Szerkesztve karikaguriga által: 2012. május 04. - 13:42:49
Vendégkönyv
Elküldve: 2012. május 04. - 13:07:22
Szeretném kérni a Dolhai Attila topikban a tegnapi és mai nap hozzászólásainak teljes törlését ma délután 14 óráig bezárólag.
Köszönjük!
Elküldve: 2012. április 23. - 18:46:51
Elküldve: 2012. április 18. - 18:49:35
Elküldve: 2012. április 10. - 19:53:04
Április 7-én indítottam el, hogy változott a szereposztás, utána írtam, hogy tévedtem, mert másik napra vonatkozott, aztán reagáltunk ezzel kapcsolatban néhány hsz-t, ami felesleges. Bemásoltam a hsz-okat, a hsz-ok sorszámait nem, mert azok mindig változnak, ha hozzászól a témához vki. Könnyebb lenne beazonosítani, ha nem a legfrissebb hsz lenne az 1., hanem a legutolsó. De azért remélem, így is megtalálod a hsz-okat.
Ma fedeztem fel, hogy korábban Sasi április 27-re is ki volt írva, de már változott a szereposztás. Nézzétek meg!
Még mindig ki van írva 27re.
Összekevertem, 28-ra volt korábban kiírva, most pedig nincs 28-ra
28ra biztos, hogy nem volt kiírva korábban. Vagy ha igen akkor hibásan, azt tőle tudom, hogy abból a két napból csak 27én lesz.
Ki volt írva pedig, sokáig ő volt jelezve aznapra Valjean-ként.....
Akkor én vagyok vak. De egyébként mikor nem volt kiírva szereposztás akkor kérdeztem tőle, hogy 27én vagy 28án lesz-e, és azt mondta, hogy 27én. Szóval szerintem 28án nem ő lesz... :/
akkor én most szomorú vagyok
Ki volt írva, mert felírtam és szinte mindennap megnézem, milyen változás van.
Már írtam, hogy akkor valószínűleg én néztem el. De mint már szintén írtam, valószínűleg akkor a szervezők, honlaposok, vagy tudom is én kik hibáztak.
Köszi előre is!
Elküldve: 2012. április 05. - 13:26:20
Idézés: zoalma - Dátum: 2012. április 05. - 12:36:24
A mai nap tiszta fejjel elhatározásra jutottam, ezt már korábban meg kellett volna tennem.
De nem tettem, ez az én hibám, pedig több ismerősöm óva intett ettől forumtól és igazuk lett sajnos, pedig tavaly még jól kezdődött minden, aztán megjelentek a felforgató elemek, és mindent átrendeztek, közben szépen lassan eltűntek a süllyesztőben azok a témák amik miatt látogattam ezt az oldalt napi szinten. Ezekben a témákban a fenn nevezett elemek jelenlétét leszámítva, az egyik, hanem a legnormálisabb légkör volt, ahol értelmes társalgás fojt.
De én ezek után is maradtam bízva abban, hogy visszatérnek ezek idők de csak ámítottam magam, ami múlt elmúlt.
És akkor mást rátérnék pár fontos a dologra. Az az igazság, hogy egy 13 éves kis hülyének nézel még nem vagyok az. Ez egy nyilvános fórum, olyannyira nyilvános, hogy nem kell regisztráció az olvasásához. Másszóval nonprofit működik, ergo itt senki sem sérhet gazdasági érdekeket.
"csak gyűlöletre vagyok képes" állításod fentebb cáfoltam.
Arrról is írtam, hogy vannak olyan elemek akiknek az a céljuk, hogy más emberék "szórakozását" tönkretegyék. Alapvetően nem írok jó kedvet, mert te komoly fogalam zavarban egy fórum kapcsán. Egy fórum egy nyílt közösség, ahol elkerülhetetlen a nyílt konfrontáció, már csak azért is mert más és más emberek vannak akik fórumoznak. Vagyis egy fórum nem arról szól, hogy bárki jól érezze magát, legalábbis nem ez az elsődleges feladata.
Elsődlegesen ez egy olyan hely, ahol bárki elmondhatja amit gondol bizonyos keretek között természetesen, ebből kifolyólag lesznek akik nem fogják jól érezni magukat. Ugyanis minden ember más, nem lehet mindenki a kedvére tenni, ha csak le nem megyünk bölcsődés szintre, és meg tiltunk mindent ami ehhez vezetne, viszont ha az így van már nem beszélhetünk nyílt fórumról.
Folytatás az "évek" óta dolgot cáfoltam, alig több, mint egy éve vagyok aktív tag, úgymond napi rendszerességgel ide járó, korábban is tag voltam, de nem jártam napi rendszerességgel.
"Senki sem akarja jelenléted"-et kijelentésed is cáfolatra került, hisz a múltban volt olyan személy, sőt voltak olyan személyek akikkel együtt építettünk fel több témát is.
Ahogy írtam ez megváltozott, de ettől függetlenül nem fedi a valóságot amit mondasz.
Vége mondhatni a legviccesebb, ezzel még pókerben sem nagyon nyernél.
Ugyanis ez egy blöff, egy olyan ember felé akit lenézel.
És ez miből derült ki, az hogy mások által nektek küldött levelekre hivatkozol, amit tehetsz meg mivel semmi közöd nincs hozzájuk, ezt te is nagyon jól tudod.
Az pedig, hogy dokumentálva vannak dolgok?
Ez el is hiszem, csak az éremnek mindig két oldala. Nem vagyok az aki aljas módon bánik másokkal, hanem velem bánnak aljas módon egyesek, nem csak fórumon, hanem privátban is.
Több esetben igen durva rágalmakat mondtak itt rólam, egyik esetben sem történt semmi, sőt ha visszakeresnék, jó pár hozzászólást megtalálnék ezek közül, de ez még hagyján többször éltek vissza a személyiségi jogaimmal, ezt a dolgot igazából egyszer vettétek figyelembe zita12-nél.
De ebben az esetben is letiltottak engem is szokás szerint teljesen vitatható módon.
Én vagyok akinek nevét bemocskolták különféle módon, de még is ennek ellenére is tiltásra keültem. Bár hozzáteszem, hogy a fenn nevezett nick gazdája jelenleg is itt van fórumon.
A dokumentációd hiányosságaik, mindössze az okozatot tartalmazzák, és akkor hol vannak a fentebb felsorolt mocsokságok? Ja hogy azokat besöpörtétek a szőnyeg alá.
Ezekután te beszélsz jogsértésről? Ez egyszerűen szánalmas. Anno egy kedves ismerősöm egy érdekes dolgot mondott nekem, amikor még meggondolatlanabb és még forrófejűbb voltam, azt mondta, hogy annál durvább dolgát nem csinálhatsz, ha mások személyes szabadságával élsz vissza, ez a jelent a mai napig előttem van. Pedig ennek is sok éve már.
Én ezt sem itt sem máshol nem tettem meg senkivel, és nem is áll szándékomban.
Viszont látható velem megtették nem egyszer, nem kétszer, hanem sokszor.
Még valami az elmúlt napok annak köszönhetőek, hogy vannak akik semmit sem tisztelnek.
Én pedig ez ellen kiálltam, lehetséges, hogy rosszul tettem, lehetséges, jól tettem, de egy biztos, ezek mocskolódásokból születtek, én csak azt adtam vissza amit ők csináltak, még ha ez nem is mentség.
Remélem, hogy ennek a dolognak nem lesz folytatása ha ne tán még is lenne, akkor én is elő állok bizonyítékaimmal, bár ezt nem szeretném. Ugyanis olyan ember vagyok akitől távol az, hogy bíróságot járja.
Magam részemről leraktam fegyvert, azt nem mondom, hogy béka jobbat nyújtottam mert azt nem.
Az az igazság, hogy látod, hogy itt mindenkit áttudok verni de engem. A fórum a mai napig egszemétkupac, amit pár nap alatt rendbe lehetne tenni, kemény munkával, de ez nem történik meg.
Fórum moderáció gyakorlatilag abból áll, hogy nézitek a jelentéseket, és cselekedtek, van hogy napokkal később, vagy annál is később. És nem is akartok tenni az ellen, hogy bármi változzon itt, ehelyett elhatároztátok, hogy rászálltok egy ártatlan fórumozóra, akit egyre többen utáltak meg, na majd ha őt, kisöpritek akkor csend és nyugalom lesz.
De mi lesz most amiután én már nem leszek itt? Hogy fogtok elszámolni kritikán aluli munkátokkal, vagy kerestek egy másik "balek"-ot?!
Zaklatás roppant távol áll tőlem, bár úgy vélem a múltban előfordult de az már évekkel ezelőtt történt és magánügy volt, bár azt sem nevezném igazi zaklatásnak. Mert az ott kezdődik, hogy az illetőt állandóan követed, annak ellenére, hogy nem akarja. Ha innen nézzük akkor engem zaklattak itt egy ketten lásd pl. underthefrog, csevics, csak hogy nevesítsem a dolgot, olyan témákba fojtak bele, amik be az életben nem írnának, csak persze én ott voltam, ezért gondolták, hogy ők is palira vesznek, és igen el kell ismernem hülyét csináltak belőlem, kihasználva azon tulajdonságaimat, mely szerint komoly igazság érzésem van, és könnyen haragba lobbanok.
Sosem álltam szándékomban tönkretenni a fórumot, ahogy írtam felépítettem, felépítettünk a múltban valamit itt múltban nem nagy dolgot de egy kis rajongói közösséget még is csak.
Azt elismerem, hogy csevics ellen amit tettem nem szolgált mást, mint hogy legmélyebb módon megalázzam, de ennek meg van az oka, az más kérdés, hogy rossz helyet választottam ennek közlésére ezt is belátom, de magát a fórumot sosem ismétlem sosem állt szándékomban rombolni.
De heves természetemnek olyan is kárát látták, akik nem szolgáltak rá erre, mert nem tettek olyat, igaz kevesen vannak, hisz jó páran mocskoltak engem, de vannak akik nem, neekik teljesen őszintén csak annyit mondok: Bocsánat. Nem várom el eenki ilyen személytől, hogy elfogadja, hogy megértse amit tettem ellene, miért volt, de tudja, hogy ezt gondolom.
És most búcsúzom, a fentieknél szebb zárszót nem tudok és már nem is szeretnék mondani.
Viszlát. Sayonara!
Ámen.
Elküldve: 2012. április 05. - 09:53:49
Megkérhetnélek, hogy a "lépcső alatti kisszekrény" című topicból is töröld dere hozzászólását? Abszolút sértő, és nincs helye ott.
Előre is köszi a segítséget
Elküldve: 2012. április 05. - 09:40:42
Lejjebb már írtam, feljelentjük, mivel a fórum tudatos tönkretételéről és gazdasági érdek megsértéséről van szó.
Köszönjük jelzésed.
Idézés: _temodi_ - Dátum: 2012. április 04. - 15:05:16
Mindannyiunk "kedvenc" fórumozója újra itt, ezúttal dere néven. Kérlek töröljétek őt (újra) a fórumról, illetve a hozzászólását is, a Vágó Zsuzsi topikból.
Köszönöm!
Halkan kérdem.... nincs erre valami végleges mód, IP cím alapján vagy ilyesmi??
Elküldve: 2012. április 05. - 09:15:33
Idézés: Antonov - Dátum: 2012. április 05. - 08:39:35
Csak gyűlöletre vagy képes, és arra, hogy más emberek jókedvét, szórakozását tönkretedd.
Évek óta élősködsz a fórumunkon, és nem érted, hogy senki sem akarja jelenléted.
Tömegesen dokumentálva van, ahogyan másokkal kifejezetten aljas módon bánsz itt a fórumon.
Moderátorunk is kapott olyan leveleket, amelyekben vérig sérted, másoktól is kaptunk rendszeresen.
Ezeket összegyűjtve fel fogunk jelenteni, mivel a fórum egyértelműen tudatos tönkretételével már gazdasági érdekeket sértesz, amit a Sanoma nem fog tűrni, illetve mások rendszeres zaklatásával is jogsértően viselkedtél.
Köszönjük szépen!
Elküldve: 2012. április 05. - 09:04:25
Köszönöm!
Elküldve: 2012. április 05. - 08:39:35
Csak gyűlöletre vagy képes, és arra, hogy más emberek jókedvét, szórakozását tönkretedd.
Évek óta élősködsz a fórumunkon, és nem érted, hogy senki sem akarja jelenléted.
Tömegesen dokumentálva van, ahogyan másokkal kifejezetten aljas módon bánsz itt a fórumon.
Moderátorunk is kapott olyan leveleket, amelyekben vérig sérted, másoktól is kaptunk rendszeresen.
Ezeket összegyűjtve fel fogunk jelenteni, mivel a fórum egyértelműen tudatos tönkretételével már gazdasági érdekeket sértesz, amit a Sanoma nem fog tűrni, illetve mások rendszeres zaklatásával is jogsértően viselkedtél.
Idézés: dere - Dátum: 2012. április 04. - 20:58:41
Persze itt vannak olyan kivételek, mint én, de miben nincs kivétel?!
Szóval valaki vírus itt az te vagy, ti vagytok.
Elküldve: 2012. április 04. - 18:07:51
Idézés: geliii... - Dátum: 2012. április 04. - 17:03:54
azt javaslom Tisztelt Fórum Társak, h senki ne válaszoljon neki, valóban hagyjuk sorsára!
De azért borzasztó, hogy nem telik el hét és állandóan újra meg újra itt van.....rosszabb, mint egy vírus.
Elküldve: 2012. április 04. - 17:03:54
azt javaslom Tisztelt Fórum Társak, h senki ne válaszoljon neki, valóban hagyjuk sorsára!
Elküldve: 2012. április 04. - 16:49:24
Idézés: dere - Dátum: 2012. április 04. - 16:24:56
Amúgy meg jobban tennéd ha hallgatnál te féreg, és nem adnál másnak tanácsokat, te kétszínű, álszent áruló.
Már az első mondatodról megismer mindenki, hogy már megint itt vagy!
Elküldve: 2012. április 04. - 16:43:00
amit művelsz az bűncselekmény, és most már vállalnod kell a következményeit!
Elküldve: 2012. április 04. - 15:51:44
Idézés: kicsifalat - Dátum: 2012. április 04. - 15:49:20
én erre nem voltam hajlandó reagálni, ismerem és szeretem csevicset, méltatlan hozzá ez a bejegyzés.. nem VZS-hez méltatlan, hanem csevicshez.. szerintem hagyjátok..
szerintem meg mindannyiunkhoz méltatlan.. van egy határ, aminél nem kell, nem lehet, nem szabad tovább tűrni!
Elküldve: 2012. április 04. - 15:49:20
Idézés: geliii... - Dátum: 2012. április 04. - 15:40:18
mondom vicc
én erre nem voltam hajlandó reagálni, ismerem és szeretem csevicset, méltatlan hozzá ez a bejegyzés.. nem VZS-hez méltatlan, hanem csevicshez.. szerintem hagyjátok..
Elküldve: 2012. április 04. - 15:38:22
Elküldve: 2012. április 04. - 15:19:26
Idézés: fecs - Dátum: 2012. április 04. - 15:11:49
De informatikus nem vagyok..
hátha tudnak valami jobbat az okosok, és ki lehet őt tiltani en bloc.
sajnos, ahogy írtad, az úgy van, és nem tudnak mit tenni... akkor lehetne lépni, h pl. most a rágalmazott személyek feljelentést tennének! sztem már nincs egyéb lehetőség...

Súgó