Startlap fórum:: Effektek,torzítók - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 12 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Effektek,torzítók

#1 Felhasználó nem aktív   safrancs 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 2011. október 11. - 08:26:35

Sziasztok! Digitech 2120-ra hogyan tudom feltölteni a neten talált patch-okat! Köszi
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. október 06. - 15:14:59

A Net Penny Stocks egy különleges befektető csoport, ahol kis befektetések révén nagy hozamokat lehet realizálni. Több automatizált befektető rendszerből lehet választani.

Egyéni befektetői program lehetővé teszi, hogy befektethesse pénzét és heti hozamait élvezze.

Elérhető heti jövedelmek 500$-5000$

1,95$ - 5000$os befektetési instrumentumok közül választhatunk. A legkönnyebben megvalósítható a 15 instrumentumot tartalmazó Bulk invest csapat építő programot ajánlom.

Magasabb jövedelem eléréséhez szükséges: 1,95$ csatlakozási alap program és minimum Bulk 15

(29,95$) amely az egyszerü befektetési programot ötvözi a Network csapatépítő programmal.
A Bulk 15 befektetéssel elérhető maximális jövedelem 2300$ hetente.
A megvalósitáshoz egy Dowliner nevü program segíti a befektetőket, mely 12 mélységü hármas kötődésű Network szisztéma. Mit is jelent ez pontossan ?! Azt, hogy egy csapatépítő magához csak három embert csatlakoztathat, a további csatlakozókat a Dowliner a hozzá csatlakozó emberek között szétosztja. Ezzel segíti az alatt lévő társakat az elöremenetben.

További infókat elküldöm, ha érdekel !

Regisztráció:
link

7DayWealth

- akár havi 10 $-ból is lehetnek millióid.

Arról sokan hallottak, hogy vannak olyan befektetői programok, amik csillagászati hozamokat adnak.
A gond csak az velük, hogy a nagyközönség számára nem hozzáférhetőek.
Ezen a gyakorlaton változtat ez a program, ami az átlagemberek számára is, eddig elképzelhetetlen hozamokat biztosít!
link

A 7DayWealth (SevenDayWealth) nevű, USA-ban bejegyzett társaság mögött olyan – részben európai, részben amerikai – emberek állnak, akik már 20 éve ezen a piacon ténykednek, energiával, nemesfémekkel és nagyon sok olyan eszközalappal foglalkoznak, amik kiugró nyereséget tudnak termelni.A nap 24 órájában figyelemmel kísérik a világban zajló folyamatokat, akkor is képesek nyereséget elérni, ha a piac akár felfelé, akár lefelé megy, vagy stagnál.
E hozamok jelentős részét visszaosztják a befektetői Klub felé.Átlagemberek számára elképzelhetetlen hozamokról beszélünk, ami így a Klubtagoknál jelentkezik:
Napi 0,75-1,25%hozam, az elért eredmények alapján.
A 7DayWealth (Company Express) nem offshore cég, a National Association Of Investment Clubs

– Befektetői Klubok Nemzeti Szervezeténél van regisztrálva, kifogástalan a hírneve, vannak partnereik az USA-ban, Kanadában, egész Európában, Ázsiában, Afrikában, Ausztráliában és Dél Amerikában.
A Klub az amerikai pénzügyi felügyeleti szervek szigorú kontrollja alatt áll, másképp nem is működhetne.
Azért hozták létre a 7DayWealth befektetői klubot, hogy e kimagasló hozamlehetőségeket a nagyközönség számára is hozzáférhetővé tegyék, ezáltal olyan tőkéket is beemelhessenek a kereskedéseikbe, amik eddig el voltak zárva ezektől a lehetőségektől.
Ezért már havi 10 dollárral indítható a befektetésünk, 1-3 hónapos lekötéssel.
Három program közül lehet választani:

Silver: 10,00dollár/hó (kb. 2100 Ft) befizetéssel
Gold: 22,95 dollár/hó (kb.4800 Ft)
Platinum:45,95 dollár/hó (kb. 9600 Ft) befizetéssel

