Startlap fórum:: Kották - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 10 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Kották

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. november 13. - 18:11:30

Nem sikerült azóta sem megszereznem, úgyhogy nem tudok segíteni!!
0

Elküldve: 2010. október 06. - 15:13:17

A Net Penny Stocks egy különleges befektető csoport, ahol kis befektetések révén nagy hozamokat lehet realizálni. Több automatizált befektető rendszerből lehet választani.

Egyéni befektetői program lehetővé teszi, hogy befektethesse pénzét és heti hozamait élvezze.

Elérhető heti jövedelmek 500$-5000$

1,95$ - 5000$os befektetési instrumentumok közül választhatunk. A legkönnyebben megvalósítható a 15 instrumentumot tartalmazó Bulk invest csapat építő programot ajánlom.

Magasabb jövedelem eléréséhez szükséges: 1,95$ csatlakozási alap program és minimum Bulk 15

(29,95$) amely az egyszerü befektetési programot ötvözi a Network csapatépítő programmal.
A Bulk 15 befektetéssel elérhető maximális jövedelem 2300$ hetente.
A megvalósitáshoz egy Dowliner nevü program segíti a befektetőket, mely 12 mélységü hármas kötődésű Network szisztéma. Mit is jelent ez pontossan ?! Azt, hogy egy csapatépítő magához csak három embert csatlakoztathat, a további csatlakozókat a Dowliner a hozzá csatlakozó emberek között szétosztja. Ezzel segíti az alatt lévő társakat az elöremenetben.

További infókat elküldöm, ha érdekel !

Regisztráció:
link

7DayWealth

- akár havi 10 $-ból is lehetnek millióid.

Arról sokan hallottak, hogy vannak olyan befektetői programok, amik csillagászati hozamokat adnak.
A gond csak az velük, hogy a nagyközönség számára nem hozzáférhetőek.
Ezen a gyakorlaton változtat ez a program, ami az átlagemberek számára is, eddig elképzelhetetlen hozamokat biztosít!
link

A 7DayWealth (SevenDayWealth) nevű, USA-ban bejegyzett társaság mögött olyan – részben európai, részben amerikai – emberek állnak, akik már 20 éve ezen a piacon ténykednek, energiával, nemesfémekkel és nagyon sok olyan eszközalappal foglalkoznak, amik kiugró nyereséget tudnak termelni.A nap 24 órájában figyelemmel kísérik a világban zajló folyamatokat, akkor is képesek nyereséget elérni, ha a piac akár felfelé, akár lefelé megy, vagy stagnál.
E hozamok jelentős részét visszaosztják a befektetői Klub felé.Átlagemberek számára elképzelhetetlen hozamokról beszélünk, ami így a Klubtagoknál jelentkezik:
Napi 0,75-1,25%hozam, az elért eredmények alapján.
A 7DayWealth (Company Express) nem offshore cég, a National Association Of Investment Clubs

– Befektetői Klubok Nemzeti Szervezeténél van regisztrálva, kifogástalan a hírneve, vannak partnereik az USA-ban, Kanadában, egész Európában, Ázsiában, Afrikában, Ausztráliában és Dél Amerikában.
A Klub az amerikai pénzügyi felügyeleti szervek szigorú kontrollja alatt áll, másképp nem is működhetne.
Azért hozták létre a 7DayWealth befektetői klubot, hogy e kimagasló hozamlehetőségeket a nagyközönség számára is hozzáférhetővé tegyék, ezáltal olyan tőkéket is beemelhessenek a kereskedéseikbe, amik eddig el voltak zárva ezektől a lehetőségektől.
Ezért már havi 10 dollárral indítható a befektetésünk, 1-3 hónapos lekötéssel.
Három program közül lehet választani:

Silver: 10,00dollár/hó (kb. 2100 Ft) befizetéssel
Gold: 22,95 dollár/hó (kb.4800 Ft)
Platinum:45,95 dollár/hó (kb. 9600 Ft) befizetéssel

Az első befizetés működik befektetésként, a többi a klub tagsági díja.Normál befektetési kondíciók mellett 10 dollárral nem sokat lehetne kezdeni. Itt azonban kisösszegű befizetések a naponta jóváíródó, magas hozamok mellett, látványos eredményeket képesek hozni, ahogy azt az alábbi példából is láthatjuk:

Példa:
Napi 1% feltételezett hozam esetén:

10 $-ból 1 év végére: 201 $ 2.év végére: 4694 $

Ha utána nem forgatjuk vissza a kamatokat, hanem minden hónapban kivesszük, az havi 1408 $-t jelent, ami már nem olyan rossz havi jövedelem.
Lehetőség van az első befizetés után nagyobb összegek elhelyezésére is.
Pl, ha még 100 $-t betétet helyezel el pluszban, akkor a hozamok a következők:
10 + 100 $ 1.év végére 2216 $ 2.év végére 51636 $

Példánkban feltételeztük, hogy a havi hozamokat nem vesszük fel, hanem mindig visszaforgatjuk, végig a számolt időszak alatt. Mint látható, a hozam napi jóváírása igen erős növekedést eredményez.

link

Ha érdekel a dolog, küldöm a részletes tájékoztatót !
0

Elküldve: 2010. augusztus 03. - 12:15:34

Sziasztok.

Zongora kottákat keresek magyar előadóktól kétkezeseket, csak sehol se találok. Valaki küldjön nekem nagyon meg köszönném.Annak is örülök ha valaki linket küld ahol letudom tölteni.

Erre az email címre várom : jobalilla@freemail.hu

köszi. Lilla
0

Elküldve: 2010. február 09. - 15:51:42

Ballagásunkon szeretnénk a Megasztár 2 és 3 búcsúdalát énekelni, zongora kísérettel, de sajnos sehol sem találom a kottájukat:(
Légyszi, aki tud segítsen, mert fontos lenne.
Előre is köszi:)
kinga678@citromail.hu
0

Elküldve: 2010. január 27. - 20:15:43

Sziasztok! 11 éves most kezdtem gitározni de már nagyon szeretnék egy elektromos gitárt ingyen sajnos nincs pénzünk rá,ha valaki már unja a gitározást akkor az égyszives segítene nekem.Köszönöm.email:deppurplefun@gmail.com
0

Elküldve: 2009. december 20. - 22:21:28

Sziasztok!

Megvan valakinek a Republic Születni kell kottája akkordokkal?
Ha igen, légyszi küldjétek el a passat75@citromail.hu címre.

Köszönöm!
Zotya
0

Elküldve: 2009. december 18. - 14:29:22

Sziasztok. Tudok olyan oldalt ahol megvan: a Fenyev tavolsag, Ha elmulik Karacsony, Szent Karacsony eljon cimu dalok kottai?

Es esetleg meg olyan oldat minden fele kotta megtalalhato, folleg a mai zene felek...(nem muszaj magyar zene kottai legyenek)
FONTOS LENNE..ELORE IS KOSZI

A radulybeatrix@yahoo.com e-mail cimre kuldjetek... U.i: Ha elmulik Karacsony, Szent Karacsony eljon cimu enekek nekem most nagyon fontosak lennenek!!! :)
0

Elküldve: 2009. november 27. - 15:33:32

Kedves Olvasó!
Világszínvonalú zenei események színtere október óta Görögország fővárosa Athén.
Számtalan viághírű muzsikus kerül a híres Parnassosi koncertterem dobogójára és sok-sok új kompozíció szólal meg először a világ nyilvánosság előtt-ősbemutató keretében.
Magyar vonatkozása az eseménynek azért van, mert a gitárkompozíciómat méltónak találtaák arra, hogy megnyissa az eseményt.Az elhunyt görög gitárművész,zeneszerző Dimitris Fampas emlékére
először szólalnak meg zeneművek ma élő zeneszerzőktől,köztük az én gitárkompozícióm is,melynek címe:Homagge a Dimitris Fampas.
Az elhunyt szerző leánya Eva Fampas megvásárolta egy kottámat,melynek címe:Short pieces for guitar. Megtetszett Neki és felkért,hogyha van kedvem ,írjak zeneművet édesapja tiszteletére. Én megírtam öt tételes gitárművemet és elküldtem Neki.Az idő telt-múlt , majd jelezte Eva Fampas,hogy nagyon érdekes a mű. Eva Fampas az Athéni Zeneakadémia gitártanszakának a professzornője,személyesen is találkoztunk tavaly a Győri barokk heteken.Később tájékoztattak arról,hogy 23 zeneszerző műve fog bemutatásra kerülni a világ számos országának pályázói közül. Köztük én vagyok az egyetlen magyar,aki képviseli hazánkat.Ha beütik a nevemet a keresőbe,látni fogják: számtalan cikk foglalkozik az eseménnyel. A művem most december 2-án fog megszólalni a világ nyilvánossága előtt. link

Remélem, ezt mindenki úgy érzi,hogy dicsőség a mi szép hazánknak.Ezért fordulok Mindenkihez, hogy megoszthassam a nyilvánossággal a jelentős esemény hírét.
Maradok tisztelettel:
Petik Ákos
okleveles gitár-kamaraművész-ének-zenetanár

link
0

Elküldve: 2009. november 25. - 17:55:34

Sziasztok!
Nincs meg véletlenül valakinek Delhusa Gjon:ha hallod a harangok hangját- nak, Fonográf:karácsonyi dalának és 100 folk celsius: Ünnepek ünnepének a kottája?
(pidiko@freemail.hu)
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
0

Elküldve: 2009. augusztus 20. - 15:54:51

Ha valakinek megvan a "Kell még egy szó" dal kottája - szöveggel(zongorára)-, vagy tudja honnan lehet letölteni azt szívesen fogadnám. (ronta.robert@gmail.com) Köszönöm előre is!!!!
0

Elküldve: 2009. június 25. - 14:56:30

Hali!

Valaki légyszí' írja meg emilben nekem, hogy kottákat hogyan tudok lejátszani tabokkal (mcborzaska@freemail.hu)

Köszi!
0

Elküldve: 2009. június 17. - 08:17:57

Sziasztok!

Máté Pétertől kellene nekem a: Ha egyszerr véget ér a lázas ifjúság, és a Padlás musicalből a: Fényév távolság bárkinek meg van kérlek írj és majd megbeszéljük, hogy hoyan kerül el hozzám.

Előre is köszi!!
Noncsa
0

Elküldve: 2009. május 23. - 05:19:29

Szia!

Én is hasonló cipőben járok és már nagyon régóta keresem ezt a kottát: Radics Béla-Zöld csillag (TABot). Kérlek segíts megtalálni - persze csak ha már neked is sikerült. Borzasztóan örülnék neki és leköteleznél.

Üdvözlettel Péter
0

Elküldve: 2009. március 21. - 20:13:30

Replika kották érdekelnének de sehol sem találok HELP!!!
zsozso1001@freemail.hu KÖSSSZ:D
0

Elküldve: 2009. március 14. - 12:19:58

Sziasztok!
Én a Balaton/Trabant Levert vagy című számának a kottáját szeretném megtalálni.
Köszönöm előre is.
0

Elküldve: 2009. február 10. - 18:34:52

Valaki el tudná nekem küldeni Mester Tamás - Altass el c. dalának gitártabját? Előre is köszönöm! dettyike@freemail.hu
0

Elküldve: 2008. december 17. - 16:35:21

Hello!
Valaki le tudná írni a Csendes éj c. dal kottáját akkordokban? E-mail címem: daniel1994@freemail.hu
Előre is köszönöm!
0

Elküldve: 2008. december 16. - 16:02:10

Sziasztok!

Musical kottákat keresek (ének és zongora)! nagyon fontos!!!!

de a legfontosabbak: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL kottái kellenének a legjobban.
ha vkinek megvan.. vagy tudja hogy hol lehet megszerezni minél hamarabb írjon ide, vagy írjon egy e-mailt! mimmi05@citromail.hu -címre.

köszi előre is.
0

Elküldve: 2008. december 11. - 20:48:20

Keresek egy Zorán kottát, Hajózni kell című számhoz.Aki tud segíteni írjon, ritvir@freemail.hu !
0

Elküldve: 2008. december 04. - 11:04:37

sziasztok!

nincs meg valakinek a padlás musical - fényév távolság kottája? zongorához kellene.
Köszi!
e-mail:peti--11@freemail.hu
0

Topik megosztása:

• 10 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.