Startlap fórum:: HORA Gitárok - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

HORA Gitárok

#21 Felhasználó nem aktív   Ernőke 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 25
  • HelységBudapest

Elküldve: 2005. december 10. - 10:38:07

a Román hangszerek naggyon jók!! egyik ismerősöm vásárolt egy gitárt 30ezer forintért, szín-fa a gitár, a hátlapja is, szép a hangja is, 30ezer nem tétel, egy szín-fa gitárért, ugyanilyen pl. Alvaro-ban 130körül kezdődik...
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2005. december 10. - 09:36:51

Sziasztok!Én most vettem egy Hora Laura nevű klasszikus gitárt.Nagyon megvagyok vele elégedve.Nagyon szép hangja van és kit érdekel,hogy román.
0

Elküldve: 2005. szeptember 04. - 19:28:33

Sziasztok!
Én most vásároltam a Hora cégtől 1 Bouzoukit és teljesen jó.Szép hang és nem hangolódik, nyak egyenes(eddig)
Csak az a gondom ,hogy nem tudom behangolni.Ha valaki tud segíteni szójon pls!
CFAD alaphangok oké de ha az oktávhúrokat hangolom elszakad a d oktáv húrja!
előre is köszi
0

Elküldve: 2005. augusztus 30. - 10:13:54

Román gitárokkal kapcsolatban van egy sztorim. Még jó 8 éve akartam venni egy western gitárt. Benéztem a nagymező utcába, a Lugossy Lacinak (ex-Beatrice, Dinamit) volt ott hangszerboltja akkoriban. Volt egy csomó gitár, akkor jöttek, Montana volt a márkája, és meglepően olcsó volt. Laci mondta, hogy román. Kipróbáltam, és majd hanyattestem, annira gyönyörű hangjuk volt. Az egyiknek a hátán volt egy kis festéshiba, annak volt a legszebb hangja, még gondolkoztam is, hogy félrerakatom, de aztán mégse. Elhatároztam, hogy pár napon belül visszamegyek, és elviszem, ha még megvan. De aztán hengerfejes lett a kocsim, és nem maradt pénzem gitárra. Úgy jó fél év múlva felhívtam a Lacit, hogy van -e még abból a gitárból. Éreztem a telefonon keresztül, hogy elborul az agya. Kiderült, hogy a készlet nagyrészét vissza kellett küldeni, mert egyszerűen elvált a nyak a testtől.
0

Elküldve: 2005. augusztus 27. - 13:28:40

A nyár elején vettem egy Hora Laurát. Azóta próbálok infókat gyűjteni róla, de eddig nem találtam semmit. Most megnyugodtam, örülök, hogy ti is meg vagytok vele elégedve, szerintem is nagyon szépen szól. Sokan leszólták, azért mert román, de teljesen alaptalanul. Az a legfontosabb, hogy milyen a hangja, nem a származása. :)
0

Elküldve: 2005. augusztus 24. - 21:40:02

A HORA egy nagyon szép hangú nylon-húros gitár, román, tiszta fa a teteje-nem furnér..
..nézd meg a "muszty-dobay honlap" - on a gitár-tanácsokat, ott is van róla szó
0

Elküldve: 2005. augusztus 19. - 09:42:46

Nekem van egy Hora elektro-akusztikusom (Artec piezo van benne, ilyet használ a Peavey is) és teljesen jó. Nem csak az árához (15.000 HUF) képest. Egy 50.000-es Yamahanál sokkal jobb. Egyébként egy román gitár több mint 50 éves tapasztalattal, anno neves gyártóknak dolgozott, de a távolkeleti piac megölte. www.hora.ro
Az elektromos gitárjaikat nem ajánlom.
0

Elküldve: 2005. július 21. - 17:36:35

Mi az a Hora gitár? Hamerről halottam már, de ezt még sose. Milyen gitárokat gyárt? (akkusztik, jazz, oder?)
0

Elküldve: 2005. július 21. - 15:43:14

Mi a véleményetek a Hora gitárokrol?
0

Topik megosztása:

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.