Az első befizetés működik befektetésként, a többi a klub tagsági díja.Normál befektetési kondíciók mellett 10 dollárral nem sokat lehetne kezdeni. Itt azonban kisösszegű befizetések a naponta jóváíródó, magas hozamok mellett, látványos eredményeket képesek hozni, ahogy azt az alábbi példából is láthatjuk:

Példa:
Napi 1% feltételezett hozam esetén:

10 $-ból 1 év végére: 201 $ 2.év végére: 4694 $

Ha utána nem forgatjuk vissza a kamatokat, hanem minden hónapban kivesszük, az havi 1408 $-t jelent, ami már nem olyan rossz havi jövedelem.
Lehetőség van az első befizetés után nagyobb összegek elhelyezésére is.
Pl, ha még 100 $-t betétet helyezel el pluszban, akkor a hozamok a következők:
10 + 100 $ 1.év végére 2216 $ 2.év végére 51636 $

Példánkban feltételeztük, hogy a havi hozamokat nem vesszük fel, hanem mindig visszaforgatjuk, végig a számolt időszak alatt. Mint látható, a hozam napi jóváírása igen erős növekedést eredményez.

link

Ha érdekel a dolog, küldöm a részletes tájékoztatót !
0

Elküldve: 2010. október 06. - 15:14:59

A Net Penny Stocks egy különleges befektető csoport, ahol kis befektetések révén nagy hozamokat lehet realizálni. Több automatizált befektető rendszerből lehet választani.

Egyéni befektetői program lehetővé teszi, hogy befektethesse pénzét és heti hozamait élvezze.

Elérhető heti jövedelmek 500$-5000$

1,95$ - 5000$os befektetési instrumentumok közül választhatunk. A legkönnyebben megvalósítható a 15 instrumentumot tartalmazó Bulk invest csapat építő programot ajánlom.

Magasabb jövedelem eléréséhez szükséges: 1,95$ csatlakozási alap program és minimum Bulk 15

(29,95$) amely az egyszerü befektetési programot ötvözi a Network csapatépítő programmal.
A Bulk 15 befektetéssel elérhető maximális jövedelem 2300$ hetente.
A megvalósitáshoz egy Dowliner nevü program segíti a befektetőket, mely 12 mélységü hármas kötődésű Network szisztéma. Mit is jelent ez pontossan ?! Azt, hogy egy csapatépítő magához csak három embert csatlakoztathat, a további csatlakozókat a Dowliner a hozzá csatlakozó emberek között szétosztja. Ezzel segíti az alatt lévő társakat az elöremenetben.

További infókat elküldöm, ha érdekel !

Regisztráció:
link

7DayWealth

- akár havi 10 $-ból is lehetnek millióid.

Arról sokan hallottak, hogy vannak olyan befektetői programok, amik csillagászati hozamokat adnak.
A gond csak az velük, hogy a nagyközönség számára nem hozzáférhetőek.
Ezen a gyakorlaton változtat ez a program, ami az átlagemberek számára is, eddig elképzelhetetlen hozamokat biztosít!
link

A 7DayWealth (SevenDayWealth) nevű, USA-ban bejegyzett társaság mögött olyan – részben európai, részben amerikai – emberek állnak, akik már 20 éve ezen a piacon ténykednek, energiával, nemesfémekkel és nagyon sok olyan eszközalappal foglalkoznak, amik kiugró nyereséget tudnak termelni.A nap 24 órájában figyelemmel kísérik a világban zajló folyamatokat, akkor is képesek nyereséget elérni, ha a piac akár felfelé, akár lefelé megy, vagy stagnál.
E hozamok jelentős részét visszaosztják a befektetői Klub felé.Átlagemberek számára elképzelhetetlen hozamokról beszélünk, ami így a Klubtagoknál jelentkezik:
Napi 0,75-1,25%hozam, az elért eredmények alapján.
A 7DayWealth (Company Express) nem offshore cég, a National Association Of Investment Clubs

– Befektetői Klubok Nemzeti Szervezeténél van regisztrálva, kifogástalan a hírneve, vannak partnereik az USA-ban, Kanadában, egész Európában, Ázsiában, Afrikában, Ausztráliában és Dél Amerikában.
A Klub az amerikai pénzügyi felügyeleti szervek szigorú kontrollja alatt áll, másképp nem is működhetne.
Azért hozták létre a 7DayWealth befektetői klubot, hogy e kimagasló hozamlehetőségeket a nagyközönség számára is hozzáférhetővé tegyék, ezáltal olyan tőkéket is beemelhessenek a kereskedéseikbe, amik eddig el voltak zárva ezektől a lehetőségektől.
Ezért már havi 10 dollárral indítható a befektetésünk, 1-3 hónapos lekötéssel.
Három program közül lehet választani:

Silver: 10,00dollár/hó (kb. 2100 Ft) befizetéssel
Gold: 22,95 dollár/hó (kb.4800 Ft)
Platinum:45,95 dollár/hó (kb. 9600 Ft) befizetéssel

Az első befizetés működik befektetésként, a többi a klub tagsági díja.Normál befektetési kondíciók mellett 10 dollárral nem sokat lehetne kezdeni. Itt azonban kisösszegű befizetések a naponta jóváíródó, magas hozamok mellett, látványos eredményeket képesek hozni, ahogy azt az alábbi példából is láthatjuk:

Példa:
Napi 1% feltételezett hozam esetén:

10 $-ból 1 év végére: 201 $ 2.év végére: 4694 $

Ha utána nem forgatjuk vissza a kamatokat, hanem minden hónapban kivesszük, az havi 1408 $-t jelent, ami már nem olyan rossz havi jövedelem.
Lehetőség van az első befizetés után nagyobb összegek elhelyezésére is.
Pl, ha még 100 $-t betétet helyezel el pluszban, akkor a hozamok a következők:
10 + 100 $ 1.év végére 2216 $ 2.év végére 51636 $

Példánkban feltételeztük, hogy a havi hozamokat nem vesszük fel, hanem mindig visszaforgatjuk, végig a számolt időszak alatt. Mint látható, a hozam napi jóváírása igen erős növekedést eredményez.

link

Ha érdekel a dolog, küldöm a részletes tájékoztatót !
0

Elküldve: 2010. január 27. - 20:16:00

Sziasztok! 11 éves most kezdtem gitározni de már nagyon szeretnék egy elektromos gitárt ingyen sajnos nincs pénzünk rá,ha valaki már unja a gitározást akkor az égyszives segítene nekem.Köszönöm.email:deppurplefun@gmail.com

0

Elküldve: 2009. november 30. - 23:56:29

a torzítottból max úgy tudsz váltani, hogy a torzítottat effektezed, de ez azt hiszem értelemszerű. mintahogy az is, hogy legalább két kapcsolás kell, ha ha effektezett tiszta hangot akarsz. örüljünk neki, hogy van kapcsolható ef.loop a peaveyken, ennél többet nem várhatunk. ugyebár az effect loop úgy fest, hogy az előfokból közvetlenül kijön a senden az ott kreált hang(ugyebár a torzítás is itt történik, az előfokban), ide kötitek a pedált, majd a returnbe visszamegy és úgy megy a végfokba. tehát, ha az előfok alapból torzítottra van kapcsolva, akkor csak azt tudod effektezni, de nem nagy kunszt kettőt taposni egy helyett...ráadásul ha megvan a kívánt hang a pedálban, akkor ugyebár ahhoz hozzá sem kell érni, csak az effect loopot kapcsolod át és a csatornát.gondolom ez nyilvánvaló, hiszen ha jól sejtem eddig is így csináltátok, de ez a megoldás van.
0

Elküldve: 2009. november 23. - 14:50:58

link

link

link

link

link

link

link

link
0

Elküldve: 2009. január 16. - 12:47:01

Remélem a kérdésed csak ironikus volt.
De én csak a basszer vagyok a bandából, nem én használom a cuccot. Egyébként ha az effekt torzítója lenne használva nem lenne semmi gond mert úgy egyszerű az átkapcsolás ... de ilyen cucc mellett ki az a balga szerencsétlen, aki pedál torzítást használna?
(volt szerencsém olyat látni hogy Tripple XXX fejre akart valaki egy metal zone-t rákötni ... aztán szóltak neki hogy talán nem kéne)
0

Elküldve: 2009. január 14. - 21:59:08

Te most ugye nem úgy érted, h a multinak a torzitottját használod?! :D:D
0

Elküldve: 2009. január 08. - 22:41:07

Sziasztok!

Az a problémám, hogy adott egy Peavey 6505+ fej amire rá van kötve egy boss multi az effect loop-on keresztül. Na már most hogyan lehet azt megoldani, hogy torzított hangzásból 1 kapcsolással egyből átváltoson az effektre, pl delay?
Egy midi kontrolerre gondoltam hogy jó ötlet lenne de ezzel kapcsolatban nagyon hiányosak az ismereteim. Előre is köszi a választ!
0

Elküldve: 2008. szeptember 23. - 20:22:14

Sziasztok

Ez egy világ turné ami arról szól, hogy több 10.000 oldalon hirdetek évente.
Hogy ez miért jó???

- 1. Internetes pénzkereseti lehetőségeket kínálok

(Ha érdekel kattints IDE)

- 2. Honlappal való pénzkeresésre több lehetőséget kínálok

- 3. Látogatottságnövelésre és hirdetésfeladásra is több lehetőséget kínálok

- 4. Csatlakozhatsz te is a turnémba, CSAK 3200 Ft vagy $20 egy hónapra + AKCIÓ.

- 5. Egészséges életmódhoz vitaminok és táplálék kiegészítók vehetőek

- 6. HTML kódozásról szinte minden

- 7. Hogyan érd el hogy sokan olvassák a mondandód a honlapodon?

- 8. Hogyan kerülj a google ranglista élére?

- 9. SZIKSZI60 kosárcsapatáról információ - szivesen játszunk más városok ellen

- 10. Bannerem és bannercsere lehetőségekről

- 11. Csatlakozz te is a partnereimhez ingyen

- 12. Szeretnél saját oldalt honlapomon, nagyon olcsón - ajándékba turnéba kapcsolás

Turnéhoz csatlakoztak:
Turné állása augusztus hónap végén: 0 honlap
0

Elküldve: 2008. szeptember 16. - 17:01:23

Sziasztok!

Elindítottam új oldalamat www.hangszerem.hu - hangszertesztekkel foglalkozik. Akit esetleg érdekel nézze meg és készítsen tesztet saját hangszeréről!

Üdv,
Henrik
0

Elküldve: 2008. augusztus 17. - 14:18:52

Eladó egy lassan 1 éves zoom G1x(40 gyári,40 felhasználói memória,57 effekt,3 sávos EQ,24 bit A/D/A konverter,Harmonized Pitch,több, mint 5000 ms delay, dobgép,fejhallgató kimenet,hangológép,frekvencia: 20 Hz-40 kHz,elemmel is használható).
Wah,overdrive,-és hangerőpedálként is működik.A klasszikustól a blueson át a rockig és metálig bármilyen hangzás beállítható(egy kis gyakorlás és kitapasztalás után).
Hozzá INGYEN adapter(amúgy 2.500 ft)!!!
A cucc 18.000 ft.(a gyári ár 20.000+adapter=22.500).GYÁRI CSOMAGOLÁSBAN AZ EFEKT ÉS AZ ADAPTER IS, EREDETI KÉZIKÖNYVVEL...
Szobában használt,tökéletes állapot,karcmentes,pénzhiány miatt kényszerültem eladására.
Ha érdekel,írj:radzoltan@freemail.hu

Ha kell,képet emailben küldök.
0

#13 Felhasználó nem aktív   RókaMóka 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 11

Elküldve: 2008. augusztus 16. - 09:39:26

Felkerült a netre a kapcsolásom:
link

Használjátok egészséggel.
0

Elküldve: 2008. augusztus 05. - 14:21:32

link

Magyarország legnagyobb GITÁRFÓRUMA.

