Startlap fórum:: MÉSZÁROS ÁRPÁD ZSOLT - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 5554 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

MÉSZÁROS ÁRPÁD ZSOLT

#41 Felhasználó nem aktív   FészeK. 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 576

Elküldve: 2012. május 08. - 23:12:05

A másik apró megjegyzés, hogy LEHET hogy nem tenne jót Árpi megítélésének, ha a rajongói nyakába akarnád zúdítani mindazt ami vele történt. (ha ő így gondolná -amit nem hiszek, akkor ok, de ezt 3. személy szájából nem lehet elfogadni)
Mi a színpadra várjuk mindig, ő pedig egy színész, ennek ilyen egyszerű oka van.
Én nem vettem magamra, efelől is megnyugodhatsz, nem fogok hánykólódni alvás helyett! Jó éjt!
0

#42 Felhasználó nem aktív   Pogi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1.235

Elküldve: 2012. május 08. - 23:11:26

Sziasztok!

Szeretnék bocsánatot kérni, első sorban Árpitól és mindenkitől, akit ok nélkül megbántottam a vasárnapi beírásommal. Elvetettem a sulykot. Természetesen joga van azt mondani, amit akar és ahol akar.
Azt hiszem ezzel lezárhatjuk a parttalan vitát.

Jó éjszakát!

(athene8, ez neked nem szól, ne vedd magadra)
3

#43 Felhasználó nem aktív   FészeK. 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. május 08. - 22:51:51

Én nem magamat kritizáltam, könönöm szépen, én és magam jóban vagyunk, miattam ne aggódj (szerintem a többiekért se : P)
A hsz nagy része meg sehogy sem kapcsolódik ide, és a reflektálások is utalnak szövegértelmezési problémákra....
Elég ellentmondásos sokminden: akár bulvárhír vs bulvárhír, akár bulvárhír vs amit Árpi mond (nyilvánosan), akár amiket Árpi mond x, majd y helyen, ebből van a gubanc...
Ez van ha az emberek félretájékozódnak, akár bulvárhírből, akár félretájékoztatásból/mellébeszélésből.

Szerkesztve FészeK. által: 2012. május 08. - 22:55:10

0

#44 Felhasználó nem aktív   athene8 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 20

Elküldve: 2012. május 08. - 22:39:14

Sok ember szégyellhetné itt magát. Ezért tartotok ott, hogy nem tudjátok tisztelni magatokat sem, nemhogy más embert. Túl licitáljátok egymást, hogy kinek van "nagyobb" NEM IGAZA! Szerintem Tőletek kapott "idegösszeomlást", mert nem bírta ezt a sok sületlenséget! Elvárásaitok vannak, de soha semmit nem hajlandó senki tenni a másikért! Éljetek az álomvilágotokban tovább, mert ott jó nektek lenni! Mély tisztelet a kivétel!!!!
A térdsérülés idején pedig sokkal nagyobb dolog történt az életében, mint azt valaha is gondolnátok! Felültök minden pletykának állandóan! Hihetetlen! Csak nézzetek már körbe, mi lehet igaz, meg mi nem? Ha 10 újságcikkből 10-ben a "feleség" szó szerepel, akkor adjátok össze. Próbáljátok egymást győzködni a ti igazatokról, de valahogy mindig sikerül tévednetek. Talán ennek így kell lennie. Szidhatjátok Árpit, de először nézzetek magatokba, és kérdezzétek meg, hogy biztos ő az oka mindennek? Amúgy meg más színész is van a világon, mért nem kerestek mást, akit pocskondiázhattok folyton?
1

#45 Felhasználó nem aktív   benvolio 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 5

Elküldve: 2012. május 08. - 16:21:38

Ingridi. Te álomban ringatod magad.vagy az Opiban dolgozol. Ha nem kedvelek egy szinészt,nem akarom az ő szereposztásában nézni a darabot.
Nem írok konkrétumokat,de sokszor másért mondja le az előadást.
Hiába ringatod magad álmokban.
1

#46 Felhasználó nem aktív   benvolio 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 5

Elküldve: 2012. május 08. - 16:03:06

INGRIDI:

link

ITT OLVASTAM ÉS A FÓRUMON IS TÉMA VOLT..... NÉZZ KÖRÜL.
0

#47 Felhasználó nem aktív   Pogi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. május 08. - 11:27:57

Üzenet megtekintéseIdézés: Ingridi - Dátum: 2012. május 08. - 10:04:35

Igen, emlékszem a VU-s térdsérülésére. Tényleg megsérült. Láttam utána pár nappal később a színpadon a Rómeó és Júliában térdrögzítőben játszani. Eléggé elöl ültem ahhoz, hogy lássam, amint néhány mozdulatnál elkerekedett a szeme a fájdalomtól, de végig csinálta.
A sérülés után 1-2 nappal később láttam egy újságcikket is, amiben megjelent, hogy "hónapokra lesérült". Bulvársajtó...
Aznap azt is láttam, hogy a rajongói teleírták üzenettel a facebookos oldalát, hogy akkor most lesz-e győri koncert, vagy sem.
Igen, ott voltam a győri koncerten, hallottam, amikor azt mondta, hogy ne higyjünk el mindent, ami a bulvársajtóban megjelenik. Nem arra célzott, hogy nem sérült meg, hanem arra, hogy nem bénult le hónapokra! Mert igen, ez is megjelent róla az interneten még a koncert előtt...
Felszisszentem amikor volt olyan idióta, hogy térdre esett a színpadon, csak hogy megmutassa, hogy még használható a térde.

Olyan embert látsz magad előtt, amilyet akarsz látni. A saját lelki állapotod is befolyásolja, hogy miből mit vonsz le. Ha valaminek úgy indulsz neki, hogy biztos megint csalódni fogsz benne, akkor csalódni is fogsz. Ha nincsenek elvárásaid, akkor könnyebben felfedezhetsz apróságokat, amiknek lehet örülni. Semmi sem fekete vagy fehér, van nagyon sok féle szürke árnyalat is, hogy az egyéb színekről még ne is beszéljünk.
Vissza lehet sírni a régi szép időket, amikor még mások voltak a koncertek, más darabokat játszott a színpadon, de felesleges. Ami elmúlt, az nem jön vissza soha többé. Változott ő is, nagyon sokat, de változtatok ti is az elmúlt évek alatt. Egy középkorú színész - na, ezért a mondatért most lehet, hogy lecsapna, de attól még tény. Már nem olyan az arca, az alkata, hogy tinédzser vagy huszonéves suhancokat alakítson a színpadon. Ezzel nem azt akarom állítani, hogy nem tudná eljátszani, csak azt, hogy a rendezők már nem így gondolnak rá, nem ilyen szerepeket osztanak neki. Ezzel a válsággal idővel minden színésznek szembe kell nézni, és át kell lendülnie rajta. Én nem azt szeretném, hogy visszataláljon a régi önmagához, mert ez úgysem sikerülhet. Azt kívánom neki, hogy sikeresen túljusson ezen az időszakon, és találja meg az új önmagát.

Nekem nincs problémám a színésszel, ha ott van, ahol lennie kell. Lehet toleránsabbnak kellene lennem a lemondásokkal kapcsolatban, de már nem megy, sok bosszúságot okozott. Inkább nem is veszek olyan darabra, ami rizikós. Nincs is igazán mire. Én a számomra legjobb színészt szeretem látni az adott szerepben, ezért ragaszkodom hozzá (is) még mindig.
Nem nekem van bajom a szerepeivel, én el tudom fogadni ott bármilyennek. Ha nem tetszik, legfeljebb nem nézem meg többször.
Más ismerősöm is látta az előadást, neki nem tűnt fel, hogy fájlalja a lábát. Ilyenkor az jut eszembe, hogy nagyon jó színész.

Aki azt állítja, hogy rosszkedvűen mentem szombaton és direkt azért, hogy utána lealázzam itt a fórumon, az nem mond igazat.
El sem indulok, ha megint csalódni akarnék, pláne nem adok ki pénzt érte...ezért nem járok a Lagunába. Vessetek meg érte, de a pénzemért az ének hangját szeretem hallani és nem azt, amivel ott kezdett. Elvette a kedvemet a továbbiaktól. Megnyugtatok mindenkit, eddig sem jártam sűrűn Árpis rendezvényekre, ezután még inkább nem fogok.
0

#48 Felhasználó nem aktív   Ingridi 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 10

Elküldve: 2012. május 08. - 10:04:35

Üzenet megtekintéseIdézés: Pogi - Dátum: 2012. május 08. - 09:30:47

Azért mondják azt, mert az átlagnézőt elhiszi, beletörődik.
Gondolom emlékszel a VU-s "térdsérülésére". Saját maga mondta bele a kamerába, hogy megsérült. Pár nappal később saját maga bizonyította be, hogy nem mondott igazat. Megdöbbentem, mert a szívem mélyén elhittem Neki, hogy tényleg igaz, amit állít.
Milyen embert lássak én ezután?

Igen, emlékszem a VU-s térdsérülésére. Tényleg megsérült. Láttam utána pár nappal később a színpadon a Rómeó és Júliában térdrögzítőben játszani. Eléggé elöl ültem ahhoz, hogy lássam, amint néhány mozdulatnál elkerekedett a szeme a fájdalomtól, de végig csinálta.
A sérülés után 1-2 nappal később láttam egy újságcikket is, amiben megjelent, hogy "hónapokra lesérült". Bulvársajtó...
Aznap azt is láttam, hogy a rajongói teleírták üzenettel a facebookos oldalát, hogy akkor most lesz-e győri koncert, vagy sem.
Igen, ott voltam a győri koncerten, hallottam, amikor azt mondta, hogy ne higyjünk el mindent, ami a bulvársajtóban megjelenik. Nem arra célzott, hogy nem sérült meg, hanem arra, hogy nem bénult le hónapokra! Mert igen, ez is megjelent róla az interneten még a koncert előtt...
Felszisszentem amikor volt olyan idióta, hogy térdre esett a színpadon, csak hogy megmutassa, hogy még használható a térde.

Olyan embert látsz magad előtt, amilyet akarsz látni. A saját lelki állapotod is befolyásolja, hogy miből mit vonsz le. Ha valaminek úgy indulsz neki, hogy biztos megint csalódni fogsz benne, akkor csalódni is fogsz. Ha nincsenek elvárásaid, akkor könnyebben felfedezhetsz apróságokat, amiknek lehet örülni. Semmi sem fekete vagy fehér, van nagyon sok féle szürke árnyalat is, hogy az egyéb színekről még ne is beszéljünk.
Vissza lehet sírni a régi szép időket, amikor még mások voltak a koncertek, más darabokat játszott a színpadon, de felesleges. Ami elmúlt, az nem jön vissza soha többé. Változott ő is, nagyon sokat, de változtatok ti is az elmúlt évek alatt. Egy középkorú színész - na, ezért a mondatért most lehet, hogy lecsapna, de attól még tény. Már nem olyan az arca, az alkata, hogy tinédzser vagy huszonéves suhancokat alakítson a színpadon. Ezzel nem azt akarom állítani, hogy nem tudná eljátszani, csak azt, hogy a rendezők már nem így gondolnak rá, nem ilyen szerepeket osztanak neki. Ezzel a válsággal idővel minden színésznek szembe kell nézni, és át kell lendülnie rajta. Én nem azt szeretném, hogy visszataláljon a régi önmagához, mert ez úgysem sikerülhet. Azt kívánom neki, hogy sikeresen túljusson ezen az időszakon, és találja meg az új önmagát.
4

#49 Felhasználó nem aktív   Rivombrosa 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1.414

Elküldve: 2012. május 08. - 09:57:53

Üzenet megtekintéseIdézés: Pogi - Dátum: 2012. május 08. - 09:30:47

Gondolom emlékszel a VU-s "térdsérülésére". Saját maga mondta bele a kamerába, hogy megsérült. Pár nappal később saját maga bizonyította be, hogy nem mondott igazat. Megdöbbentem, mert a szívem mélyén elhittem Neki, hogy tényleg igaz, amit állít.

Ez komoly? Minden bulvár ezzel volt tele.......kamu volt az egész?:rolleyes:
0

#50 Felhasználó nem aktív   Pogi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. május 08. - 09:46:03

Üzenet megtekintéseIdézés: FészeK. - Dátum: 2012. május 08. - 08:47:56

Ezalapján engedtessék meg, hogy valakinél kiboruljon a bili (Pogi biztos csak azért nem kapott címlapot, mert ő nem celeb: D) - mivel arányaiban én is sokat írok ide, valóban nekem is megforult a fejemben hogy "nekünk" szól az utalás, de röhögtem egyet rajta és kész, ő meg nem, nem vagyunk egyformák.

Inkább ne adj tippeket :P :)
0

#51 Felhasználó nem aktív   Pogi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. május 08. - 09:30:47

Üzenet megtekintéseIdézés: Ingridi - Dátum: 2012. május 08. - 09:02:58

Példaként írtam a hangszálgyulladást, nem tudom, hogy konkrétan milyen betegségre hivatkozva mondta le az aznapi fellépését. De azt tudom, hogy vannak olyan betegségek, ami miatt 1-2 napig nem állhat valaki színpadra, de azért mást még csinálhat.

Soha nem láttam aranynak, csak látom a színész és a fellépő művész mögött az embert is. Biztos, hogy mondott már le nem betegség miatt is előadást, amikor úgy gondolta, hogy jobb, ha aznap nem áll színpadra. De hogy pontosan mi miatt, az igazából nem tartozik a rajongókra.
Ha megváltoztatják a szereposztást, bárkinél is, akkor az esetek 99,9%-ban azt fogják mondani, hogy betegség miatt történt. Nem mondhatnak mást.

0

#52 Felhasználó nem aktív   Ingridi 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2012. május 08. - 09:02:58

Üzenet megtekintéseIdézés: Pogi - Dátum: 2012. május 08. - 08:43:26

Hangszálgyulladással ordítozni szabad? Csak azért kérdezem, mert hangosan bekiabált többször is a koncerten...

Szerintem ne feszegesd tovább a lemondásos témát, mert gyorsan kiderül, hogy nem mind arany, ami fénylik.

Példaként írtam a hangszálgyulladást, nem tudom, hogy konkrétan milyen betegségre hivatkozva mondta le az aznapi fellépését. De azt tudom, hogy vannak olyan betegségek, ami miatt 1-2 napig nem állhat valaki színpadra, de azért mást még csinálhat.

Soha nem láttam aranynak, csak látom a színész és a fellépő művész mögött az embert is. Biztos, hogy mondott már le nem betegség miatt is előadást, amikor úgy gondolta, hogy jobb, ha aznap nem áll színpadra. De hogy pontosan mi miatt, az igazából nem tartozik a rajongókra.
Ha megváltoztatják a szereposztást, bárkinél is, akkor az esetek 99,9%-ban azt fogják mondani, hogy betegség miatt történt. Nem mondhatnak mást.
0

#53 Felhasználó nem aktív   FészeK. 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. május 08. - 08:49:13

Bocsi, azt a sárga fejet nem tudommiért rakta oda : D
0

#54 Felhasználó nem aktív   FészeK. 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. május 08. - 08:47:56

Üzenet megtekintéseIdézés: Ingridi - Dátum: 2012. május 08. - 08:17:40

Én is úgy tudom, hogy se ő, se a menedzsere nem nézik a fórumot. De mindig vannak jóakaró rajongók, akik úgy érzik, hogy nagyon fontos tájékoztatni őket, hogy mit is írtak éppen a fórumozók. Hogy mennyire precizen adják vissza, az persze kétséges...
Elég sok hakniján ott voltam. Persze nem csak az övén, másokén is. Megtanultam értékelni, hogy nála legalább a "spontán átvezető szövegek" nem előre megírottak, és nem szóról szóra ugyanazt hallom vissza a 4. koncerten is.
Nem mondom, hogy minden haknija tökéletes volt, sőt... Én is vágyom arra, hogy új dalokat is adjon elő, vagy néhány régit leporoljon. Ugyanakkor azt is tudom, hogy egy-egy zenei alap beszerzése sokba kerül, hogy a szerződések megköthetik a kezét, vagy inkább a hangszálait. Néhányan szerencsések vagyunk, sok fellépésére eljutunk, és így esélyünk van ráunni dalokra.
Nem tudom, ott voltál-e a La Gunában a zongora kíséretes koncerten. Az 1. részben nem az unalomig ismert dalok voltak, a 2. rész előtt pedig lehetett dalokat kérni. Így a 2. részbe kerültek be az unalomig jól ismert számok, mert azokat kérték a legtöbben... Persze mi mást kérjenek, ha a többség csak ezt ismeri. Nekünk unalmas, de egy ritkán koncertre járónak meg hiányérzete támad, ha ezek a dalok nem szólalnak meg egy koncerten.

Lehet, hogy naív vagyok, de ha már megemlítette az új CD-t, akkor én hiszek benne, hogy az a több hónapos munkafolyamat, ami egy ilyen CD kiadását megelőzi, már elindult. Persze azt is tudom, hogy a tervek nem mindig valósulnak meg, vagy nem mindig úgy, ahogy eltervezték. Biztos, hogy a közeljövőben még nem fog megjelenni, mert akkor már nagyobb nyilvánosságot kapott volna, lehet, hogy csak késő ősszel vagy a tél elején, mert egy új CD megjelentetése karácsony előtti 1-2 hónapban optimális. De türelemmel kivárom, és reménykedem benne, hogy legkésőbb a karácsonyfa alatt meg fogom találni. :)
Kíváncsian várom, hogy a következő évadban milyen szerepeket fog játszani, és kicsit szomorkodom amiatt, amiket már nem. Remélem, több új szerepe is lesz, de ha nem, akkor majd nézem a régiekben.

Azt érzem, hogy egyedülmaradtam azzal, hogy nem fehéren-feketén látom a dolgokat... (színesben jobb! : P)
Itt van a kutya elásva, ugyanis ha Árpi is egy ugyanolyan fél/rész/megrágott információra utalt, mint amilyenek a bulvársajtóban is szoktak megjelenni, akkor mi a különbség?
Ezalapján engedtessék meg, hogy valakinél kiboruljon a bili (Pogi biztos csak azért nem kapott címlapot, mert ő nem celeb: D) - mivel arányaiban én is sokat írok ide, valóban nekem is megforult a fejemben hogy "nekünk" szól az utalás, de röhögtem egyet rajta és kész, ő meg nem, nem vagyunk egyformák.

Ezt a spontanitást én is nagyon szoktam értékelni, ezért volt nekem bőven elég Bereczkiékből kétszer, ingyé' : P : )

Lagunában volt szerencsém ott lenni, az Árnyékdalt és a Fényév távolságot végig is zokogtam, de többet nem kívánkozom vissza, nagyon keveset is szokott ott énekelni (nemtudom mennyi volt, de az elmúlt évben mindig voltam). Másrészt meg nem egy arénányi emberrel kell ott elbírnia, esetleg lehetne szoktatni a népet a LK&co-ról le, és a zongora meg a kevés néző pont azt tenné lehetővé hogy kísérletezzenek (ezesetben boldogan lennék fehér egér), pl egyszer egy Csillagok aranyát nagyon meghallgatnék Árpitól!; )

Nem akarok negatív lenni, de ez még nem jelent semmit, pont a napokban néztem egy interjút Szilveszterrel és Dzsonival, mikor nagyon tervezték kiadni a lemez-sorozatukat, még a TVben is voltak vele....
Szóval jelenjen csak meg, csak egy ilyen elejtett félmondattal nem tudok mit kezdeni, erre nehéz alapozni ; )
2

#55 Felhasználó nem aktív   geliii... 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 4.893

Elküldve: 2012. május 08. - 08:47:07

tegnap láttam Árpit Orseolo Péterként, és nagyon meggyőző játékkal... nem éreztem túlzásnak, amit csinál, vagy a szerepfelfogást ripacskodásnak, vagy nem is tudom milyen jelzőket írtak le a kritikusok... más, mint Zsolt, mást mutat meg, egy másik lehetséges orseoloi fellépést, gondolkodást... nekem nagyon tetszett!
4

#56 Felhasználó nem aktív   ktiszti30 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 394

Elküldve: 2012. május 08. - 08:45:20

Üzenet megtekintéseIdézés: Pogi - Dátum: 2012. május 08. - 08:43:26

Hangszálgyulladással ordítozni szabad? Csak azért kérdezem, mert hangosan bekiabált többször is a koncerten...

Szerintem ne feszegesd tovább a lemondásos témát, mert gyorsan kiderül, hogy nem mind arany, ami fénylik.

és másnap már játsszott

Szerkesztve ktiszti30 által: 2012. május 08. - 08:46:15

1

#57 Felhasználó nem aktív   Pogi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. május 08. - 08:43:26

Üzenet megtekintéseIdézés: Ingridi - Dátum: 2012. május 08. - 08:37:34

Ha nem nézőként ült volna ott, hanem énekel, akkor tényleg furcsa indok lenne a betegség.
De pl. hangszálgyulladással énekelni nem énekelhet. De nézni azért még tud...

Szerkesztve Pogi által: 2012. május 08. - 08:43:55

0

#58 Felhasználó nem aktív   Ingridi 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2012. május 08. - 08:37:34

Üzenet megtekintéseIdézés: ktiszti30 - Dátum: 2012. május 08. - 08:30:19

mi is a Menyasszonytáncal jártuk meg anno ajándékba vettem ajegyet barátnőmnek és Árpi lemondta azt mondták beteg ezt még meg is értetük ,de másnap itt a fórumon olvastam hogy Dolhai koncerten volt nézőként,

Ha nem nézőként ült volna ott, hanem énekel, akkor tényleg furcsa indok lenne a betegség.
De pl. hangszálgyulladással énekelni nem énekelhet. De nézni azért még tud...
0

#59 Felhasználó nem aktív   Ingridi 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2012. május 08. - 08:32:49

Üzenet megtekintéseIdézés: Tisza - Dátum: 2012. május 08. - 07:59:45

Nem kell kisarkosítani, tudod, hogy nem a betegségek miatti cserékről van szó!
Ha szeretnéd, írok egy konkrét példát; Menyasszonytánc kontra nyíregyházi plázás fellépés... na, ott sem volt meg a fair tájékoztatás a managment részéről... még szerencse, hogy a nyíregyháziak "idő előtt" közhírré tették azt a rendezvényt!!!

Az Operett Színházzal kapcsolatos fellépések adminisztrációját nem a menedzsere kezeli, hanem a színházhoz tartozó emberek. Nem közönségbarát dolog, de nem véletlen, hogy a szereposztások csak jóval később derülnek ki, mint ahogy meghirdetik az előadásokat. Sajnos az sem véletlen, hogy néha üzletpolitikai okokból csak az utolsó pillanatban változtatnak meg szereposztást, holott már jóval korábban lehetett tudni, hogy nem az illető művész fog fellépni. Bármennyire is fáj, a színház nem csak szórakoztatás, hanem üzlet is, az ezzel járó döntésekkel együtt.

Ha a honlapján, vagy a facebookon van félrevezető információ, azért lehet a menedzsert szidni, mert az már tényleg hozzá tartozik. Persze a menedzsere is ember, és emberek dolgoznak a keze alá, hibázhatnak.
0

#60 Felhasználó nem aktív   ktiszti30 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 394

Elküldve: 2012. május 08. - 08:30:19

[quote name='Tisza' timestamp='1336460385' post='2463612']
Nem kell kisarkosítani, tudod, hogy nem a betegségek miatti cserékről van szó!
Ha szeretnéd, írok egy konkrét példát; Menyasszonytánc kontra nyíregyházi plázás fellépés... na, ott sem volt meg a fair tájékoztatás a managment részéről... még szerencse, hogy a nyíregyháziak "idő előtt" közhírré tették azt a rendezvényt!!!
[/quote
mi is a Menyasszonytáncal jártuk meg anno ajándékba vettem ajegyet barátnőmnek és Árpi lemondta azt mondták beteg ezt még meg is értetük ,de másnap itt a fórumon olvastam hogy Dolhai koncerten volt nézőként,

Szerkesztve ktiszti30 által: 2012. május 08. - 08:30:44

0

Topik megosztása:

• 5554 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.