Milyen gitárt vegyünk?
Elküldve: 2005. november 18. - 14:33:39
lehet hogy sokan nem értenek ezekkel egyet, vitatják...
de mindegy. de inkább beszúrom ide, aki akarra olvassa.
de mindegy. de inkább beszúrom ide, aki akarra olvassa.
Elküldve: 2005. november 18. - 14:32:50
mindjárt elküldöm neked is! ja igen ez az én véleményem, hozzáállásom, tapasztaltom, tehát én így látom, meg a tanárom. szóval ennyi a hozzáfűzött infó, ezt nem írják le könyvbe, meg sehol...
Elküldve: 2005. november 18. - 14:28:12
dehát küldtél vissza:) na minde1. akkor ide a válasz:
- a Vorson nem erőltetném, sajna rossz hírük van... de talán a Vorson VLP-350 -t esetleg érdemes jobban megnézni, mert az LP-k minden gyárban csúcstermékek közt vannak
-Hát a Yamaha-nak vannak nagyon jó termékei, tehát abból mindet érdemes megnézni, de annak is van alsókategóriában gagyik, tehát figyeljetek oda.
nézd meg itt is, nagy a választék.
www.hangszeraruhaz.hu -én is itt szoktam nézelődni, egyik haverom meg már rendelt tőlük azt mondta, korrektek szállításban is, de mondjuk gitárt nem a legjobb rendelni, de pesten van boltjuk is.
- a Vorson nem erőltetném, sajna rossz hírük van... de talán a Vorson VLP-350 -t esetleg érdemes jobban megnézni, mert az LP-k minden gyárban csúcstermékek közt vannak
-Hát a Yamaha-nak vannak nagyon jó termékei, tehát abból mindet érdemes megnézni, de annak is van alsókategóriában gagyik, tehát figyeljetek oda.
nézd meg itt is, nagy a választék.
www.hangszeraruhaz.hu -én is itt szoktam nézelődni, egyik haverom meg már rendelt tőlük azt mondta, korrektek szállításban is, de mondjuk gitárt nem a legjobb rendelni, de pesten van boltjuk is.
Elküldve: 2005. november 17. - 23:18:32
Szia Ernőke....légyszíves az én e-mail címemre is küldd el azt a levelet, amiben leírod, hogyan kerüljük el a tüzfát. Előre is köszönöm. vigyor@emil.hu
Elküldve: 2005. november 17. - 21:47:33
Ernőke! Eddig nem jött meg a leveled a bt@send.hu-ra. Hova küldted?
Elküldve: 2005. november 17. - 10:37:46
Szia Ernőke! Magánban is írtam, de eszembe jutott még valami. Mit nézzünk, hogy elkerüljük a tüzifákat?
Elküldve: 2005. november 17. - 08:55:38
én megnézném a Sqeiert is.. az 45től felfelé van, van köztük nagyon jó, bár egy részük inkább tüzifa, de meg kell nézni... vagy Aria ProII-es széria alsó kategóriája, az East-okat is meg lehet nézni a komolybb szériái 50-60 körül vannak...
remélem vmit segítettem:) habár én inkább basszusgitározok, de szólógitárokhoz is értek vmennyit.
remélem vmit segítettem:) habár én inkább basszusgitározok, de szólógitárokhoz is értek vmennyit.
Elküldve: 2005. november 17. - 08:32:29
Sziasztok! a fiam gitárt szeretne cserélni. Van rá 50-60 e Ft-ja. Mit vegyünk? Ami nagyon fontos: a pontos behangolhatóság. A mostanival ez a gond. Felemerült márkák: SAmick, Epiphone. Más? SZombaton mennénk, addig árasszatok el tippekkel: bt@send.hu, vagy ide. Előre is köszi!
Tamáspapa
Tamáspapa

Súgó