MÉSZÁROS ÁRPÁD ZSOLT
Elküldve: Ma, 11:24 09
ELADÓ június 30.-ra a Miss Saigon-ra, 2 db első sor kp. szóló jegy.
+36 30 8 940 939
Elküldve: 2012. május 23. - 16:48:09
Idézés: Pogi - Dátum: 2012. május 23. - 14:52:45
"Május 27-én, vasárnap a Gyermekmentô Szolgálat Gyermekszínpadán (Kis Napozórét) a Trambulin
Színház, a Kolompos együttes, az Aranyszamár Színház, a Kávészünet zenekar és a Répa -
retekmogyoró Társulat lép fel.
A Nagykövetségek Színpadán, (Napozórét) zenés, táncos és harci bemutatók teszik még színesebbé
a vasárnapot (Lochberg Regionális Tánccsoport, Németország; Polonéz magyarországi
lengyel ifjúsági együttes; indiai táncbemutató; TAIKO (japándob) bemutató; Mesék a bôröndből, interaktív
elôadás román és magyar nyelven). A Budapesti Operettszínház mûvészei, Mészáros Árpád
Zsolt és Vágó Zsuzsi az Ördögölô Józsiás című zenés fantasyból adnak elô dalokat."
Elküldve: 2012. május 23. - 14:52:45
"Május 27-én, vasárnap a Gyermekmentô Szolgálat Gyermekszínpadán (Kis Napozórét) a Trambulin
Színház, a Kolompos együttes, az Aranyszamár Színház, a Kávészünet zenekar és a Répa -
retekmogyoró Társulat lép fel.
A Nagykövetségek Színpadán, (Napozórét) zenés, táncos és harci bemutatók teszik még színesebbé
a vasárnapot (Lochberg Regionális Tánccsoport, Németország; Polonéz magyarországi
lengyel ifjúsági együttes; indiai táncbemutató; TAIKO (japándob) bemutató; Mesék a bôröndből, interaktív
elôadás román és magyar nyelven). A Budapesti Operettszínház mûvészei, Mészáros Árpád
Zsolt és Vágó Zsuzsi az Ördögölô Józsiás című zenés fantasyból adnak elô dalokat."
Elküldve: 2012. május 22. - 20:54:42
Idézés: keva11 - Dátum: 2012. május 22. - 06:37:20
Ja, hogy ezt miért írom??
Fellépő művészek: Siménfalvy Ágota és Mészáros Árpád Zsolt
Gondolom rögtön az elején lesznek, mert Árpinak még Komáromba is oda kell érnie este 19-re.
Később a Made in Hungaria slágereivel fellép Miller Zoltán is!
Árpi 16.00-16.30-ig lesz...
Elküldve: 2012. május 22. - 17:02:39
Idézés: keva11 - Dátum: 2012. május 22. - 06:37:20
Gondolom rögtön az elején lesznek, mert Árpinak még Komáromba is oda kell érnie este 19-re.
De kár, hogy dolgozom!
Elküldve: 2012. május 22. - 07:10:22
Vannak még ELADÓ jegyeim júniusra, az alábbi előadásokra és szeretném a figyelmetekbe ajánlani, egy kis kikapcsolódás gyanánt!
Ha érdekel bármelyik, bátran szóljatok: szekszardi.timea@yahoo.com
vagy: 0620-581-48-29
Ha egyéb kérés is felmerülne, akkor is nyugodtan írjatok!
- Miss Saigon
• 2012. június 29. 19:00
Fsz. jobb old. 5. sor, 5-6-os székek
(6400ft/db)
- Koldusopera
• 2012. június. 6. 19:00 Thália Színház
Erk. páholy jobb old. 2. sor, 1-2-es székek
(2100ft/db)
- Szépség és a Szörnyeteg
• 2012. június 1. 19:00
Fsz. jobb old. 5. sor, 5-6-os székek
(4600ft/db)
- Rebecca
• 2012. június 16. 19:00
Em. jobb old. 5. sor, 4.,5.,6-os székek
(2200ft/db)
- Szép Nyári nap- Neoton Musical
• 2012. június 13. 19:00
Fsz. jobb old. 15. sor, 13-14-es székek
(2500ft/db)
- Rómeó és Júlia
• 2012. június 20. 19:00
Erk.oldalülés jobb old. 5-6-os székek
(2200ft/db)
• 2012. június 20. 19:00
Fsz. bal old. 6. sor, 19-20-as székek
(5700ft/db)
Elküldve: 2012. május 22. - 06:37:20
Szerkesztve keva11 által: 2012. május 22. - 06:38:22
Elküldve: 2012. május 21. - 19:32:41
Komárom, Monostori Erőd - Dunai Bástya - Szabadtéri Színpad, 2012. 05. 25. 19:00, Musical gála, Bal oldal 3. sor 7-8 szék, 3.200 Ft/db.
Fellépők:
Janza Kata
Náray Erika
Vágó Bernadett
Egyházi Géza
Mészáros Árpád Zsolt
Érdeklődni: andrea.eberhardt@freemail.hu címen lehet.
Elküldve: 2012. május 17. - 23:13:42
Idézés: Ingridi - Dátum: 2012. május 17. - 22:55:36
Hiányoltam a kedvenc Lefou-mat.
biztos nem szereti a tortát : P
én is örültem volna ha ottvan.....
Elküldve: 2012. május 17. - 23:13:29
Idézés: M_R_ - Dátum: 2012. május 14. - 18:36:21
Na, ez egy érdekes felvetés... Nekem lövésem nincs, kiket lehetne elővenni, ha az ifjoncokat hanyagolnánk. Homonnay-Sasvári-Feke?
Elküldve: 2012. május 17. - 22:55:36
Hiányoltam a kedvenc Lefou-mat.
Elküldve: 2012. május 14. - 18:36:21
Idézés: SH1 - Dátum: 2012. május 14. - 13:37:19
Előrebocsátom, hogy a jövő évi bemutatók várható szereposztásaival kapcsolatos esetleges pletykákat nem ismerem - e témában akár igazad is lehet. Viszont ebben az évadban bemutatók számát tekintve pont MÁZS egyáltalán nem volt elhanyagolva. Két nagy darab főszerepét is megkapta (Prof és Orseolo Péter). Ezzel szemben:
- Szilveszter két bemutatóval, de ebből egy az raktáras (a belefektetett munka legalább ugyanannyi, sőt, előadásszámban és elért nézők számában jóval "csekélyebb" jelentőségű.
- Vágó Zsuzsi, aki jelenleg az egyik vezető musicales színésznő és állítólag direktor egyik kedvence: egyetlen bemutató
- Vágó Betti, szintén az egyik legfelkapottabbnak mondható: Saigonra betanult "másfél" karaktert, melyből játssza a "felet", továbbá játssza a VU-ban Krisztinát, aki ugyan fontos karakter mégsem igazi főszerep
Talán még Dolhai Attila két bemutató-főszerepe (MS, Csz) mérhető Árpi "hanyagolásához"
Máté egyébként pont nem a semmiből előjött figura, évek óta ott van a nagyok mögött/mellett, speciel a Rómeóban már "vén marhának" számít. Az utóbbi időben - elsősorban Annamarival a szípadon és az életben is alkotott párosa miatt - valóban kicsit "sok" a marketing-jelenléte, de ez a kapcsolat "közönség" számára is jól eladható és nyilván hasznos lehet a színháznak. De ez a rivaldafényt nem veszi el MÁZS elől - mások (ha akarnának) szerintem több alappal panaszkodhatnának.
Mindezek mellett vagy ellenére Máté nagyon jól énekel, remekül táncol és jól játszik, ez kétségbevonhatatlan.
A csikó-Rómeó szereposztásra pedig igenis szükség volt. Egyrészt tényleg kell az utánpótlás a színháznak, másrészt pedig kell, hogy legyen a klasszikus felállásnak egy erős másodja! Muszáj lekettőzni a darabot, ebből indulj ki. Tudsz-e a Dolhai-Bereczki-MÁZS-Szilveszter felállásnak egy stabil "cseresorát" kiállítani az ifjoncok nélkül a jelenlegiek közül? Tudsz Dolhai mellé másik erős Rómeót vagy MÁZS mellé másik Benvoliót?
Szerkesztve M_R_ által: 2012. május 14. - 18:37:32
Elküldve: 2012. május 14. - 18:22:29
Biztosan könnyebb eladni a jegyeket így.És valóban, mint lentebb írta valaki, ha sikerül egy darabra jegyet venni, a kedvencekkel, kész idegbaj az előadásig eltelt idő, mert az utolsó pillanatban is képesek változtatni a szereposztáson, sokszor valós, komoly indok nélkül.
Elküldve: 2012. május 14. - 18:22:27
Biztosan könnyebb eladni a jegyeket így.És valóban, mint lentebb írta valaki, ha sikerül egy darabra jegyet venni, a kedvencekkel, kész idegbaj az előadásig eltelt idő, mert az utolsó pillanatban is képesek változtatni a szereposztáson, sokszor valós, komoly indok nélkül.
Elküldve: 2012. május 14. - 17:19:27
Idézés: SH1 - Dátum: 2012. május 14. - 13:37:19
Kocsis Dénes és Kádár Szabi szépen megmászták a szamárlétrát, mielőtt nagyobb feladat lett volna rájuk bízva. Tanultak, statisztáltak a színházban, játszottak/játszanak vidéken nagyobb szerepeket, majd főszerepeket, végül idén kaptak főszerepeket az Opiban is. Máté elvégezte a színművészetit, de utána még az operett akadémiát is, évek óta a pályán van. Azért erről szerintem nem lehet azt mondani, hogy nem fokozatos... Azt aláírom, hogy Bence kakukktojás ebből a szempontból, de nem láttam őt a szerepben, nem tudok róla véleményt mondani. És ha ott tartunk, hogy nem őket kellene beállítani a "régi nagyok" mellé, akkor kiket? Én magam sem vagyok feltétlenül híve annak a "beltenyészetnek", amit az Opi folytat a stúdiósok kinevelésével kapcsolatban, de sajnos a színművészetiről frissen kikerülő fiatal színészek nem igazán kapkodnak zenés szerepek után (és ez nem csak az operettszínházi szerepekre igaz), még azok sem, akik zenés osztályban végeznek. Én ebben látok igazán problémát.
Idézés: SH1 - Dátum: 2012. május 14. - 14:25:17
...és Chris szerepe nem neki való. Ha sztereotípiákban gondolkodunk, akkor 180 centi - 70 kiló alatt senki ne merjen szerelmes lenni, mert az "elég fura"... Értem én, hogy a színházban igenis ereje van a sztereotipizálásnak, és számít az alkat, musicalekben meg pláne, de tényleg olyan nagy baj az, ha ebből kivételes alkalommal megpróbál valaki a játékával ( és nem az alkatával) megformálni valami mást, mint amibe a skatulyája szerint tartozik? Azóta se kapott hősszerelmes szerepet, és nem úgy tűnik, hogy a továbbiakban az lenne a trend, hogy ilyeneket kap majd. Szerintem a feladatot becsülettel megoldotta, és én személy szerint remek alakítkás láttam tőle Chrisként. Simán belefért a szerepértelmezésébe az, hogy nem egy Rambo alkat. Ez persze egyéni, van, akinek bejött, van akinek nagyon nem. Nem is akarom ráerőltetni senkire a véleményem. Csak arra szeretnék rávilágítani, hogy az, ha valaki egyszer, x pályán töltött év után kap egy ilyen szerepet, még nem feltétlenül kell, hogy azt jelentse, hogy elképesztő privilégiumai vannak...

Súgó