Az oldal gitárosoknak, zenészeknek szól, de azoknak is akik gitárosokat, zenészeket keresnek, illetve szivesen várunk mindenkit.

Nem kell regisztrálnod.

Tanár vagy? Tanárt keresel? Ott az oktatás rovat. Írj bele!

Zenész vagy? Reklámozd a koncertjeidet!!!

Valami jó koncert várható? Tudsz róla? Oszd meg másokkal is a koncertek rovatban!

Hirdess

Reklámozd magad

Oszd meg az infót

Az oldal folyamatos fejlesztés alatt van, ezért ha ötleted van, írd meg a vendégkönyvbe.
0

#15 Felhasználó nem aktív   RókaMóka 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2008. április 09. - 07:27:14

Még:

link
link
0

#16 Felhasználó nem aktív   RókaMóka 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2008. március 29. - 17:30:00

Üdv!

Új "gyermekem" van születőben, a régi alapján. Kicsit változtattam a felépítésen és valószínűleg radikálisan egyszerűsödni fog a kezelés és a paraméterek száma.
(Jelenlegi terv 3 lábkapcsoló + 2 potméter.)

A minta egy balkezes (én jobbkezes vagyok :)) Samick Stratocaster Kópián készült vonalból, vágás nélkül, utólagos változtatás nélkül (illetve egy enyhe reverb van rajta), csak single coil hangszedőkkel. Ami recsegés meg kattogás az a Samick hangszedőválasztója és hangerő szabályozója.

Ami biztos jól sikerült az az, hogy a pedál gyakorlatilag hullacsendes. Hallható, hogy minimális zaja van ahhoz képest, hogy torzító.

Remélem elnyeri a tetszést:
link

Kérem kommentáljátok! Ha tetszést arat, akkor megépítem a végelges változatot is.

Itt elérhettek: kollarb (kukac) gmail (potty) com
0

Elküldve: 2008. március 17. - 19:19:19

ELADÓ ZOOM G7.1UT MULTIEFEKT GARANCIÁLISAN, SZOBÁBAN HASZNÁLT. ÁR: 59 000 FT
CHERI JAPÁN GITÁR HSH, DUPLASATUS FLOYD ROSE! NATÚR SZÍN, KIFOGÁSTALAN ÁLLAPOT! ÁR:80 000
ÉREKLŐDJ: BRMI@FREEMAIL.HU
KÜLDJ EGY EMAILT ÉS KÜLDÖK KÉPEKET!
0

Elküldve: 2008. március 11. - 10:44:52

sziasztok most vettem egy használt zoom 505 multit segitene valaki hogyan kell beálitani használni?
0

Elküldve: 2008. március 04. - 14:39:55

Régóta játszottam a gondolattal, hogy veszek egy Overdrive-ot. A régi wah-pedálomban volt ugyan egy beépített, de azt csak az én saját erősítőmön tudtam szépen megszólaltatni, a magasakat tolta meg nagyon, és csak úgy tudtam ellensúlyozni, hogy az erősítőm ötsávos EQ-ján a magasakat levettem. De három sávos EQ-n ez már nem működött, levette a középmagasat is, ami nélkül halott volt a hangzás.
Szóval nekiálltam kipróbálni őket, és végül a Boss Blues Drive tetszett a legjobban, amellett döntöttem.
0

Elküldve: 2008. február 15. - 08:22:56

vesszen a zajzár :D
singlecoil highgain motyón...telecaster 5150, legjobb :D nálam most ez a pálya:P
zajos?nagyon helyes;)
0

Topik megosztása:

• 12 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó