Startlap fórum:: mire mit szólózzunk!!!! - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

mire mit szólózzunk!!!!

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. október 06. - 15:14:26

A Net Penny Stocks egy különleges befektető csoport, ahol kis befektetések révén nagy hozamokat lehet realizálni. Több automatizált befektető rendszerből lehet választani.

Egyéni befektetői program lehetővé teszi, hogy befektethesse pénzét és heti hozamait élvezze.

Elérhető heti jövedelmek 500$-5000$

1,95$ - 5000$os befektetési instrumentumok közül választhatunk. A legkönnyebben megvalósítható a 15 instrumentumot tartalmazó Bulk invest csapat építő programot ajánlom.

Magasabb jövedelem eléréséhez szükséges: 1,95$ csatlakozási alap program és minimum Bulk 15

(29,95$) amely az egyszerü befektetési programot ötvözi a Network csapatépítő programmal.
A Bulk 15 befektetéssel elérhető maximális jövedelem 2300$ hetente.
A megvalósitáshoz egy Dowliner nevü program segíti a befektetőket, mely 12 mélységü hármas kötődésű Network szisztéma. Mit is jelent ez pontossan ?! Azt, hogy egy csapatépítő magához csak három embert csatlakoztathat, a további csatlakozókat a Dowliner a hozzá csatlakozó emberek között szétosztja. Ezzel segíti az alatt lévő társakat az elöremenetben.

További infókat elküldöm, ha érdekel !

Regisztráció:
link

7DayWealth

- akár havi 10 $-ból is lehetnek millióid.

Arról sokan hallottak, hogy vannak olyan befektetői programok, amik csillagászati hozamokat adnak.
A gond csak az velük, hogy a nagyközönség számára nem hozzáférhetőek.
Ezen a gyakorlaton változtat ez a program, ami az átlagemberek számára is, eddig elképzelhetetlen hozamokat biztosít!
link

A 7DayWealth (SevenDayWealth) nevű, USA-ban bejegyzett társaság mögött olyan – részben európai, részben amerikai – emberek állnak, akik már 20 éve ezen a piacon ténykednek, energiával, nemesfémekkel és nagyon sok olyan eszközalappal foglalkoznak, amik kiugró nyereséget tudnak termelni.A nap 24 órájában figyelemmel kísérik a világban zajló folyamatokat, akkor is képesek nyereséget elérni, ha a piac akár felfelé, akár lefelé megy, vagy stagnál.
E hozamok jelentős részét visszaosztják a befektetői Klub felé.Átlagemberek számára elképzelhetetlen hozamokról beszélünk, ami így a Klubtagoknál jelentkezik:
Napi 0,75-1,25%hozam, az elért eredmények alapján.
A 7DayWealth (Company Express) nem offshore cég, a National Association Of Investment Clubs

– Befektetői Klubok Nemzeti Szervezeténél van regisztrálva, kifogástalan a hírneve, vannak partnereik az USA-ban, Kanadában, egész Európában, Ázsiában, Afrikában, Ausztráliában és Dél Amerikában.
A Klub az amerikai pénzügyi felügyeleti szervek szigorú kontrollja alatt áll, másképp nem is működhetne.
Azért hozták létre a 7DayWealth befektetői klubot, hogy e kimagasló hozamlehetőségeket a nagyközönség számára is hozzáférhetővé tegyék, ezáltal olyan tőkéket is beemelhessenek a kereskedéseikbe, amik eddig el voltak zárva ezektől a lehetőségektől.
Ezért már havi 10 dollárral indítható a befektetésünk, 1-3 hónapos lekötéssel.
Három program közül lehet választani:

Silver: 10,00dollár/hó (kb. 2100 Ft) befizetéssel
Gold: 22,95 dollár/hó (kb.4800 Ft)
Platinum:45,95 dollár/hó (kb. 9600 Ft) befizetéssel

Az első befizetés működik befektetésként, a többi a klub tagsági díja.Normál befektetési kondíciók mellett 10 dollárral nem sokat lehetne kezdeni. Itt azonban kisösszegű befizetések a naponta jóváíródó, magas hozamok mellett, látványos eredményeket képesek hozni, ahogy azt az alábbi példából is láthatjuk:

Példa:
Napi 1% feltételezett hozam esetén:

10 $-ból 1 év végére: 201 $ 2.év végére: 4694 $

Ha utána nem forgatjuk vissza a kamatokat, hanem minden hónapban kivesszük, az havi 1408 $-t jelent, ami már nem olyan rossz havi jövedelem.
Lehetőség van az első befizetés után nagyobb összegek elhelyezésére is.
Pl, ha még 100 $-t betétet helyezel el pluszban, akkor a hozamok a következők:
10 + 100 $ 1.év végére 2216 $ 2.év végére 51636 $

Példánkban feltételeztük, hogy a havi hozamokat nem vesszük fel, hanem mindig visszaforgatjuk, végig a számolt időszak alatt. Mint látható, a hozam napi jóváírása igen erős növekedést eredményez.

link

Ha érdekel a dolog, küldöm a részletes tájékoztatót !
0

Elküldve: 2010. március 24. - 19:53:53

én a legelső szólóimat egyértelműen az A moll F dur G dur C dur D dur kvintek alapján kezdtem, ezáltal kialakult egy funky-s rockos stílusom amelyet sokan kedvelenek és én is szeretem kamatoztatni mind a probán mind a szinpadon.
kezdőknek ajánlom, nem leszel egyedi de nagyon elsajátítod a dolgokat és jó kis roffeket szülsz majd
0

Elküldve: 2008. augusztus 05. - 14:32:28

link

Magyarország legnagyobb GITÁRFÓRUMA.

Az oldal gitárosoknak, zenészeknek szól, de azoknak is akik gitárosokat, zenészeket keresnek, illetve szivesen várunk mindenkit.

Nem kell regisztrálnod.

Tanár vagy? Tanárt keresel? Ott az oktatás rovat. Írj bele!

Zenész vagy? Reklámozd a koncertjeidet!!!

Valami jó koncert várható? Tudsz róla? Oszd meg másokkal is a koncertek rovatban!

Hirdess

Reklámozd magad

Oszd meg az infót

Az oldal folyamatos fejlesztés alatt van, ezért ha ötleted van, írd meg a vendégkönyvbe.
0

Elküldve: 2008. május 13. - 13:19:55

ha konkrét válaszokat szeretnél,ha nem csak hallgatnád hanem játszanád is kedvenc számaidat:
gitároktatás az alapoktól Boráros térnél(IX.ker).érdeklődni:
sztivi@hiperkarma.hu
06-30-6588877
Kis Tibor "Sztivi"
0

Elküldve: 2006. május 02. - 06:49:49

Az lenne a kérdésem, hogy a moll/major akkordot hol használhatjuk, ill. milyen szerepe lehet még a moll tonikán kívül?
0

Elküldve: 2006. március 09. - 21:16:21

Talán a legegyszerübb dolog ha meg probálsz rá játszani egy pentaton skálát(természetesen ezek hangjait felhasználva kialakitasz egy dallamot)PENTATON skála:a-moll esetében:a,c,d,e,g hangokból,természetesen ez attol függ hogy milyen hangnemben vagy.De lehet még moll vagy dur jellegü hangsor is.A mollnál(a,b,c,d,e,f,g,a) a dur pedig(a,b,cis,d,e,fis,g,a)ezeket a hangsorokat játsszhatod 1-2-3-4 oktávon keresztül a gitárnyakon transzponálva de mégegyszer hangsulyozom HANGNEMTŐL függően és még egy fontos dolog a skálákat soha ne önmagukért játsszad hanem ezek hangjaibol DALLAMOKAT alakits ki.Hát ennyi dióhéjban(de maga a szólózás ennél jóval bonyolultabb-))))
0

Elküldve: 2006. március 09. - 19:28:30

Sziasztok

A segitségeteket szeretném kérni!

Egy "számot" irogatok és lenne benne két szóló... nos nem arról lenne szó hogy helyetem irjátok meg :) csak az hogy tudnátok-e ötleteket adni hogy mire mit irjak hogy jól szóljon! :)

A helyzet az hogy ez egy viszonylag lassabb szám (95-ös tempó) sima hangolásban... és az egyik riffre szeretnék egy kis dallamot irni, olyan szóló szerüséget. Ez egy viszonylag lassú szóló lenne szóval semmi tekerés csak egy ilyan harmóniát akarok ráírni.

Na ezt jól elnyújtottam! Szóval ilyen ötletekre gondolok hogy minttom menyivel magasabban játszon (pl oktávval mgasabban?) vagy hogy bizonyos hangokra mi passzól.

Csak hát ugye az a baj hogy elméleti tudásom csekéjsége ez nehéz!

Szóval elöre is megköszöném ha adna nekem 1-2 ötletet és tanácsot! (és nem azt hogy felejtsem el a gitározást életem végére :)
0

Elküldve: 2005. szeptember 21. - 17:52:36

Írj a honlapomról és megbeszéljük

www.mikibirta.com (contact)

vagy info@mikibirta.com
0

Elküldve: 2005. szeptember 21. - 17:47:20

Mennyi? :)
0

Elküldve: 2005. szeptember 21. - 14:52:46

Van egy olyan improvizációs füzetem elsősorban gitárosok számára amiben 24 standard illetve gyakran használt harmóniamenet szerepel, latinok, bluesok, páros, páratlan, be-bop 1 harmóniás fusion patterns stb. Ezek különböző elgondolások alapján lettek megírva: a 7 fokú skáláktól a pentaton tologatásig, ismert és sokat használt blues motivumoktól a be-bop-ig minden. 2 cd-re felvettem pc-n a kíséretet Minden nóta 3x van fenn egyszer egy az egyben majd 2x csak a kíséret először lassan majd eredeti tempóban. Ha valakit érdekel esetleg. A honlapomon ebbe bele is lehet hallgatni a www.mikibirta.com , mp3 , oktató -nál
0

Elküldve: 2005. szeptember 20. - 23:32:55

Szerintem ezen a fórumon már számtalanszor megjelent a következő link, de megint csak Marc Sabatella olvasókönyve jutott eszembe, lásd:

link

Szóval, aki nem értette az alább elhangzott feljegyzéseket, azoknak a fenti link megtekintése erősen ajánlott. :) Asszem nekem is jót tenne újra átolvasni.
0

Elküldve: 2005. szeptember 20. - 21:55:30

Hajrá!!)))
0

Elküldve: 2005. szeptember 20. - 20:18:47

vazz...vissza kell mennem tanárhoz és ezerrel elmélet...ilyeneket én is tudni akarok!!
no meg erősítőt építeni is...de ezt a hangszerész szakon nem fogják oktatni...no mind1...
most azért nagyon utállak, ugye tudod?? :))))))

...jó, csak irigykedek, nem utálok ám senkit :D
0

Elküldve: 2005. szeptember 20. - 19:32:13

A modális hangrendszer az amit dó-ré-mí-fá-szó-lá-tí-dó-nak tanultunk a suliban. Ez másképp azt jelenti hogy jelen kultúrkörnyezetünkben a modális hangrendszer a legáltalánosabb és a legelterjedtebb mint pl a popzenék zöme is ebben mozog. Ha felírod ezt a hangsort a hangsor fokaira felépítheted a hangsor hangjaiból a harmóniákat egész 7-es hangzatig. Ezek televannak információkkal a zenei vonzásokra vonatkozólag nevezetesen mi történik egy harmóniasorban ( Tonika-Szubdomináns-Domináns) ez főleg improvizáció és zeneszerzés hangszerelés szempontjából fontos. A modális hangrendszer alkalmas arra hogy megtanuld a zenei összefüggések és az improvizáció alapjait.
0

Elküldve: 2005. szeptember 20. - 19:27:23

Hát egyenlőre nem ment el a cucc, úgyhogy marad a cipekedés és a félmegoldás
0

Elküldve: 2005. szeptember 20. - 07:52:39

Hinnye mán, a "Mit mire szólózzunk" topicban is cuccolunk? Balázs mingyá' leszedi a fejünket :-)))))
0

Elküldve: 2005. szeptember 19. - 22:40:56

Értem, ez fontos szempont. Én is keresgélek, eddig JC-120 volt, de most valami csövesre vágyom. :-)

Végülis akkor modális ügyben mi a folytatás?

Üdv!
0

Elküldve: 2005. szeptember 19. - 21:41:46

Hát a helyzet az hogy az elmúlt években sokat utazom külföldre, koncertezni és lemezeket készíteni. Namár most csináltattam magamnak egy profi csöves fejet ami nagyon nagy dög, csak épp nem tudom magammal vinni sehova. Ahány hely és ahány lemez annyféle sound. És ez engem elszomorít. Ezért azt találtam ki hogy egy olyan cuccot rakok össze amit bátran lehet vinni. Először az volt az ötlet ( bedőlve a villanyvasút gyönyörének) hogy veszek egy twin reverbet amit szintén nem tudok magammal vinni külföldre nem is kell mert twin NY-tól Saulkrastiig mindenütt van. És veszek pár pedált és csá. Mint Mike Stern. Csak hát nem vagyok őszinte mert a GT-6 nagyon sok szolgálatot tett már nekem és szuperül bírja a strapát és tényleg nagyon jó. Aztán most már a piacon 60e ft-nál többet nem adnának érte. Szóval úgy döntöttem nekem ennél sokkal többet ér és megtartom. Most talán a z erősítőmet el tudom adni és akkor beugrok egy Line6 duoverb fejbe ami mindössze 13kg ellenben 100w és már több koncerten és felvételen kipróbáltam és embertelen nagyon jól szól, midizhető a GT-6-al. sőt csináltatnék neki egy kisebb fejet így még könyebb lenne és ezzel meg a Gt.6al már mindenhova utazhatnék. Hát most itt tartok
0

Elküldve: 2005. szeptember 19. - 21:16:22

Az imént jártam először a honlapodon, és az elején mély megnyugvással helyeseltem; végre valaki, aki nem szidja a Gt-6-ot. Mindenki kispedálra próbál rábeszélni, de nekem pontosan a túlzó "kisvonat" effektustól menne el a kedvem, nem vagyok én táncoslábú kisördög, hogy egyszerre 7 gombot nyomkodjak, na szóval az egyszerűség többet ér, és szerintem tök jó cucc.Na de nem kell ezt bizonygatni. Aztán látom, hogy eladod! ? Ezt csak egy esetben érteném meg, ha GT-8 lenne helyette... ( egyébként én is eladom ezokból..) De a többi motyó is eladó! Mi lesz az új cucc? Ha kíváncsiskodhatom....
0

Elküldve: 2005. szeptember 19. - 20:56:13

Ez eddig oké, de asszem a beillesztésnél nem fért be a teljes szöveg. Mindenesetre ebből a megközelítésből érdekes, és mindenképp kíváncsi lennék az oktató anyagra is! No meg a folytatásra...

Thx! :-)
0

Topik megosztása:

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó