Startlap fórum:: eRepublik valóságszimulátor - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

eRepublik valóságszimulátor

#1 Felhasználó nem aktív   predrag 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 54

Elküldve: 2011. március 04. - 12:45:09

Sziasztok!Szerintem jó oldalak!Próbáljátok ki!

neobux

link

xpbux

link

darebux

link

buxunlimited

link
0

#2 Felhasználó nem aktív   roller1983 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 134

Elküldve: 2011. január 27. - 19:03:17

Megbízható, fizető PTC!!!

Sajnos annyi csaló ptc oldallal találkoztam már, ha azok mind kifizettek volna, már abból kocsit vehetnék...

Végre van egy oldal, amivel jelentős sikereket értem el és rendesen fizet!!!

Csatlakozz és kattolj minden nap:

link

Sajnos annyi csaló ptc oldallal találkoztam már, ha azok mind kifizettek volna, már abból kocsit vehetnék...

link

link

link
0

#3 Felhasználó nem aktív   totostimi 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2011. január 27. - 17:19:25

Gyertek es iratkozzatok fel az uj Poker Forum - RA Es szerezzetek Ingyen poker penzt!
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. november 18. - 01:01:52

Ha valaki szeretne ingyen penzt szerezni pokerezeshez itt megteheti: poker ingyen ingyen poker online

Ha esetleg barmi dolog erdekelne az online pokerrel vagy elo pokerrel kapcsolatosan ezeket a blogokat ajanlom batran mindenkinek megtekinteni: Texas holdem poker jatek ingyen - Texas Holdem poker letoltes - freeroll poker versenyek - poker kifejezesek - online poker jatek ingyen
0

Elküldve: 2010. június 27. - 23:16:15

Valószínűleg ez az egyetlen PTC, amiben száz-százalékig megbízhatsz.
Már hatszor is kifizetett!!!
1 centes linkek, a refek után a felét fizeti.
2 dollár után kérheted ki a pénzed, amit azonnal kifizet Paypal-ra, vagy Alertpay-ra.
Regisztrálni az alábbi linkkel tudsz:
link
Kifizetési bizonylatok:
link
0

Elküldve: 2010. június 05. - 18:04:04

Sok pénzt szeretnél keresni passzívan?Olyan lehetőséget keresel ami nem mlm,ingyenes és valóban fizet?Amit most ajánlok az nem átverés,valódi pénzt kapsz érte!Paypalra fizet!
Ez egy partnerprogram.Semmi más feladatod nincs,mint regisztráció után kihelyezd a kapott bannert vagy linket oda,ahová csak szeretnéd.(Honlap,vagy akármi)és hívj meg másokat is!Ne feledd,ez nem piramis vagy pilótajáték,legális és fizet!
Engem már kifizetett paypalra...túl szép hogy igaz legyen?NEM átverés!
Próbáld ki,járj utána!Sok sikert!
Ezen a linken regisztrálj és termeld a pénzt:

link
0

Elküldve: 2010. április 30. - 10:53:56

ez is egy pénzkeresési forma

ÚJ!!! műszaki termékekre ingyen szerezhető BID-ekkel licitálhatsz. Minden nap 20:00 órakor az elmúlt 24 órában szerzett pontjaid után ajándék BID-eket ír Neked jóvá a nicefaces rendszere. Minden 100.000. pont után jár egy db
link

én már kaptam egy telefont
0

Elküldve: 2010. április 18. - 20:45:06

-------====== FIGYELEM, FIGYELEM ezek FIZETNEK, FIZETNEK, FIZETNEK!!! =====-------

1. --== Neobux ==--

Nagyon stabil, megbízható oldal. Instant azaz AZONNAL fizet $2 dollár elérésekor!!!!!!!!

link

2. --== gagaBux ==--

Nagyon jól lehet vele keresni, refek és tagság nélkül is!!! $2 dollár elérésekor kérhetsz kifizetést és FIZET, FIZET, FIZET

link

3. --== HatBux ==--

link

bővebben:

link
0

Elküldve: 2010. április 13. - 10:24:32

Sziasztok, Próbáljátok ki!

link

link

link

link

link

link

link

link

link

link

link

link

link
0

Elküldve: 2010. február 19. - 07:32:53

link
Prime Scratch Cards 5 angol font ingyen!

Azonnal játszhato nem kell várni a bonuszra csak regisztrálsz és már játszhatsz is a bongészöből !

Kaparos sorsjegyek vannak itt.
Ha nyersz a pénzt kikérheted moneybookersre,paypalra netellre'visa vagy banki atutalas formajaban.
Probald ki ingyen van.
figyelem mindenki csak egyszer regisztrálhat.
Csak 18 even feluliek regisztralhatnak.
Prime Scratch Cards 5 angol font ingyen!
link
0

Elküldve: 2010. január 17. - 20:50:37

eRepublik, a játék

Az erepublik egy browserben játszható, szociális stratégiai játék, ami a valóságot képezi le bizonyos szinten, azaz a föld országait, gazdaságát, társadalmait, politikai és diplomáciai viszonyait - legalábbis az indulásnál ez így volt. Azóta viszont az erepublik világa máshogyan, másfelé fejlődik, mint a valóság, és ez adja a pikantériáját is - egy igencsak furcsa, de izgalmas keveréke a valós neveknek, fogalmaknak és a játékbeli realitásoknak, szabályoknak. pl. eMagyarország jelenleg az erepublik negyedik nagyhatalma, és feljövőben van, hódításokkal próbálkozunk, és aktívan segítjük szövetségeseinket a harcokban.

Mert ennek a világnak a hajtóereje a harc, a csaták, a háborúk - és persze a hódítások. Van gazdaság, azaz akit ez érdekel, az rövid idő alatt vállalatbirodalmat építhet ki vagy tőzsdecápa lehet és milliomossá válhat; van politika, pártok, országgyűlés és havonkénti választások, azaz aki efelé orientálódik, az elmerülhet a pártpolitizálásban és az országgyűlési vitákban, alkotmányozásban, kampányolásban; van újságírás, ahol az erre vágyók próbálgathatják, gyakorolhatják írói vénájukat; van diplomácia, ahol is valódi, hús-vér emberekkel, más országbeli diplomatákkal lehet nemzetközi szerződéseket kötni - vagy éppen titkosszolgálati ügynökként felfedni az ellenség haditerveit; de a játék fő hajtóereje a háború. Komplex haditerveket kiötölni, hadsereget kialakítani, ellátást megszervezni, irányítani őket, megvívni a csatákat, és elfoglalni az ellenség régióit, elvenni a nyersanyagait, megakadályozni a hadmozdulatait.

Efelé indult el eMagyarország nemrégiben a népességnövekedéssel, és ezt akarjuk, szeretnénk tovább mozdítani újabb és újabb játékosokkal, katonákkal, diplomatákkal, politikusokkal és gazdasági szakemberekkel. Az a célunk, hogy eMagyarország az lehessen, ami csak akar lenni - erős, büszke ország, akitől félnek, aki képes nagyhatalom lenni, aki képes az IRL álmokat beteljesíteni. Ez egy olyan játék, ahol a sikert nem adják egykönnyen. Sok ember kell hozzá, összefogás, szakemberek, hozzáértő, lelkes emberek, és szerencse is. A komplexitása adja a szépségét is, hogy olyan, mint a valóság... kiszámíthatatlan, változatos és hihetetlenül bonyolult. Izgalmas és érdekes. Meglepő és mulatságos.

Érdemes kipróbálni. Megéri. Ha felkeltette az érdeklődésedet, akkor k regisztrálj itt: link és játssz!

Quicksilver toborzószövegei alapján!

Egy kis segítség a kezdetekhez: link

EMAGYARORSZÁGNAK SZÜKSÉGE VAN RÁD IS! REGISZTRÁLJ MIHARABB! A TÖBBIT MAJD JÁTÉKBAN ÍRJ LEVELET (GEMINOTAUR VAGYOK ) HA NEM ÍRSZ RÁM AKKOR REGISZTRÁCIÓ UTÁN MÁSNAP LÉPJ FEL ADDIGRA ÍROK EGY LEVELET! KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AKI EDDIG MÁR CSATLAKOZOTT HOZZÁNK! MARADOK MAXIMÁLIS TISZTELETTEL : GEMINOTAUR
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó