Startlap fórum:: Effektek,torzítók - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 12 Oldal +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Effektek,torzítók

• Csoport: Guests

Elküldve: 2005. július 05. - 17:14:00

Sűrgősen eladó egy KORG AX-1500G MULTIEFFEKT!!!

Fém szerkezet, megkímélt állapot! (Védőfóliába tekerve volt használva)
Vidd el 25.000 ft-al a bolti ár alatt 70.000-ért!!!

11 modulációs effekt, 11 pedálról állítható (többek közt 3 fajta WAH),
erősítő szimulációk, reverb/delay effektek, és annyi csati ameddig a szem ellát!!! (minden bankban A és B csatorna funkció állítható, azaz 3a és 3b pedál funkcionál), beépített sampler (max. 30mp), +digitális hangoló, aux bemenet, stereo kimeneti jel lehetőség...stb. ezen kívűl tud sütni palacsintát is, a kakaós a specialitása!

nézd itt meg:
link

Érdeklődj telefonon vagy e-mailben:
adam.leeb@freemail.hu, 06-70-267-2014
0

Elküldve: 2005. július 01. - 17:07:21

én miskolci vagyok :)
magas hangú énekest sajna nem tudok..max az egykori osztályfőnököm :D úgy sikoltozik hogy nájtvissbe is elmehetne :D
0

Elküldve: 2005. június 30. - 22:31:39

hát nemtom...a színe még oks...nekem azonban nem az igazi:D...de mt2 már oksa!jó kis disztorzsön:P
0

Elküldve: 2005. június 30. - 11:03:36

Mé nem jó az MD-2? Nekem bejött. Még a színe is szép:))
0

Elküldve: 2005. június 29. - 18:54:58

jah...a nem volume meg oan 20körül...
0

Elküldve: 2005. június 29. - 18:51:02

hát...Miskolc ide messze van, szal ebben nemtok segíteni...
jajj...MD2 valóban nem jó...legalábbis mi nem vagyunk jóban...
30ért simán kapol dánlop krájbébit...(a volume wahot is)...osztrákiába 21ért van...hehe...no pá
0

Elküldve: 2005. június 29. - 17:13:32

dunlop crybaby 30000ér? há, nem tom, de mifelénk az jóval drágább... meg én a full ringek hangját jobban is sztem.. a BOSSnak meg van egy elég jó wah-ja, ami kb. 6féle distot meg overdrivot is tud (a modellez nem túl jó szó, mer analóg pedál), szal lehet vele mit kezdeni. Én ugyan most multit használok, de én meg vok vele elégedve, meg aztán a zenekarral ilyen házilag barkácsolt hangfalakon köll nyomni, úgyhogy az equalizálást vhogy meg kell oldani, és nem volt szívem egy külön eq-pedált venni drágáért (mer s***t azt nem veszek, a jó meg sokba van..). Ugyhogy most digitech gnx. Azelőtt BOSSon nyomtam, MD-2essel. azzal aztán lehet ám a mélyet kiemelni... az MT-nek pedig tényleg jó hangjuk van, bár állítólag a közepet nem torzítják eléggé, mondjuk, én ezt még nem hallottam ki senki játékából.. Ja! mondjuk ez nem ide tartozik, de tud valaki Miskolc környéki, jó (jó magas:)) hangú énekest?
0

Elküldve: 2005. június 29. - 14:07:44

majd meglesem...meg, ha mi is jáccunk, belepofátlankodok a topicba, hehe...nah...most viszont mek tanulni...holnap szóbeli éreccségi...jajjjjj...nyem akarom, pfujjjjj!!!!!!
0

Elküldve: 2005. június 28. - 14:09:11

Köszi :-) Általában Pesten játszunk, de mostanában valahogy ritkábbak a bulik. Hiába, örexünk, na :-) De azért nyitottam a "Koncertek" topicot, hogy majd beleírom mindig, ha lesz.
0

Elküldve: 2005. június 28. - 13:10:40

hát nem tudom...sajna nem nagyon szoktam arrafele járni...de köszi a meghívást...Pesten nem szoktatok játszani?télleg érdekelne a dolog...
addig még tuti dumálunk, de azért ügyesek legyetek!
0

Elküldve: 2005. június 28. - 12:28:32

Szombaton nem jársz véletlenül Solymár fele? Ott meghallgathatnád élőben :-)
0

Elküldve: 2005. június 28. - 08:22:09

félre ne érts, egyáltalán nem akartam bántani az SGket...télleg imádom, sajnos még nem volt hozzá szerencsém különösen, max párszor egy-két haveréhoz...
az tetszett...:)) azért persze, ha van előtte cumó, mindent lehet variálni...az állat!blues-os hangzás SGből?!no ilyet se hallani túl sokat...de hát igaz, az ősöreg cumók néha csodákra képesek...kár, hogy elszállt a wah rész...:(
a metal zone azért odateszi szentem magát...mondom, mt2 jó dolog:)
bizony, szemét dolog, hogy egy wah pedálért 30ropit kérnek...igaz az már dunlop cry baby, de akkor is..."csak" egy wah...mind1, tudjuk, h nem a legolcsóbb dolog a gitározás...
aktív motyó az fasza!!!:):):) akkor a szóló gondolom visít, mint a disznaj!!!:D
0

Elküldve: 2005. június 27. - 10:24:37

Én se igazán vagyok multieffekt párti. De jővőeffekt párti sem :-)) Hagyományos villanyvonatom van, méghozzá elég fura. Egy Metal Zone-t használok, de csak kb. egyharmadig van kihajtva, mert van egy ősöreg Ibanez WH10 Wahpedálom, amibe van egy beépített overdrive. Ez a kettő együtt eszméletlen érdekes hangzást ad. Nem annyira szőrös, kicsit simább, van benne egy kis blues-feeling is, de mégis az az igazi dögös rockhangzás. Kicsit variálnom kellett a hangszínnel is, mert az WH10 nagyon megtolja a magasakat, így az erősítőmön a 9 KHz-et teljesen letekerem, a 3 KHz is csak félig van fent. A Metal Zone eq-ján a magasak félig vannak kint, a middle és a mid freq pedig csutkán. Így sokkal vastagabb lesz a hang. (Ennyit arról, hoy az SG-ből csak egyféle hangzást lehet kihozni) Sajna a WH10 már mint Wah-pedál nem üzemel, a potija kudurrant, csak az overdrive miatt van a rendszerben, úgyhogy beszereztem egy Proel Wah pedált. Nem az a hajde, de hát ennyi pénzem volt. Szegény ember vizel, s főz. Még egy Reflex Volume pedált használok szólókiemeléshez. Aktív, így nem vágja, hanem megtolja a jelet.
0

Elküldve: 2005. június 24. - 20:40:18

hát...a különbség kb annyi, hogy, ha nem BOSS adapterről megy, zúg, mint valami II.világháborús kütyü...:P
én személy szerint nagyon nem szeretem a multi efekteket, szal óva intelek tőlük...igaz, h elérhető az áruk, de nem szólnak túl jól...szal, ha nem direktbe kötöd a cumót az erölködőre, akkor érdemes inkább külön efekteket venni...anyagilag nem túl olcsó, de klasszisokkal jobb a hangzás, ez vitathatatlan!!!
szal, ha pl nem csöves cucc kő, hanem jó a tranyós is, akkor maradva a márkánál tom ajánlani a BOSS mt2-t!
nagyon arcszaggató kis disztorzsön cucc ;)
újonnan olyan 20körül mocorog, de használtan kapol 11körül...szentem érdemesebb azt venni, mint multit, bár ez csak torzítani tud...de azt nem akárhogy!!!:D
0

Elküldve: 2005. június 23. - 21:16:59

Üdv Mindenkinek!
Írjatok mindenféle effketekről,torzítókról!Kinek mi a kedvence stb...
Én speciál azt szeretném megtudni ,hogy mi a véleményetek a BOSS ME-6os multieffektről és milyen adapter való hozzá ,ill. miben különböznek a BOSS adapterek a többitől!!!
HÚÚÚ ez elég sok egyszerre..
0

Topik megosztása:

• 12 Oldal +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó