Startlap fórum:: Koncertek - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 4 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Koncertek

#1 Felhasználó nem aktív   Rózsa69 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 3

Elküldve: 2011. szeptember 27. - 10:04:37

Itt minden koncertet megtaláltok, ajánlom Nektek: link
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. május 20. - 10:17:04

Tátrai Tamás és Szűcs A. Gábor Latin duó című gitár estje lesz Ócsán az Egressy Gábor Szabadidő Központban 2010. június 2-án szerdán 20 órai kezdettel.

Minden zenerajongót szeretettel várunk.

Info: 06-29-378-043, 06-20-326-2504
0

Elküldve: 2010. április 22. - 10:51:50

Április 24.-én, szombaton este 8-tól játszunk (Médium zenekar) a Ráday Kupolában, a Missió zenekar klubjának vendégeként. Mindenkit szeretettel várunk, aki szereti a hagyományos hard-rock zenét.
info:
link
0

#4 Felhasználó nem aktív   RókaMóka 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 11

Elküldve: 2009. június 08. - 22:39:30

Technikából nincs hiány, de én a helyedben inkább a jazzes vagy fusionös vonalra gyúrnék inkább. Shredelni minden metálőrült megtanul, viszont jól improvizálni, ujjal játszani, akkordozni már kevésbé.

Nem tudom milyen zenei háttérrel rendelkezel, de mindenképpen fontos lenne, hogy megtanulj kísérni is. A gitározás nem csak szólózásból és közönségnek vicsorgásból áll... A lényeg a zene legyen és ne a hangszeres maszturbáció. A videódban van némi parasztvakítás érzet is, de még nagyon fiatal vagy, úgyhogy hajrá.

Birta Mikit biztos ismered, szerintem róla is példát vehetnél. Mondom a technikád nem rossz szerintem, de szélesítsd a spektrumot. És mindenképpen ismerkedj meg a jazzel mélyebben, még ha a metálnál is maradsz utána is, de jót fog tenni a szemléletednek.
0

Elküldve: 2009. június 08. - 21:32:29

Sziasztok!

Ezzel a szólóval/dallal sikerült elnyernem az Intitute Of Contemporary Music Performance londoni főiskola Yamaha ösztöndíját áprilisban.
Nagyon kíváncsi lennék a vélemyényetekre. Minden nemű kritikát szívesen fogadok :-)

link

Előre is köszönöm!

B.M.
0

Elküldve: 2009. május 21. - 13:50:16

Sziasztok!

Kérlek segítsetek hogy zenekarommal kijuthassunk Európa legnagyobb reggae fesztiváljára, a Rototom Sunsplashre.
Ezért csak annyit kell tennetek hogy szavazzatok a VibeKillaz Crew- ra az alábbi linken:
link

A szavazás május 25.-én zárul, és már csak 60 szavazat hiányzik a 3. helyhez, amivel már kijutnánk az elődöntőre, ahol élőben kellen zenélnünk Ljubljana-ban!

az e-mail címed (akár több mailcímmel is lehet) megadásával szavazol, majd az emailben kapott linken utólag visszaigazolod, hogy valós személy vagy.
Ha továbbküldöd ezt a levelet, esetleg az üzenőfaladra is kiteszed akkor teljes lesz az örömünk!

Sok köszönet: Miklós
0

Elküldve: 2009. április 21. - 14:31:38

Pénteken, április 24.-én játszunk Kispesten a Szikla-klubban (Bp. XIX. Teleki u. 66.). Este fél 9 fele kezdünk.
link
link
A Dantes zenekarral játszunk. Remélhetőleg addigra én is rendbe jövök, mert egyenlőre bedurrant a derekam, de legfeljebb Velorex buli lesz.
Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk.
0

Elküldve: 2008. szeptember 22. - 13:35:54

Szeptember 24.-én, szerdán este fél 7-től Török Ádámék előtt játszunk a Városligeti Sörsátorban.
info: link
0

Elküldve: 2008. augusztus 05. - 14:17:56

link

Magyarország legnagyobb GITÁRFÓRUMA.

Az oldal gitárosoknak, zenészeknek szól, de azoknak is akik gitárosokat, zenészeket keresnek, illetve szivesen várunk mindenkit.

Nem kell regisztrálnod.

Tanár vagy? Tanárt keresel? Ott az oktatás rovat. Írj bele!

Zenész vagy? Reklámozd a koncertjeidet!!!

Valami jó koncert várható? Tudsz róla? Oszd meg másokkal is a koncertek rovatban!

Hirdess

Reklámozd magad

Oszd meg az infót

Az oldal folyamatos fejlesztés alatt van, ezért ha ötleted van, írd meg a vendégkönyvbe.
0

Elküldve: 2008. július 10. - 09:43:59

Holnap, azaz július 11.-én, pénteken este játszuk a MédiummalKispesten, a Szikla klubban(Bp. XIX. Teleki u. 66). Este 9 fele kezdünk. Lesz még több zenekar is, többek között a Memory Motel, akik Cream, Eric Clapton, Jimi Hendrix, Gary Moore, stb. feldolgozásokat játszanak. A többieket nem ismerem.
link
link
Mindenkit sok szeretettel várunk.
0

Elküldve: 2008. június 17. - 11:56:30

A KORG.hu ZóNA bemutatja
a Szabó Sándor Gitár Klubja rendezvénysorozat keretén belül
GITÁR JÚNIÁLIS 2008
Időpont: 2008. június 26. csütörtök, 13:00-20:00
Helyszín: KORG.hu ZóNA Startpont
1107 Budapest, Fogadó u. 3.

Program ízelítő:
- KORG.hu ZóNA Gitár Klub nyílt óra. Vendég: Mezey Béla (a CSŐguru);
- GLAB gitárkontroller rendszer magyarországi premier;
- Személyes találkozó a VOX és MARSHALL termékek hazai endorsereivel (Hrutka Róbert, Gajdacsi Gábor, Mátyás Attila, László Attila, Szabó Sándor, Ábrahám Zsolt, Vámos Zsolt). A közönségtalálkozó keretein belül zenészbarátaink beavatják a résztvevőket saját gitárhangrendszerük felépítésébe;
- Gitármánia Tábor 2008 toborzó. Az idén 15 éves tábor bemutatkozása.

A rendezvény részletes programajánlata a link és a link weboldalon olvasható.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a klub@korgzona.hu e-mail címre küldött levélben lehet, név és elérhetőség megjelölésével. A regisztráció határideje: 2008. június 24.
Forró Drót: 06 30 352 00 30 (napközben: 9-18 óráig)

REGISZTRÁLJ ÉS TALÁLKOZZ SZEMÉLYESEN MŰVÉSZBARÁTAINKKAL!
0

Elküldve: 2008. április 30. - 09:33:23

Május 2.-án, pénteken este játszunk a Josefina Blues Bell-ben (Bp. X. Kerepesi út 97.) a Médiummal. A buli 8-kor kezdődik, négy zenekar lesz (Big Jump, Varjak, Médium, Szekeres Blues Band), mindegyik zenekar kb. 45 percet játszik, mi előreláthatólag harmadikként lépünk színpadra.
Május 3.-án, szombaton pedig mindkét zenekarommal a Városligetben a Műjégpályán játszunk. Az Egyhúronpendülők 6-tól 7-ig, a Médium 7-től 8-ig játszik. Ez egy négynapos jótékonysági buli, neves résztvevőkkel (Takáts Tamás, Kaláka, Madarak, stb).
Info:
link
link
link
link
Mindenkit szeretettel várunk.
0

Elküldve: 2008. április 10. - 14:10:02

Szombaton (ápr. 12) este 9-től játszunk az Egyhúronpendülőkkel a Geronimóban. (III. Bogdáni út 1, a Filatorigát HÉV megállónál).
9 óra fele kezdünk.
Info: link
0

Elküldve: 2008. március 04. - 14:35:13

Március 8.-án, szombaton játszunk Kispesten a Szikla Klubban (Bp. XIX. Teleki u. 66.)
Várhatóan este 9 fele kezdünk, és egy órát játszunk.
Info:
link
link
link
0

Elküldve: 2008. február 13. - 11:03:36

Február 16.-án, szombaton este megint játszunk a Médiummal a Geronimo Northside Biker's Pubban. (Budapest III. Bogdáni út 1. a Filatorigát HÉV megállónál) Várhatóan este 9 fele kezdünk.
link
0

#16 Felhasználó nem aktív   moderátor@gitar 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2008. február 01. - 11:34:32

Nem koncert, de hátha érdekel titeket!

Z-rádió interaktív rádió: link
Látogassátok meg!

Játékok, zene, chat...
A csetin lehet beszélgetni a törzstagokkal, ismerkedni, barátokat is találhatsz, és a műsorvezetővel kapcsolattartás lehetősége is áll, amikor adásban van.

A Z-Rádiót a Gitár lap is támogatja!
Tervezünk gitáros műsort, amit ti is szerkeszthettek, koncertajánló, gitárról-gitárra stb. Koncertekre jegyek felajánlására is van lehetőség.
Egyéb ötleteket is várunk!

info@z-lap.hu
vagy alink elérhetőségein, esetleg chat menüponton keresztül ha zradio is bent van.

Üdvözlet nektek:
Zombory Judit
gitár lap
0

Elküldve: 2008. január 25. - 14:57:42

Bocs, az oldalak mégegyszer, szóval:
link
link
link
0

Elküldve: 2008. január 25. - 14:56:01

Január 26.-án, szombaton játszunk a Médiummal Kispesten a Szikla klubban (XIX. Teleki u. 66. ). Több zenekar is lesz (Fonyó, Blues Generation, Crab Jam) a műsor 8-kor kezdődik, mi várhatóan 9-fél10 fele kezdünk, és egy órát játszunk.
Info:
link link link
0

Elküldve: 2008. január 03. - 10:32:54

Január 5.-én, szombaton, este 9-től játszunk a Geronimóban (Budapest III. Bogdáni út 1, a Filatorigát HÉV megállónál).
0

Elküldve: 2007. december 04. - 19:22:34

Sziasztok,
Hétvégén mindkét zenekarommal játszunk, pénteken (7.-én) este 9-től az Egyhúronpendülőkkel a Manchester Dart's Pubban (Budapest VII. Izabella u. - Jósika u. sarok).
Szombaton (8.-án), szintén este 9-től pedig a Médiummal játszunk a Geronimóban (Budapest III. Bogdáni út 1., a Filatorigát HÉV megállónál).
Info:
link
link
Mindkét bulira mindenkit szeretettel várunk.
0

Topik megosztása:

• 4 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó