Startlap fórum:: Kedvenc gitárosod? - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 10 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Kedvenc gitárosod?

• Csoport: Guests

Elküldve: 2006. szeptember 13. - 17:42:05

Póbált már valaki Dunlop Gator pengetőket? Nekem 0.96-os van,és nagyon bejön. De a legjobb persze a tortex, bizonyíték rá a sok híresség aki használja, vagy nem?:)
0

Elküldve: 2006. szeptember 13. - 13:23:02

www.algernon.uw.hu-Az Algernon honlapja(érdemes belehallgatni)
0

Elküldve: 2006. szeptember 13. - 13:17:54

Kásádácz József!! Aki pécsi,az ismeri,minden bizonnyal...Van itt pécsi?????
Jha,és még Malmsteen se rossz...
0

Elküldve: 2006. szeptember 09. - 11:26:22

Kedves Fiatal Zenészek! Gitároktatást vállalok Budapesten(akár házhoz is megyek, megegyezés szerint), jazz, blues, rock stílusokban kezdőknek és haladóknak.

Rólam: 7 éves koromban kezdtem klasszikus giron tanulni, azóta megfordultam blues, rock, énekelt verseket játszó zenekarokban.Most 21 évesen Csepelen tanulok az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskola Jazz Gitár szakán, mert a Liszt Ferenc Zenneművészeti Egyetemre készülök.

Érd.: 06-30-409-33-16, komjati.aron@freemail.hu
0

Elküldve: 2006. augusztus 18. - 19:05:38

Hát Morbid Angel sem volt gyenge! :)
0

Elküldve: 2006. augusztus 15. - 06:56:04

juhúúú :)
ismét láttam a death by stereot :))))))
...dan állatul nyomta(ahogy már megszoktuk)
0

Elküldve: 2006. augusztus 09. - 20:22:31

link

ÉN IS LÁTNI FOGOM MORBID ANGELÉKET 15.-én KEDDEN!!! ÁÁÁÁÁÁÁ ALIG VÁROM!!! ŐK A HŐSEIM!!! Kivéve az énekest... :/ az előzö jobb volt!

GYERTEK EL TI IS!!! :D
0

Elküldve: 2006. június 11. - 14:35:01

jah...szal mindenképpen tortex kell...ezt nem tudtam, ehhe
0

Elküldve: 2006. június 11. - 11:17:40

0.90-es Tortex nincs! Nekem is van 1 mm-es (kék)! De a zöld meg kék közt nincs köztes pengetö! Micsoda témánk van! :-)))
0

Elküldve: 2006. június 11. - 11:16:00

Mondjuk nálunk SVK-ban van egy hanxerbolt, ahol röhelyes, de csak ezt az egy tipust árulják! Megkérdeztem az eladót, hogy miért? Mert ez fogy a legjobban! Ha meg valakinek nem ilyen kell, akkor meg úgyis rábeszéli! :-) Biznismen!
0

Elküldve: 2006. június 11. - 09:39:02

akkor mi tart vissza, h 90-95öset vegyél? :D
nemtom...nekem ponnjó ;)
0

Elküldve: 2006. június 10. - 21:44:03

Tényleg? Én is :) ez jött be a legjobban idáig... a 1.0es már túl kemény... mondjuk egy 90-95 körül jobb lenne, nekem talán egy nagyon ici-picit puha néha...
0

Elküldve: 2006. június 09. - 22:26:04

pengető nálam Dunlop green tortex 0.88
mindenre ezt használom...állat
0

#54 Felhasználó nem aktív   RókaMóka 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 11

Elküldve: 2006. június 09. - 18:55:28

Én most picit visszatérek a témához.
Nekem Steve Hackett a kedvencem.
(Jók még Dave Clempson, meg Dave Edmunds, meg persze Hendrix bácsi, de neki a stílusa az elragadó...)
0

Elküldve: 2006. június 09. - 13:17:55

Hát ez hülyeség! Mert a cseh G. Dennisek lekopnak, meg bevágdosódnak 1 hónap játszás után! Mert szar anyagból vannak! (ezért olcsó)
A Dunlop nekem meg évekig birná, ha nem hagynám el fojton! Ezért vettem tizet, mert már csak a rózsaszin tortexet használom! :-) Meg direkt vannak más anyagokból! Múanyag, gumisabb műa., papir, halpikkej, bakelit, meg még mittoménmi! Én mondjuk a krétaporosat szeretem, mert nem csuszik ki a kezemböl! Az Ibanezek a legdrágábbak, de a lexarabbak szerintem! Azokat csak a logók miatt veszem diszböl, mert egy óra jáccás után kopik, mint állat! Az anyaga is!
0

Elküldve: 2006. június 09. - 13:06:47

A Dunlopok nekem is bejöttek. Sajna elég ritkán kapni 2 mm-est, úgyhogy rendszerint ami van, azt veszem. Egyébként sokan azt mondják, hogy tökmindegy, milyen pengető, ugyanazon a gépen készül, csak aztán ráfestenek valami logot, érdekes módon nekem nem ez a tapasztalatom.
0

Elküldve: 2006. június 09. - 10:53:14

Virágokat??? Na neee... :-)) Miss Hungary

Én szólónál 1.14 -es Dunlop tortex, mert a legjobb és olcsó, meg jól fekszi az ujjaimat!

Brutális Malmsteen shredelésnél, márha van hozzá kedvem 1.60 -as George Dennist (Cseh)

Akkusztikus westernnél meg Fender Thin-t (nagyon vékony) hogy jól recsegjen, ha akkordozok. Akkord szétbontást ujjal csinálok, Ha meg pengetgetek 0.60 - 0.80 -g George Dennis!

Sako! Ajánlom neked a dunloptól a Big Stubby-t! 1,5 - 2,0 - 2,5 - 3,0 mm-eseket gyárt! Amúgy a vastag pengetök arra jók, hogy jobban érzed és korrigálod a pengető kezedet! Egyébként én mindig lerakom a kisujjamat a koptatólapra... Ezt Malmsteentól tanultam! Ezzel is pontosabb a pengetés!
0

Elküldve: 2006. június 09. - 09:54:19

Köszönöm, gyerekek, virágokat az öltözőbe kérném :-))))

Én a magam részéről szólógitárhoz 2 mm-eset használok (már ha kapok :-)). Korábban 1 mm-est használtam, amikor egy hangszerboltban az eladó srác kezembe nyomott egy 2 mm-est, hogy próbáljam ki (aztán mindjárt közölte, hoyg nekik ilyen sajna nincs, ez a sajátja :-)) Azóta szinte nem is vettem 1 mm-est a kezembe. Akusztikushoz 0,71-eset használok, mert a vastagabbnál nagyon szakadnak a húrok.
0

Elküldve: 2006. június 07. - 21:34:53

Ja! Majd VIP-s ülöhelyeket foglaltat nekünk a PeCsában! INGYEN! :-DDD (ugylegyen)

Már megvan az E-mail cime is! A GEAR CORNER on STAGE is megvan! Már tudunk róla mindent! Amúgy gyüjtöm a dedikált penfetöket! Sako majd küldsz nekem egyet?

Komolyan nem ide tartozik: Ki milyen pengetöt használ? Csak kiváncsiságból, mert pengetö mániás vagyok! Van egy csomó nekem, mert mindig azt hiszem, ezektöl jobb leszek! Föleg a Steve Vai-ostól! (EAT ME) felirattal! :-DDDDDD Meg melyik vastagságot mire használjátok?? Kiwi vaok!
0

Elküldve: 2006. június 07. - 20:18:54

hűha...a népszerűség a végén elragadja a mi Sakonkat...
aztán elfelejt minket végleg, mert elveszi a hírnév az eszét :DDDD
de elmondhatjuk magunkról, h mikor még nem volt ilyen híres, akkor még egy fórumra írogattunk :DDDDD
0

Topik megosztása:

• 10 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.