angol
Elküldve: 2006. október 26. - 12:06:21
Olyan levelezőpartnert keresek akivel angolul levelezhetek gyakorlás és nyelvtanulás céljából!
Örülnék ha a társam tudna angolul, nehogy rosszul tanuljak meg dolgokat!
A saját tudásom még elég gyér!
Örülnék ha a társam tudna angolul, nehogy rosszul tanuljak meg dolgokat!
A saját tudásom még elég gyér!
Elküldve: 2006. április 25. - 11:48:43
ANGOL tanfolyamok indulnak Gyöngyösön. Nyelvvizsga-felkészítő, BGF szakmai turizmus vizsga-felkészítő. Korrepetálás, kicsiknek játékos angol. Bevált módszerek. Hívj! 0630/512-4480
Elküldve: 2006. március 07. - 12:12:22
Angol kezdő nyelvtanfolyam indul 02.13-án hétfőn 16:30-kor a Supra Vita Stúdióban(Eger) Érd: 36/413-284
Elküldve: 2006. február 21. - 15:18:46
hello!
tud valaki olyan fórumot, ahol angolul lehet irogatni nyelvgyakorlás céljából, s nem nevetik ki a hibákat?
Üdv
tud valaki olyan fórumot, ahol angolul lehet irogatni nyelvgyakorlás céljából, s nem nevetik ki a hibákat?
Üdv
Elküldve: 2006. január 27. - 09:43:50
Szia Vandis!
Örülök, hogy írtál erről, így nem érzem magam kicsit kellemetlenül, a kicsit off témájú levelemmel kapcsolatban.
Különben a neurontransot én is használtam.. egykoron ingyenes volt.. ha jól tudom csak nyersfordításra képes.. plusz egyéb hátrányok.. én viszont a dativusban nagyon kellemeset csalódtam a tanulóimon keresztül!
(szoftver: óriászótár (4-6 szakszótárral) + angol-magyar és magyar-angol fordítást segítő progi. Nekem nagyon bejött .. főleg mert gyors! A mondatok állíthatók.. szinonímákat ajánlanak.. meg ezek..
Magam
Örülök, hogy írtál erről, így nem érzem magam kicsit kellemetlenül, a kicsit off témájú levelemmel kapcsolatban.
Különben a neurontransot én is használtam.. egykoron ingyenes volt.. ha jól tudom csak nyersfordításra képes.. plusz egyéb hátrányok.. én viszont a dativusban nagyon kellemeset csalódtam a tanulóimon keresztül!
(szoftver: óriászótár (4-6 szakszótárral) + angol-magyar és magyar-angol fordítást segítő progi. Nekem nagyon bejött .. főleg mert gyors! A mondatok állíthatók.. szinonímákat ajánlanak.. meg ezek..
Magam
Elküldve: 2006. január 27. - 09:39:25
kicsit OFF
Előbbi fórumba irogattam, amikor gondoltam nektek is leírom, amit tapasztaltam, vagy inkább ajánlok tanulóknak és kollegáknak figyelmébe:
Akik tanulnak, mert pozitív tapasztalataim vannak e téren, ajánlom a link oldalról megrendelhető szoftvert.
Eleinte én sem ajánlottam, de már a tanítványaim fejlődése alapján, mindenkinek ajánlom!
Bár kicsit drága egy diák pénzhez, de hosszútávú befektetés az .. hiszen később is praktikusan használható.
magam a tanar
Előbbi fórumba irogattam, amikor gondoltam nektek is leírom, amit tapasztaltam, vagy inkább ajánlok tanulóknak és kollegáknak figyelmébe:
Akik tanulnak, mert pozitív tapasztalataim vannak e téren, ajánlom a link oldalról megrendelhető szoftvert.
Eleinte én sem ajánlottam, de már a tanítványaim fejlődése alapján, mindenkinek ajánlom!
Bár kicsit drága egy diák pénzhez, de hosszútávú befektetés az .. hiszen később is praktikusan használható.
magam a tanar
Elküldve: 2006. január 24. - 14:01:58
ANYANYELVI ANGOL TANÁR
vállal órákat minden szinten, kezdőt is. Jól beszél magyarul és számlaképes.
s_z_k_y@yahoo.com
06-20-995-3649
vállal órákat minden szinten, kezdőt is. Jól beszél magyarul és számlaképes.
s_z_k_y@yahoo.com
06-20-995-3649
Elküldve: 2005. szeptember 03. - 13:57:01
Színjátszás angolul!
105 órás színészmesterség kurzus indul az RS9 Színházban angol nyelven, nyelvoktatással kiegészítve a színjátszás és a nyelv iránt egyaránt érdeklődő 12-16 év közötti korosztály számára, 2005. őszétől, szombatonként. További információkért kérjük, tekintsék meg honlapunkat.
link
E-mail: redstagedoor@tar.hu
Tel: 06/30/991-9392, 06/30/375-5030
105 órás színészmesterség kurzus indul az RS9 Színházban angol nyelven, nyelvoktatással kiegészítve a színjátszás és a nyelv iránt egyaránt érdeklődő 12-16 év közötti korosztály számára, 2005. őszétől, szombatonként. További információkért kérjük, tekintsék meg honlapunkat.
link
E-mail: redstagedoor@tar.hu
Tel: 06/30/991-9392, 06/30/375-5030
Elküldve: 2005. június 11. - 17:13:37
ANGOL OKTATÁS OLCSÓN! :-)
-személyre szabott módszerek,folyamatos oktatás, csoportokban
-minden szinten, nyelvvizgára felkészítés,vagy akiknek munkájukhoz elengedhetetlen a nyelvtudás
- kedvező ár 1000 Ft/ óra
- barátságos nyelvtanár
-XIII. kerületben, remekül megközelíthető
Mindenkit sok szeretettel várok! :)
Telefonszámom: 06204219025 eszibarack@citromail.hu
Ui.: AZ ANGOL TUDÁS A TÉT!
-személyre szabott módszerek,folyamatos oktatás, csoportokban
-minden szinten, nyelvvizgára felkészítés,vagy akiknek munkájukhoz elengedhetetlen a nyelvtudás
- kedvező ár 1000 Ft/ óra
- barátságos nyelvtanár
-XIII. kerületben, remekül megközelíthető
Mindenkit sok szeretettel várok! :)
Telefonszámom: 06204219025 eszibarack@citromail.hu
Ui.: AZ ANGOL TUDÁS A TÉT!
Elküldve: 2005. május 18. - 11:49:00
Supra Vita Nyelvstúdió:Nyári intenzív angol és német középfokú nyelvviszgára felkészítő kurzusok, angol kezdő tanfolyamok, iskolásoknak nyári szintentartó tanfolyamok. 413-284

Súgó