Startlap fórum:: Gitárral kapcsolatos - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 24 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Gitárral kapcsolatos

• Csoport: Guests

Elküldve: 2008. január 14. - 17:40:54

Sziasztok!
Van egy Rodriguez Caballero 10-es klasszikus gitárom. Mostanában elkezdtem fellépegetni és komoly problémát okoz a kihangosítás mikrofonon keresztül. Megfúratni viszont nem szeretném a testet mert félek, hogy megtorzul a hangzása a gityónak. Aki tudna nekem segíteni az legyen szíves a következő e-mail címre küldeni javaslatait.
Előre is köszi mindenkinek. További jó prüntyögést!
0

Elküldve: 2008. január 03. - 17:23:59

Sziasztok!

Keresek olyanokat, akiknek van tapasztalata ibanez rg2620-as gitárral. A közeljövőben szeretnék egyet beújítani, de előtte kíváncsi vagyok néhány véleményre is. Köszi előre is! Ha ide nem akarsz írni, akkor írj nyugodtan a brmi@freemail.hu címre!

A Rock istene legyen veletek!
0

Elküldve: 2008. január 03. - 10:18:35

Van egy másik is!
link
0

Elküldve: 2008. január 03. - 09:52:11

Sziasztok! Van egy eladó gitárom:
link
Kattanjatok rá! Köszi.
0

Elküldve: 2008. január 01. - 15:05:30

be kéne állíttatni...
az ilyen tremolókról tudni kell, hogy valójában 1irányba működőek...legalábbis stabilan úgy lehet beállítani, ha kifektetjük a tremolót és csak engedni tudsz vele.egy minimális feszítéshez még beállítható, de ez egy újabb pont, amin bukhat a hangolódás.
a hangolódásnak alapból rengeteg oka lehet, a húrozástól, szemöldöktöl és rengeteg egyébtől függhet, úgyhogy kezdjük egy beállítással...
0

Elküldve: 2007. december 29. - 23:09:30

Üdv!
Van egy Yamaha Pacifica 412-m, Vintage tremolóval (nem a 6 csavaros hanem a 2 csuklópontos rendszerű, fulcrum). Az a bajom vele, hogy a tremoló használatakor a húrok nem állnak vissza a korábbi feszességre hanem elhangolódnak (egészen apró mozdulatoktól is). A gitárról (és a tremolóról is) csak jó véleményeket olvastam a harmony centralon, tehát gyanítom hogy nem a hangszer a hibás. Van valakinek tippje, hogy mit kéne csinálni vele? Nem nyúltam hozzá, gyári setup.
0

Elküldve: 2007. december 09. - 17:49:08

Hali Mindenkinek!

Segytséget szeretnék kérni, egy nagyon jó barátom (lány) akusztikus gitáron játszik megvan hozzá mindene legalábbis sztem, de mégis valami gitárral kapcsolatos ajándékot szeretnék neki venni akár lehet az csak egy dísztárgy vagy akármi. Ötleteket kérnék!
Előre is köszönöm!
Meszes
0

Elküldve: 2007. november 23. - 16:28:51

Már velem is előfordult, nálam kiderült, hogy a pickup veszi valamelyik rádióadó frekvenciáját és továbbítja az erősítőbe. Valószínűleg nem az erősítő a hibás.
0

#49 Felhasználó nem aktív   Titiána* 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 161

Elküldve: 2007. november 22. - 19:22:50

Erősítővel kapcsolatban van kérdésem:
Az erősítőben szól a rádió, két nap múlva visszavittük, szó nélkül adtak egy ugyanilyen típusút. Hazavittük, és ebben is hasonlóan szól a rádió. A boltban mindkettőt kipróbálták, de ott nem volt vele gond. Amikor este felvittük az emeletre, ott pedig nem szólt a rádió. Jártatok már így? Mi lehet a probléma? Holnap újra visszamegyünk, de addig is szeretném tudni, mire számíthatok, ez a rádió az erősítővel jár? J Köszi, előre is.
link
ezt a szettet vettük, fotóját itt találjátok, 198. hozzászólás
0

Elküldve: 2007. november 13. - 20:08:16

Sziasztok!Rövid leszek,mert ezt is lassan pötyögöm be! Szal,Republic-tól kéne a Sose ébressz fel,ha más dala szól tabjai!Ha vkinek +lenne,elküldhetné nekem:chriss28@freemail.hu-ra!Előre is köszönök minden segitséget! Criss!
0

Elküldve: 2007. november 07. - 17:44:56

Keresek elfogadható áron használt, vagy akciós Zietas klasszikus gitárt
0

Elküldve: 2007. október 22. - 12:16:31

bazz:S
részvét...drukkolok, hogy előkerüljön, ha netán látom felbukkani, egyértelműen szólok
0

Elküldve: 2007. október 17. - 19:14:03

Lopott hangszer!!

Segítségeteket kérem Október 15.-én ellopott, kézzel dedikált Fehér színű Ibanez JS 100-as (Satriani modell), valamint Boss GT-6 multieffektem megtalálásában.

Ha esetleg láttok ilyet, valami lehetetlen helyen árulni, vagy kínálni, légyszíves értesítsetek vagy itt,telefonon:20 9523-313, vagy mailben: mgabor2@hotmail.com

"Öt év rohadt, koszos építőipari gürcölése mögötte"

Köszönöm.
0

Elküldve: 2007. október 17. - 15:49:24

Hellobello!

Próbálkoztam házilag gitárt készíteni, s egysmást megtanulni a gitárkészítésről. Csináltam egy weblapot hátha érdekel valakit:

link

Ha érdekel valakit nézze meg.
Köszi!
Páá!
0

Elküldve: 2007. szeptember 21. - 09:01:49

Befektetőknek!!!!!!
Szeretné egy biztosabb politikai háttérrel rendelkező országba invesztálni a pénzét??Remek itt a lehetőség 12%-20% között.Ingatlan fedezet,teháta pénze biztosítva van.Ami azt jelenti,hogy széljegyzésbe kerűl a befektető neve egy adott ingatlanon.Ha felkeltette az érdeklődését küldjön egy e-mailt és én bővebb tájékoztatást küldök.
0

Elküldve: 2007. szeptember 15. - 07:16:03

nálunk 2.500.- a passzív és 3.500.- az aktív
0

Elküldve: 2007. szeptember 10. - 11:26:28

Én tegnap ingyen szereltem be:).
0

Elküldve: 2007. szeptember 09. - 15:17:42

Sziasztok!

Csak azt szeretném megkérdezni hogy álltalában mennyit szoktak elkérni egy boltban egy pickup beszerelésért?
0

Elküldve: 2007. augusztus 31. - 21:08:36

hat igy elso latasra nagyon meggondolnam...
0

Elküldve: 2007. augusztus 31. - 09:21:38

Variax acoustic 300?
link
Vagy szentségtörés itt ilyet mondani?
0

Topik megosztása:

• 24 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3