Startlap fórum:: Milyen gitárt vegyünk? - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 42 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Milyen gitárt vegyünk?

#1 Felhasználó nem aktív   nelson65 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 2012. április 09. - 15:27:59

Sziasztok!

A fiamnak szeretnénk elektromos gitárt venni, mert szeretne áttérni az akusztikusról erre. Már több, mint egy éve tanul, tanár segítségével. Két gitárt találtam, amit meg tudunk fizetni, és általam is ismert jó nevek. Sajnos a városban(Ózd), mindössze egy hangszerbolt van, és ott nincs csak az egyik ezek közül. Szóval: Squier Bullet Stratocaster with Tremolo - RW - AW vagy Cort G-110. Ha lenne esetleg ezekről tapasztalatok, és megosztanátok velem, megköszönném.

Robi
0

#2 Felhasználó nem aktív   Sokse 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2011. január 26. - 20:07:09

link
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2011. január 03. - 13:22:36

Sziasztok!

Kezdő gitáros vagyok. Leginkább azért tanulok gitározni, hogy tudjam magam kísérni, illetve hogy számokat szerezzek. A fő csapásvonal az éneklés. A rock'n'Roll és a klasszikus rock (blues) áll hozzám közel.
Jelenleg akusztikus gitáron tanulok. Ebben az évben - célként tűztem ki - veszek egy elektromos gitárt és kiváncsi vagyok a véleményetekre. Véletlenül botlottam bele az alábbi gyártóba és gitárba, de baromira tetszik, viszont technikailag nem értek hozzá. Légyszi véleményezzétek.
link
link
Ja és abban is segítsetek, hogy milyen erősítő, illetve egyebek kellenek hozzá.
Köszi
Rock'n'Roll veletek. Üdv: Ördög
0

#4 Felhasználó nem aktív   bulint 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 12

Elküldve: 2010. december 21. - 21:28:39

hello

egy fender squire mennyire éri meg egy 2-3 hónapja gitározó léleknek? egy punkrock, rock féle bandában játszanék vele, de fogalmam sincs, hogy milyet vegyek.. lehetőleg ilyen 50-100 ezer között
0

Elküldve: 2010. december 12. - 19:53:24

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e elektro-klasszikus gitárt venni? Vagy mi a véleményetek ezekről a gitárokról? Jazzt szeretnénk játszani egy bandával. Van egy gyengébbecske elektromos gitárom, ez mellé gondoltam az elekto-klasszikusra. Jazz-gitárt nem vennék,azt nem lehet használni pl. kirándulásokkor, egyéb alkalmakkor. Erre gondoltam: link

Mit szóltok?
0

Elküldve: 2010. október 06. - 15:12:55

A Net Penny Stocks egy különleges befektető csoport, ahol kis befektetések révén nagy hozamokat lehet realizálni. Több automatizált befektető rendszerből lehet választani.

Egyéni befektetői program lehetővé teszi, hogy befektethesse pénzét és heti hozamait élvezze.

Elérhető heti jövedelmek 500$-5000$

1,95$ - 5000$os befektetési instrumentumok közül választhatunk. A legkönnyebben megvalósítható a 15 instrumentumot tartalmazó Bulk invest csapat építő programot ajánlom.

Magasabb jövedelem eléréséhez szükséges: 1,95$ csatlakozási alap program és minimum Bulk 15

(29,95$) amely az egyszerü befektetési programot ötvözi a Network csapatépítő programmal.
A Bulk 15 befektetéssel elérhető maximális jövedelem 2300$ hetente.
A megvalósitáshoz egy Dowliner nevü program segíti a befektetőket, mely 12 mélységü hármas kötődésű Network szisztéma. Mit is jelent ez pontossan ?! Azt, hogy egy csapatépítő magához csak három embert csatlakoztathat, a további csatlakozókat a Dowliner a hozzá csatlakozó emberek között szétosztja. Ezzel segíti az alatt lévő társakat az elöremenetben.

További infókat elküldöm, ha érdekel !

Regisztráció:
link

7DayWealth

- akár havi 10 $-ból is lehetnek millióid.

Arról sokan hallottak, hogy vannak olyan befektetői programok, amik csillagászati hozamokat adnak.
A gond csak az velük, hogy a nagyközönség számára nem hozzáférhetőek.
Ezen a gyakorlaton változtat ez a program, ami az átlagemberek számára is, eddig elképzelhetetlen hozamokat biztosít!
link

A 7DayWealth (SevenDayWealth) nevű, USA-ban bejegyzett társaság mögött olyan – részben európai, részben amerikai – emberek állnak, akik már 20 éve ezen a piacon ténykednek, energiával, nemesfémekkel és nagyon sok olyan eszközalappal foglalkoznak, amik kiugró nyereséget tudnak termelni.A nap 24 órájában figyelemmel kísérik a világban zajló folyamatokat, akkor is képesek nyereséget elérni, ha a piac akár felfelé, akár lefelé megy, vagy stagnál.
E hozamok jelentős részét visszaosztják a befektetői Klub felé.Átlagemberek számára elképzelhetetlen hozamokról beszélünk, ami így a Klubtagoknál jelentkezik:
Napi 0,75-1,25%hozam, az elért eredmények alapján.
A 7DayWealth (Company Express) nem offshore cég, a National Association Of Investment Clubs

