Idézés: geliii... - Dátum: 2012. május 24. - 23:31:03
nem akarok többet a z elmúlt napok vitájához hozzászólni, mert bocsánatot kértem, és a többi azokon múlik, akik ezt vagy elfogadják, vagy elutasítják... mindkettőhöz joguk van...
egyetlen ponton szeretnék még helyesbíteni: Attila nem órák múlva válaszolt, hanem azonnal, ahogy megnézte a felvételt... a kérését pedig teljes mértékben elfogadtam, és tiszteletben tartom!
Zárszó a KaposMusical részéről:
Nagyon örülök, hogy Dolhai Attila e-mail-ben történő megkeresésedre adott gyors válaszával pont került ennek a mindenkihez méltatlan és sehova nem vezető vitának a végére. Annak is örülök, hogy a kérését teljes mértében elfogadod és tisztelben tartod, bár szerintem ez természetes kell, hogy legyen, nincs más alternatíva...
Biztosíthatlak Benneteket arról, hogy a jövőben nem fogok belefolyni semmilyen vitába, nem próbálom elmondani a dolgok miértjét Nektek, mert úgy érzem, hogy teljesen felesleges volt. Geliii Attila e-mail-ben történt válaszának közlése után is voltak olyanok, akik értetlenül álltak a dolog előtt és még mindig magyarázatot vártak arra, hogy miért nem kerülhetett nyilvánosságra az említett felvétel.
Csak remélni tudom, hogy a viták ellenére azok voltak többen, akik már az elejétől értették, hogy ez a vita nem vezet sehova, és hogy én a KapoMusical szervezései alatt és után teljes mértékben a fellépéő Művészek érdekeit védem és ez a jövőben sem fog változni. Annak a kb 5 embernek aki nem ért egyet ezzel a hozzáállással, (mert kb ennyi volt akik a vitában részt vettek)vagy nem akarja megérteni a dolgok miértjét a jövőben biztos, hogy nem fogom megpróbálni elmagyarázni a történéseket...
Nagyon sajnálom, hogy Attilát bele kellett vonnotok ebbe a dologba és számotokra nem vagyok elég hiteles annak ellenére sem, hogy már hosszú évek óta együtt dolgozom Attilával és más Művészekkel és mindig a Közönség kéréseit, kívánságait tartom az elsődleges szempontnak a rendezvények megszervezésénél...
A KaposMusical következő rendezvénye június 3-án lesz Zalaegerszegen, szeretettel várunk oda is mindenkit!