Startlap fórum:: Gitárerőlködők - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 6 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Gitárerőlködők

• Csoport: Guests

Elküldve: 2006. szeptember 09. - 11:28:20

Kedves Fiatal Zenészek! Gitároktatást vállalok Budapesten(akár házhoz is megyek, megegyezés szerint), jazz, blues, rock stílusokban kezdőknek és haladóknak.

Rólam: 7 éves koromban kezdtem klasszikus giron tanulni, azóta megfordultam blues, rock, énekelt verseket játszó zenekarokban.Most 21 évesen Csepelen tanulok az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskola Jazz Gitár szakán, mert a Liszt Ferenc Zenneművészeti Egyetemre készülök.

Érd.: 06-30-409-33-16, komjati.aron@freemail.hu
0

Elküldve: 2006. július 30. - 18:13:34

asszem az előfokcsövesnél nem külön csatin van a torzító...bár lehet tévedek...ha több időm lesz, jobban meglesem:)
0

Elküldve: 2006. július 30. - 16:05:07

Na ezt magyaráza meg nekem valaki... mért olcsóbb a csöves elöfokos kombó és gitárfej mint a teljesen tranyós?

link

Nézétek meg a 100W-os kombóknál meg a 100W-os fejeknél.
0

Elküldve: 2006. július 30. - 10:51:45

a csöves cuccok halkan eléggé halottak...vagy kell neki egy silencer, h hajthasd...
100W irtózatosan sok otthonra...
az én fejem 120ugyan, de sok különbség nincs...hangos és kész...halkan (már amennyire képes halkan szólni), nem szól jól, semmi ereje...
szal sajna nem igazán lehet az ilyesmit 1be megoldani...
0

Elküldve: 2006. július 30. - 09:37:36

Voltam az egyik haveromnál nemrég, Ö mesélte hogy a héten vesz egy JCM2000-es Marshall TSL 601-est! Késöbb tudtam meg hogy ez egy csöves 60 wattos kombó! Nem értettem miért nem a fejet veszi belöle... Aztán kiderült, hogy benti gyakorlásra, próbaterembe fogja használni! És még koncertre is elég! Hameg már nagyon jo lesz, vesz alá egy 4x12-t! Egyébként már most is egy nagyon technikás játékos...
Szal ha végre meglesz a cuccosa, megyek nála... Jeee!
0

Elküldve: 2006. július 30. - 08:49:02

Deee, ha a távloi jövöben lesz pénzem és egyben akarom megoldani a koncert/próbaterem/gyakorló cuccot pl egy 100Wos cucc formájában... nos azzal alkalmas otthoni gyakorlásra, megalábbis olyan szempontböl hogy azért azon is lehet valamennyire halkan játszani nem?
0

Elküldve: 2006. július 30. - 08:00:15

nekem is van még egy reflex kombóm :)
60W, 100W-os hangszóróval, h ki lehessen hajtani...
egyedi kérésre lett összerakva, elég régóta használom, valószínűleg marad is itthonra, miután az 5150 elég durva lenne itthonra, hehe
0

Elküldve: 2006. július 29. - 16:26:38

Kinában? Aztaa... Biztos kifizetödöbb elmenni, meg elvinni oda a hozzávalót, utána visszaküldeni ide!?

Brett! A csöves elöfok annyiban jobb, hogy nagyobb hangeröt tudsz elérni vele, mert nem gerjed annyira, mint a tranyos! Meg egy picit melegebb a tiszta hangja a tranyósnál! Nem ismerem a powerstéteket, de amikor én vettem a kombomat én is nézegettem öket, mert télleg jo az áruk! De ugye nem nézni, hanem hallgatni kell!
0

Elküldve: 2006. július 29. - 13:05:20

Az én erősítőm tulajdonképpen a Powerstate őse, bár még Reflex van ráírva, merthogy akkor még az Erdődy Tamás ott dolgozott, később önállósította magát. Én teljesen meg vagyok elégedve vele, egy 70W-os combó, már több mint 10 éve megvan, azóta csak tányért kellett benne cserélni, azt is az én hibámból (kint volt egész nap mínusz 5 fokban a kocsiban, és amikor bevittem a színpadra, mivel már sietni kellett, én hülye azonnal bekapcsoltam. Na, ezt hnem kellett volna).
Egyébként úgy tudom, hogy most már ők is Kínában gyárttatnak.
0

Elküldve: 2006. július 29. - 08:16:02

Peavey 5150/II
állat cucc, de láda kéne neki :/
sebaj...a fej fontosabb, majdcsak szerzek ládát is alá, hehe
0

Elküldve: 2006. július 29. - 08:15:02

powerstate...ki kell próbálni.
ár-értékben teljesen jók, és nem is kínai
de inkább ne általánosítsunk, mert nem az a jövő útja...próbáld ki és megmondod, h jó-e vagy sem
0

Elküldve: 2006. július 29. - 07:21:30

Ez jó volt Zoli :)

Izé...nemtudna nekem valaki mesélni a Powerstate erösitőkröl? De azért ne Marshallokal meg Mesakal hasonlitsátok össze hanem ilyen "made in china" termékekel, Fender, stb...

Csak mert egész kellemesek az áraik + hogy magyar, és csak precizebbek mint a kínai munkás a gyárban :)

És mit tesz az hogy csöves előfokos? Úgy szól mint egy csöves cucc? Nagyobb lesz a gainje? És ennél is ugyan úgy van ilyen "bemelegitési" ideje az erősitőnek?

Előre is köszönöm!
0

Elküldve: 2006. július 28. - 16:47:44

Igaz, Doome! Milyen erölködöt vettél, nem is mondtad...?

Lehet veszek én is vagy 7 csövet a vasasnál, csak még nem tudom 1egész 1/8-ad colosat, vagy 3/4-eseket vegyek... Ujra kellene épiteni a ház vizvezetékrendszerét! :-D
0

Elküldve: 2006. július 28. - 16:14:13

az amúgy milyen???
valaki csőcserére készül, és nem tudja, h hány cső kell neki??érdekes...
jól megjegyeztem, h nekem összesen pont 10(6X 12AX7 és 4X 6L6)...ez is bőven drága, ha csere van, nehogymár véletlen többet vagyek...:)
0

Elküldve: 2006. július 28. - 16:11:48

hát...remélem egy jó ideig nem lesz szükségem új csöekre...szinte új az erősítőm, eléggé fájna, ha már csőcserés lenne, hehe :)
0

Elküldve: 2006. július 28. - 15:22:47

Kedves fórumosok!

Amennyiben érdekel titeket eladó elektroncsöveim listája, küldjetek egy e-mailt az alábbi címre:
rzita2@citromail.hu

Volt egy ügyfelem, aki több csövet vásárolt tőlem, mint amennyire szüksége volt. Kis idő elteltével nagy ötlete támadt. Egy olyan műszert épített, amihez pont a pluszban megvásárolt csövek kellettek. Nagy sikert aratott vele. Nemcsak sok pénzhez jutott, hanem elismeréshez is. A vásárlás után pár órával megkeresett egy másik személy, aki ugyanezeket a csöveket szerette volna megvásárolni.

Üdv.:Zita
0

Elküldve: 2006. július 18. - 08:20:01

"olcsóbb és jobb", ez a kedvenc szóösszetételem :-)
A 30 watt tényleg minimális, ha erdő mellett, egy nagy kertes házban laksz, de ha vannak szomszédaitok, akkor elég a kisebb is. Én is tapasztalatból mondom. A 30 watttól már az ablakok is berezegnek - fél hangerőn...
Ezek a kis fenderek pedig különösen hangosak. Szóval hangerővel biztos nem lesz problémád. Na de, végül is olyat veszel,ami neked megfelel. Gyakorlóerősítő azért van, hogy halljad amit játszol, nem pedig, hogy ámuldozz, milyen jó hangja van. Nagyon jó kritikákat kapott a Vox Pathfinder pl. azt ajánlanám még.
U.I: óvakodj az Ibanez erősítőktől
0

Elküldve: 2006. július 17. - 19:20:54

Próbáltam eccer egy ilyet, meg egy Ibanez 15R-t! Az ibanez olcsóbb és jobb, teltebb hangja volt! Fenderböl inkább FM210,vagy212-es szériát nézzél! Persze ezek már terembe valóak! Otthoni gyakira minimálisan kell a 30 watt!!!! Ezt jo szivvel ajánlom és tapasztalatból!
0

Elküldve: 2006. július 17. - 14:03:32

Ha jó gitárod van, akkor nagyon szép hangja is lehet. Nekem mind a kettővel nagyon jól szól. Ha viszont valami kezdő cuccod van, akkor megeshet, hogy gyenge hangja lesz.
0

Elküldve: 2006. július 17. - 12:37:09

Helló!
Mi a véleményetek a fender G-15 nevezetű erölködőről?
Otthonra gyakorlóerősítőnek olyat akarok venni.
Szerintetek jó?
Köszi
0

Topik megosztása:

• 6 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.