– Befektetői Klubok Nemzeti Szervezeténél van regisztrálva, kifogástalan a hírneve, vannak partnereik az USA-ban, Kanadában, egész Európában, Ázsiában, Afrikában, Ausztráliában és Dél Amerikában.
A Klub az amerikai pénzügyi felügyeleti szervek szigorú kontrollja alatt áll, másképp nem is működhetne.
Azért hozták létre a 7DayWealth befektetői klubot, hogy e kimagasló hozamlehetőségeket a nagyközönség számára is hozzáférhetővé tegyék, ezáltal olyan tőkéket is beemelhessenek a kereskedéseikbe, amik eddig el voltak zárva ezektől a lehetőségektől.
Ezért már havi 10 dollárral indítható a befektetésünk, 1-3 hónapos lekötéssel.
Három program közül lehet választani:

Silver: 10,00dollár/hó (kb. 2100 Ft) befizetéssel
Gold: 22,95 dollár/hó (kb.4800 Ft)
Platinum:45,95 dollár/hó (kb. 9600 Ft) befizetéssel

Az első befizetés működik befektetésként, a többi a klub tagsági díja.Normál befektetési kondíciók mellett 10 dollárral nem sokat lehetne kezdeni. Itt azonban kisösszegű befizetések a naponta jóváíródó, magas hozamok mellett, látványos eredményeket képesek hozni, ahogy azt az alábbi példából is láthatjuk:

Példa:
Napi 1% feltételezett hozam esetén:

10 $-ból 1 év végére: 201 $ 2.év végére: 4694 $

Ha utána nem forgatjuk vissza a kamatokat, hanem minden hónapban kivesszük, az havi 1408 $-t jelent, ami már nem olyan rossz havi jövedelem.
Lehetőség van az első befizetés után nagyobb összegek elhelyezésére is.
Pl, ha még 100 $-t betétet helyezel el pluszban, akkor a hozamok a következők:
10 + 100 $ 1.év végére 2216 $ 2.év végére 51636 $

Példánkban feltételeztük, hogy a havi hozamokat nem vesszük fel, hanem mindig visszaforgatjuk, végig a számolt időszak alatt. Mint látható, a hozam napi jóváírása igen erős növekedést eredményez.

link

Ha érdekel a dolog, küldöm a részletes tájékoztatót !
0

Elküldve: 2010. szeptember 07. - 21:18:53

Sziasztok.Szerintetek milyen a Dimavery FR-530 gitár?Én olyant szeretnék venni de sajnos nem tudom kipróbálni,megvehetem?
0

Elküldve: 2010. március 08. - 20:18:20

Sziasztok!

Oktatási tapasztalattal rendelkező, klasszikus gitárosként várok minden kedves
jelentkezőt, kicsiktől nagyokig, kezdőtől haladó szintig.Kottaolvasás
elsajátítása, személyre szabott órák a Nyugatitól 1 percre. Érdeklődni lehet a
hektor@vipmail.hu-n email-ben, és a 06304685692-es telefonszámon. Csillag
Péter
0

Elküldve: 2010. január 27. - 20:14:15

Sziasztok! 11 éves most kezdtem gitározni de már nagyon szeretnék egy elektromos gitárt ingyen sajnos nincs pénzünk rá,ha valaki már unja a gitározást akkor az égyszives segítene nekem.Köszönöm.email:deppurplefun@gmail.com
0

Elküldve: 2010. január 01. - 17:00:00

Attol függ mit nevezünk olcsonak. Az enyém korreai 150 ezer felett és kíváló nemhangolodik,de ha vásárolni akartok eladó olcsón marsall toronyal együtt 360000ft ért pöpec cucc karcmentes.tel:06302636530
0

#11 Felhasználó nem aktív   RókaMóka 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 11

Elküldve: 2009. december 31. - 09:19:36

Passz. Nagyjából olyan mint a többi hasonló hangszer az árkategóriában. Olcsóbb Ibanezektől jobb óvakodni szokták mondani...
0

Elküldve: 2009. december 30. - 21:16:11

Szia! Az árán kívül az, hogy a v100 ragasztott nyakú és mahagóni, a másik valami más fából van és csavarozott nyakú. .D
Az Ibanez Gax 70-ről mi a véleményetek?
0

Elküldve: 2009. december 30. - 20:27:10

Sziasztok , lenne egy kérdésem. A Vintage V99 Les Paul és a Vintage V100 Les Paul között mi a különbség?
0

Elküldve: 2009. december 26. - 19:05:20

Igen, tudom csak én nem nagyon tudok senki hozzáértő emberrel elmenni...:S
0

#15 Felhasználó nem aktív   RókaMóka 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2009. december 26. - 17:59:18

Hát nekem nem mond semmit igazából. De még a belinkelt videó sem, ezt saját kezűleg kell megtapasztalni, érezni.
0

#16 Felhasználó nem aktív   RókaMóka 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2009. december 26. - 17:59:16

Hát nekem nem mond semmit igazából. De még a belinkelt videó sem, ezt saját kezűleg kell megtapasztalni, érezni.
0

Elküldve: 2009. december 26. - 15:26:53

link

link
0

Elküldve: 2009. december 26. - 14:34:32

Hangra melyik jobb gitár? Engem inkább az érdekel.
0

Elküldve: 2009. december 26. - 14:33:06

Jah, youtube-on van fenn Bakers gitárokról hanganyag. Nem tudom...Nézd meg a GitárShop.hu-n ott vannak ezek a gitárok, hogy szerinted. Bár egy képről nem lehet sokat mondani.
0

#20 Felhasználó nem aktív   RókaMóka 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2009. december 26. - 14:21:23

A nagy Eldorádó-ba menj és próbáld ki őket. Lehet, hogy az AV1-el jobban jársz, talán kevesbé macerás mint a másik. Más ötletem nincs, ránézésre én sem tudom.
0

Topik megosztása:

• 42 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó