltartót, tőle kérdezhetnél.
Oldal 1 / 1
segitsetek melyik forum figyelhet rám?
Elküldve: 2007. július 23. - 11:08:20
Végső elkeseredésemben fordulok őnökhöz,mert senki nem veszi komolyan és nem találok megoldást.Arrol van szó ,hogy az átlag mell normális méretét meghaladó melleim vannak ,én öt gyereket szültem, neveltem,szoptattam, ugy érzem nekem is jogom lenne normális mellekhez mert ezt már a hátam,a vállam ,nem birja .A melltartó nem csak nem kapható de ha találok is valami ormotlant a sulya leszakitja a vállaimat.Ide óda huzgálom a pántját ami ugy bevág,hogy mindig fáj,viszked éget.A hátamat leránja hussal börrel együtt a suly.Az orvos csak mosolyog de én évek óta lelkileg és fizikailag egyaránt szenvedek nekem az anyagi helyzetem nem engedi még részletre sem ,hogy kissebités,vagy felvarratást megtudjam fizetni.Kérem segitsenek felkutatni akár ajogszabájt ha van ,akár az intézményt aki megoldaná bánatomat.Becsületes adózó járulék fizető nő és anya vagyok.Talán a sok keserüség anyagi nélkülözés mellett egyszer segit valaki.Nagyon kérem legalább válaszoljanak mert nagyon elkeseredtem.köszönettel Nagy Marianna Papp Árpádné
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó