Startlap fórum:: Kedvenc gitárosod? - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 10 Oldal +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Kedvenc gitárosod?

• Csoport: Guests

Elküldve: 2005. április 25. - 19:22:33

Az én kedvenceim Tony Iommi, Ritchie Blackmore, Eric Clapton, Scott Henderson.
0

Elküldve: 2005. április 24. - 16:31:54

A kedvenc gitárosom: Jimmy Page!!!!(Led Zeppelin)
0

Elküldve: 2005. április 24. - 14:54:05

Háhááá!

Jenick Gers(iron maiden), Richrad Kruspe-Bernstein(rammstein)
0

Elküldve: 2005. április 14. - 08:58:34

Mindíg az voltam a véleményem hogy ha vkinek nem tetszik amilyen vagyok akkor nem kell rám figyelni...aki lúzernek tart az meg elhúzhat sok helyre...a zenélésben pedig szerintem pont ez a csodálatos mikor azt játszod amit szeretsz játszani és nem pénzért meg hírnévért csinálod hanem a zenélés élvezetéért...
0

Elküldve: 2005. április 14. - 08:33:27

Köszi. Sajnos nem sokan gondolkozunk így. A nagy többség szemében mi vagyunk a lúzerek. De én a magam részéről magasról szarok rájuk (és úgy látom Te is).
0

Elküldve: 2005. április 13. - 11:16:35

Ez a lényeg hogy azt játszod amit szeretsz és azzal akivel szeretsz együtt játszani...ez tök jó.Azt meg nem hiszem hogy 20 év alatt nem vitted semmire mert ha már azt játszod amit szeretsz az igenis sok...szóval respect.Én sem viitem semmire de szeretném:) És őszintén én sem vki szeretnék lenni hanem azt játszani amit szeretek...még 30 évesen is:D
0

Elküldve: 2005. április 13. - 10:01:15

Ne izgulj, leszel te is. Idáig nem sokan úszták meg :-)
Ha úgy tetszik, nem vittem semmire a húsz év alatt. Egy csóró ismeretlen senki vagyok. Viszont mindig olyan zenét játszottam, amilyet szerettem, és olyan emberekkel, akikkel imádok együtt játszani. Ha tíz embernek, akkor tíznek. Sose az érdekelt, hogy hányan jönnek be, hanem az, hogy mit játszom. Számomra mindig is csak ez volt a fontos.
0

Elküldve: 2005. április 13. - 08:08:07

Pff...huh...jee...:) Szeretnék én ilyen vén fasz lenni...:)Akkor Te biztos kemény csávó vagy húsz év alatt meg lehet valósítani egy-két dolgot:)
0

Elküldve: 2005. április 12. - 17:59:24

A hangszerem megegyezik a fórum témájával :-))) Hogy mióta... már vagy húsz éve. Ilyen vén fasz vagyok :-)
0

Elküldve: 2005. április 12. - 17:46:40

És min ha szabad kérdezni?:) Én gitározok...vagy gitározgatok...de csak két éve:(...mondjuk nagyon szeretem:)
0

Elküldve: 2005. április 12. - 12:30:52

Persze, tudom én hogy nem bántottad, nem is azért írtam. Nekem kurvára bejön az ilyen ikergitározás, akkor szerettem meg, amikor a második és a harmadik Piramis lemezen a Závodi meg a Révész eszméletlen jó témákat játszottak együtt. Azóta is imádom az ilyen kétgitárra épülő zenét, mint pl a régebbi Maiden, vagy a Thin Lizzy.
Ami a kérdésedet illeti, a válasz természetesen igen :-) És Te?
0

Elküldve: 2005. április 12. - 10:29:05

Akkor tisztázzuk, abban egyetértünk hogy 3 gitárral nem így kéne bánni...ügye? De nem mondtam hogy az Adrien/Murray páros nem remek...szerintem is azok együtt...én a hármasfogatra mondtam hogy nem együtt gondolom őket...az egyetlen dolog ami miatt együtt írtam őket az a Maiden...Szal a párosodat nem bátntottam az én hármasfogatom viszont nem hármasfogat:) Így rendicsek?:)
Amúgy megkérdezhetem Te játszol vmin?Csak érdeklődés nincs semmilyen összefüggésben semmivel:)
0

Elküldve: 2005. április 12. - 08:37:17

Én viszont együtt gondoltam Dave-et és Adriant. Az valami eszméletlen, ahogy régen összedolgoztak.
0

Elküldve: 2005. április 11. - 17:23:56

Én sem együtt gondoltam őket...teljesen egyetértek veled. A Dance of Death egyik kedvencem de abban teljesen igazad van hogy 3 gitárral többet is lehet kezdeni.Ettől eltekintve hatalmas együttes nagyon jó gitárosai.De a "legjobb lemez" jelzőt nálam leginkább a Virtual XI érdemli ki.Nem csak Blaze Bailey miatt...
0

Elküldve: 2005. április 11. - 12:20:42

Érdekes módon nekem ez a háromgitáros Maiden kicsit csalódás volt, azzal együtt, hogy a Dance of Death szerintem az egyik legjobb lemezük. De vártam az ikergitáros témákat ritmussal megtámogatva, és valahogy elmaradtak. Mind a három gitáros külön-külön gyönyörűen játszik, de valahogy szerintem nem használják ki a három gitár adta lehetőségeket, sem lemezen, sem élőben.
0

Elküldve: 2005. április 11. - 09:15:55

John Petrucci...és nincs vita!:) Na meg Adrien Smith/Dave Murray/Janick Gers!
0

Elküldve: 2005. április 09. - 19:06:19

Pauska Péter művész úr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Ja aműgy Eric Clapton,Jimy Hendrix,
0

Elküldve: 2005. április 08. - 08:37:18

Az én listám:
Rock: Tony Iommi, Gary Moore, Eric Clapton, Bencsik Sándor, valamint a Dave Murray/Adrian Smith páros
Blues: Albert King, B. B. King, Robert Cray, és megint csak Eric Clapton és Gary Moore
Jazz: George Benson, Al Di Meola, Szabó Gábor, László Attila
0

Topik megosztása:

• 10 Oldal +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó