Startlap fórum:: Dolhai Attila - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 10055 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Dolhai Attila

#41 Felhasználó nem aktív   Szinhaz 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 174

Elküldve: Ma, 09:15 27

Üzenet megtekintéseIdézés: KaposMusical - Dátum: 2012. május 25. - 04:21:01

Zárszó a KaposMusical részéről:

A KaposMusical következő rendezvénye június 3-án lesz Zalaegerszegen, szeretettel várunk oda is mindenkit! :)

Köszönjük a szíves invitálást!
Bocsi, hogy én is beleszólok, de már nagyon uncsi ez a téma. Két napja mást se lehet olvasni csak a számonkéréseket, magyarázkodásokat. A lényeget szerintem már mindenki tudja, megértette. Ha nem tudjátok lezárni, azt priviben folytassátok tovább.

Szerkesztve Szinhaz által: Ma, 09:17 06

0

#42 Felhasználó nem aktív   Szinhaz 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: Ma, 09:06 47

Üzenet megtekintéseIdézés: Deet - Dátum: 2012. május 24. - 21:55:36

Csiszi (Csiszár Ferenc) egy nagyon jó gitáros. Rengeteg formációban vett/vesz részt. Ővé az a hangstudió, ahol Gosth-os dalt felvették. Kimondottan szimpatikus, jófej ember sokszora hallottam és láttam már játszani. :-)

Nagyon köszönöm a felvilágosítást. Ezt az embert ismerem pl. a Csináljuk a fesztivált műsorból
és nagyon is birom. A nevét viszont eddig nem tudtam.
Szép napot!
0

#43 Felhasználó nem aktív   Afroka 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 3.525

Elküldve: Ma, 08:36 58

Üzenet megtekintéseIdézés: KaposMusical - Dátum: 2012. május 25. - 04:21:01

Nagyon örülök, hogy Dolhai Attila e-mail-ben történő megkeresésedre adott gyors válaszával pont került ennek a mindenkihez méltatlan és sehova nem vezető vitának a végére. Annak is örülök, hogy a kérését teljes mértében elfogadod és tisztelben tartod, bár szerintem ez természetes kell, hogy legyen, nincs más alternatíva...

Biztosíthatlak Benneteket arról, hogy a jövőben nem fogok belefolyni semmilyen vitába, nem próbálom elmondani a dolgok miértjét Nektek, mert úgy érzem, hogy teljesen felesleges volt. Geliii Attila e-mail-ben történt válaszának közlése után is voltak olyanok, akik értetlenül álltak a dolog előtt és még mindig magyarázatot vártak arra, hogy miért nem kerülhetett nyilvánosságra az említett felvétel.
Csak remélni tudom, hogy a viták ellenére azok voltak többen, akik már az elejétől értették, hogy ez a vita nem vezet sehova, és hogy én a KapoMusical szervezései alatt és után teljes mértékben a fellépéő Művészek érdekeit védem és ez a jövőben sem fog változni. Annak a kb 5 embernek aki nem ért egyet ezzel a hozzáállással, (mert kb ennyi volt akik a vitában részt vettek)vagy nem akarja megérteni a dolgok miértjét a jövőben biztos, hogy nem fogom megpróbálni elmagyarázni a történéseket...
Nagyon sajnálom, hogy Attilát bele kellett vonnotok ebbe a dologba és számotokra nem vagyok elég hiteles annak ellenére sem, hogy már hosszú évek óta együtt dolgozom Attilával és más Művészekkel és mindig a Közönség kéréseit, kívánságait tartom az elsődleges szempontnak a rendezvények megszervezésénél...

A KaposMusical következő rendezvénye június 3-án lesz Zalaegerszegen, szeretettel várunk oda is mindenkit! :)

Szerintem mi tegnap simán elbeszéltünk egymás mellett, de mind1, és vitázni sem állt szándékomban. Ha sértőnek találtad az irományaim, akkor bocsi.
Részemről többet nem szólok bele semmibe, mert abból mindig csak a baj van :)
Üdv!
0

#44 Felhasználó nem aktív   geliii... 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 4.892

Elküldve: Ma, 08:20 10

Üzenet megtekintéseIdézés: kalaba:) - Dátum: 2012. május 25. - 05:32:40

pl. itt is:
link

nyugodjanak már meg a kedélyek....:) "Szép az élet, víg az élet!....":) :)
szép napot!

de jóóó volt...:)
hú, nekem úgy hiányzik Csiszi és a többiek - az a 2010-es konciturné (is) szuper volt!

jah, és ez a kalap tök jól áll Dolhusnak... (mert, hogy mostanában a tökfödői valahogy nem jönnek be... :P )
1

#45 Felhasználó nem aktív   Briguszka 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1.033

Elküldve: Ma, 06:39 18

Üzenet megtekintéseIdézés: geliii... - Dátum: 2012. május 24. - 23:22:21

Szép estét!
megjöttem a CSZ-ről... zseniális volt! :) vad, dühös, szerelmes és gyűlölködő, birtokló, és elengedő, magányos óriás, zengő, hibátlan hanggal! ...(és oly sokszor épp velem szemben, hogy rázott a hideg, pedig gyöngyözött a homlokom a melegtől...)

ez a szereposztás remek: Zórikát Anita játszotta - minden szavát érteni, gyönyörűen énekelt! Kalocsai Zsuzsa nekem ebben a szerepben az etalon, fejedelmi, gyönyörű, érzéki, pontosan értem, h Józsi miért is vonzódik hozzá... Zsolt alakította Gábort - egészen más karaktert hoz, mint Gergő, keményebbet, határozottabbat, elszántabbat... tetszett! :)
Szilvi&Máté pedig az én ízlésemnek sokkal inkább megfelel ebben a darabban, mert amellett, hogy nagyon jól passzolnak, és remekül játszanak, semmi ordenáré érzésem nincs a vadabb poénoknál sem! :)

Szép ez a zene, és megkapó a történet... nekem most különösen érdekes volt ez a magányos távozás, ahogyan Józsi elengedte azokat, akiket szeretett, legalábbis a maga módján... és értettem minden gesztusát, a szerelemet, a testi vágyait, a birtoklás hatalmát, és a döntést...

++++++++++++++++ :)
0

#46 Felhasználó nem aktív   Judithh 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 5.707

Elküldve: Ma, 06:37 07

Üzenet megtekintéseIdézés: kalaba:) - Dátum: 2012. május 25. - 05:32:40

pl. itt is:

Hmmmmmmmmmm.....a híres mikrofonállvány simogatás..... :D
0

#47 Felhasználó nem aktív   kalaba:) 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 794

Elküldve: Ma, 05:32 40

Csiszi (Csiszár Ferenc) egy nagyon jó gitáros. Rengeteg formációban vett/vesz részt. Ővé az a hangstudió, ahol Gosth-os dalt felvették. Kimondottan szimpatikus, jófej ember sokszora hallottam és láttam már játszani. :-)

pl. itt is:

nyugodjanak már meg a kedélyek....:) "Szép az élet, víg az élet!....":) :)
szép napot!
1

#48 Felhasználó nem aktív   KaposMusical 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 189

Elküldve: Ma, 04:21 01

Üzenet megtekintéseIdézés: geliii... - Dátum: 2012. május 24. - 23:31:03

nem akarok többet a z elmúlt napok vitájához hozzászólni, mert bocsánatot kértem, és a többi azokon múlik, akik ezt vagy elfogadják, vagy elutasítják... mindkettőhöz joguk van...

egyetlen ponton szeretnék még helyesbíteni: Attila nem órák múlva válaszolt, hanem azonnal, ahogy megnézte a felvételt... a kérését pedig teljes mértékben elfogadtam, és tiszteletben tartom!

Nagyon örülök, hogy Dolhai Attila e-mail-ben történő megkeresésedre adott gyors válaszával pont került ennek a mindenkihez méltatlan és sehova nem vezető vitának a végére. Annak is örülök, hogy a kérését teljes mértében elfogadod és tisztelben tartod, bár szerintem ez természetes kell, hogy legyen, nincs más alternatíva...

Biztosíthatlak Benneteket arról, hogy a jövőben nem fogok belefolyni semmilyen vitába, nem próbálom elmondani a dolgok miértjét Nektek, mert úgy érzem, hogy teljesen felesleges volt. Geliii Attila e-mail-ben történt válaszának közlése után is voltak olyanok, akik értetlenül álltak a dolog előtt és még mindig magyarázatot vártak arra, hogy miért nem kerülhetett nyilvánosságra az említett felvétel.
Csak remélni tudom, hogy a viták ellenére azok voltak többen, akik már az elejétől értették, hogy ez a vita nem vezet sehova, és hogy én a KapoMusical szervezései alatt és után teljes mértékben a fellépéő Művészek érdekeit védem és ez a jövőben sem fog változni. Annak a kb 5 embernek aki nem ért egyet ezzel a hozzáállással, (mert kb ennyi volt akik a vitában részt vettek)vagy nem akarja megérteni a dolgok miértjét a jövőben biztos, hogy nem fogom megpróbálni elmagyarázni a történéseket...
Nagyon sajnálom, hogy Attilát bele kellett vonnotok ebbe a dologba és számotokra nem vagyok elég hiteles annak ellenére sem, hogy már hosszú évek óta együtt dolgozom Attilával és más Művészekkel és mindig a Közönség kéréseit, kívánságait tartom az elsődleges szempontnak a rendezvények megszervezésénél...

7

#49 Felhasználó nem aktív   Pogi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1.235

Elküldve: Tegnap, 23:34 26

És együtt csinálták végig Attilával a 2010-es koncertturnét!!!
0

#50 Felhasználó nem aktív   geliii... 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: Tegnap, 23:31 03

nem akarok többet a z elmúlt napok vitájához hozzászólni, mert bocsánatot kértem, és a többi azokon múlik, akik ezt vagy elfogadják, vagy elutasítják... mindkettőhöz joguk van...

egyetlen ponton szeretnék még helyesbíteni: Attila nem órák múlva válaszolt, hanem azonnal, ahogy megnézte a felvételt... a kérését pedig teljes mértékben elfogadtam, és tiszteletben tartom!

0

#51 Felhasználó nem aktív   geliii... 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: Tegnap, 23:22 21

Szép estét!
megjöttem a CSZ-ről... zseniális volt! :) vad, dühös, szerelmes és gyűlölködő, birtokló, és elengedő, magányos óriás, zengő, hibátlan hanggal! ...(és oly sokszor épp velem szemben, hogy rázott a hideg, pedig gyöngyözött a homlokom a melegtől...)

ez a szereposztás remek: Zórikát Anita játszotta - minden szavát érteni, gyönyörűen énekelt! Kalocsai Zsuzsa nekem ebben a szerepben az etalon, fejedelmi, gyönyörű, érzéki, pontosan értem, h Józsi miért is vonzódik hozzá... Zsolt alakította Gábort - egészen más karaktert hoz, mint Gergő, keményebbet, határozottabbat, elszántabbat... tetszett! :)
Szilvi&Máté pedig az én ízlésemnek sokkal inkább megfelel ebben a darabban, mert amellett, hogy nagyon jól passzolnak, és remekül játszanak, semmi ordenáré érzésem nincs a vadabb poénoknál sem! :)

Szép ez a zene, és megkapó a történet... nekem most különösen érdekes volt ez a magányos távozás, ahogyan Józsi elengedte azokat, akiket szeretett, legalábbis a maga módján... és értettem minden gesztusát, a szerelemet, a testi vágyait, a birtoklás hatalmát, és a döntést...

2

#52 Felhasználó nem aktív   tendi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 4.048

Elküldve: Tegnap, 22:25 50

Üzenet megtekintéseIdézés: barátfüle - Dátum: 2012. május 24. - 22:18:55

Neked legyen igazad. Csak az a tapasztalatom, hogy a felkapott rádiós dalokból 1 hónap után elegem van. :) Bár lehet, hogy egy dolhai -vágó duettet nem ad le a class fm 2 óránként. ;)

Hát, én nem is tudom... Nem szoktam rádiót hallgatni, így nem tudom, milyen az, mikor folyamatosan nyomatnak egy dalt. (Hmmm, bár egyszer pont akkor vendégeskedtem egy barátnőmnél Fransziában, mikor az NDdP bemutatója volt, és 3 nap után a dizsiben már én is üvöltöttem, hogy lötamdékatedrááááále :P )
0

#53 Felhasználó nem aktív   barátfüle 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1.583

Elküldve: Tegnap, 22:18 55

Idézés: tendi - Dátum: 2012. május 24. - 21:39:58

Vagy csorgatják sorban a dalokat... :) Szerintem nem rossz az, ha az ember úgy ül be az előadásra, hogy a fülében van már pár dallam. És ehhez pont az ilyen rádiós (esetleg tévés) megjelenések a legalkalmasabbak. :)

Neked legyen igazad. Csak az a tapasztalatom, hogy a felkapott rádiós dalokból 1 hónap után elegem van. :) Bár lehet, hogy egy dolhai -vágó duettet nem ad le a class fm 2 óránként. ;)
0

#54 Felhasználó aktív   Deet 

• Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 48

Elküldve: Tegnap, 21:55 36

Üzenet megtekintéseIdézés: Szinhaz - Dátum: 2012. május 24. - 21:34:41

Már bocsánat a tudatlanságomért, ki az a Csiszi?

0

#55 Felhasználó nem aktív   tendi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 4.048

Elküldve: Tegnap, 21:39 58

Üzenet megtekintéseIdézés: barátfüle - Dátum: 2012. május 24. - 19:03:48

Éles témaváltás:

Szóval az új, rádióbarát dal már a Ghostból lesz? Nem vagyok nagy marketinges (kicsi se), de szerintem a 2013. május még nagyon messze van ahhoz, hogy elpuffogtassák a "dalt".

Vagy csorgatják sorban a dalokat... :) Szerintem nem rossz az, ha az ember úgy ül be az előadásra, hogy a fülében van már pár dallam. És ehhez pont az ilyen rádiós (esetleg tévés) megjelenések a legalkalmasabbak. :)
0

#56 Felhasználó nem aktív   Lizella 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 881

Elküldve: Tegnap, 21:38 46

:)

Blikk-link
2

#57 Felhasználó nem aktív   Szinhaz 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: Tegnap, 21:34 41

Üzenet megtekintéseIdézés: Pogi - Dátum: 2012. május 24. - 15:46:38

Az a legjobb az egészben, hogy Attila megint Csiszi közelében volt :D

Már bocsánat a tudatlanságomért, ki az a Csiszi?
0

#58 Felhasználó nem aktív   mazsola30 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 80

Elküldve: Tegnap, 21:23 56

Idézés: Lizella - Dátum: 2012. május 24. - 21:19:48

Értem én! A Művész Úrral kapcsolatos mai programok, bejegyzések nem is érdekesek... :( (Azért vettem kioktatásnak, mert a KaposMusical bejegyzéséből nekem az jött le, s Te azzal értettél egyet..., melyre egyébként már kitalálták a + jelet)

Értem, köszi.
0

#59 Felhasználó nem aktív   Lizella 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 881

Elküldve: Tegnap, 21:19 48

Üzenet megtekintéseIdézés: mazsola30 - Dátum: 2012. május 24. - 20:34:27

Nem a balhé kedvéért jöttem! Ha azért jöttem volna, akkor nem ezt írom. Most este visszaolvastam a fórumot és egyet értettem a KaposMusical beírásával, ennyi történt. Lehet, hogy én vagyok intellektuálisan alulkvalifikált, de nem értem,miért vetted ezt kioktatásnak. Sebaj. Egy okkal több, hogy ne irogassak ide. További szép estét mindenkinek!

Értem én! A Művész Úrral kapcsolatos mai programok, bejegyzések nem is érdekesek... :( (Azért vettem kioktatásnak, mert a KaposMusical bejegyzéséből nekem az jött le, s Te azzal értettél egyet..., melyre egyébként már kitalálták a + jelet)
0

#60 Felhasználó nem aktív   mazsola30 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 80

Elküldve: Tegnap, 20:34 27

Üzenet megtekintéseIdézés: Lizella - Dátum: 2012. május 24. - 20:03:20

Most mi van máááár! :angry: Az érintettek nyilvánosan tisztázták a témát... Nagyon sajnáljuk azt is, hogy felkerült, meg azt is, hogy nem kerülhet fel a MÁSIK sem! Elég büntetés ez nekünk. Nem kell minduntalan kioktatni bennünket, mint valami taknyos kölyköt olyanoknak, akik egyébként meg sem osztják élményeiket velünk, csak most a balhé kedvéért idejönnek és beleszólnak... csakazértis visszatérnek AZ ÜGY-re, amikor már mindenki próbál túllépni rajta! Nagyon szomorú vagyok, hogy a dunaújvárosi koncertre így kell visszagondolnom :(

Nem a balhé kedvéért jöttem! Ha azért jöttem volna, akkor nem ezt írom. Most este visszaolvastam a fórumot és egyet értettem a KaposMusical beírásával, ennyi történt. Lehet, hogy én vagyok intellektuálisan alulkvalifikált, de nem értem,miért vetted ezt kioktatásnak. Sebaj. Egy okkal több, hogy ne irogassak ide. További szép estét mindenkinek!
0

Topik megosztása:

• 10055 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

9 felhasználó olvassa ezt a témát.