Oldal 1 / 1
szappanoperák
Elküldve: 2007. április 23. - 18:16:14
nagyon rendesek vagytok hogy válaszoltatok de sajnos nem találtam még rá a dalra
Elküldve: 2007. április 23. - 00:18:10
Ha esetleg a youtube-n megtalálod a dalt akkor már tudod a szám címét már könnyebben tudok segíteni.
Az e-mail címem: zsuzsa@univision.com
Az e-mail címem: zsuzsa@univision.com
Elküldve: 2007. április 23. - 00:03:55
Szia! Sajnos mostanság nem nézem a sorozatokat, mert nincs romantica csatornám. De emlékszem arra a részre, mert anno néztem. Sajnos nem tudom ki énekel és nem tudom a szerzőt sem. Talán próbálj érdeklődni a romantica tv honlapján. Van ott egy e-mail cím. Talán tudnak segíteni. Esetleg ezen a linken indulj el.:
link
link
Elküldve: 2007. április 17. - 20:32:07
Szia!
Én is nagyon kedvelem a romantika műsorát.Kedvelem Lorena Rojast és a délamerikai zenéket.Tudnál-_e segíteni nekem egy dal címének megkeresésében,Mint a filmekben című sorozatban a 114. részben az iskolás lányok táncolnak kék ruhában ennyit tudok mindössze, de a dal szerzője vagy címe nagyon kellene nekem,nagyon megköszönném.
Én is nagyon kedvelem a romantika műsorát.Kedvelem Lorena Rojast és a délamerikai zenéket.Tudnál-_e segíteni nekem egy dal címének megkeresésében,Mint a filmekben című sorozatban a 114. részben az iskolás lányok táncolnak kék ruhában ennyit tudok mindössze, de a dal szerzője vagy címe nagyon kellene nekem,nagyon megköszönném.
Elküldve: 2006. november 01. - 00:03:25
Szia!
Én egy időben néztem a romantica tv filmsorozatait, de mostanság már nincs időm rá. A zenéket én is nagyon szeretem és nagyon nehéz volt megszerezni, de végül sikerült egy forrást találnom és azóta egyre több előadót fedezek fel a délamerikai könnyűzenében.
Szivesen küldök zenéket ha érdekel.
Majd írok az e-mail címedre.
Én egy időben néztem a romantica tv filmsorozatait, de mostanság már nincs időm rá. A zenéket én is nagyon szeretem és nagyon nehéz volt megszerezni, de végül sikerült egy forrást találnom és azóta egyre több előadót fedezek fel a délamerikai könnyűzenében.
Szivesen küldök zenéket ha érdekel.
Majd írok az e-mail címedre.
Elküldve: 2006. október 24. - 20:29:48
Szia!Én nagyon IMADOM a szapanoperákat főleg amiket a Telemundo gyárt.
Romantica tv nézi valaki?
Kedvenc szinésznőm, énekesnőm: Lorena Rojas.Nagyon jó hangja van és nagyon jó a szinészi tehetsége!:)
Ismeritek?
Spanyolországban nagyon híres!:DDDD
Romantica tv nézi valaki?
Kedvenc szinésznőm, énekesnőm: Lorena Rojas.Nagyon jó hangja van és nagyon jó a szinészi tehetsége!:)
Ismeritek?
Spanyolországban nagyon híres!:DDDD
Elküldve: 2005. március 13. - 20:45:10
szia Zsuzsa vagyok! Végre valaki aki szereti aszappanoperákat!!!!!!!!!!!!
Csak a tv-2ön nézed? mert máshol is van!!!!
Írok az e-mail címedre mert ott jobban lehet ilyesmiről írni.
Csak a tv-2ön nézed? mert máshol is van!!!!
Írok az e-mail címedre mert ott jobban lehet ilyesmiről írni.
Elküldve: 2005. március 13. - 12:05:38
Sziasztok!
Én nagyon szeretem a szappanoperákat. Főleg ami jelenleg is megy a tv2-n a Szerelem ösvényei. Nyáron tervezem hogy megyek Mexico-ba. Esetleg valaki csatlakozna hozzám? Nem tudom mennyi időre, de remélem jó sokáig ott leszek.
Én nagyon szeretem a szappanoperákat. Főleg ami jelenleg is megy a tv2-n a Szerelem ösvényei. Nyáron tervezem hogy megyek Mexico-ba. Esetleg valaki csatlakozna hozzám? Nem tudom mennyi időre, de remélem jó sokáig ott leszek.
Elküldve: 2005. február 09. - 01:43:45
Szia Zsuzsa vagyok. Igaz már régen nem látogatott ide senki, de talán felébred a társaság.Szóval a szappanoperák!!! Nagyon jók a délamerikai filmek. Én is szeretem nézni, ha van időm. Délamerika!!! Imádom délamerikát!!! MEXICÓ-t VENEZUELA-t ARGENTINA-t. Gyönyörü országok. Ha jólállnék "anyagilag" csak ide járnék. Akár minden hétvégén is!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok írjatok!!!!!!
Zsuzsa
Sziasztok írjatok!!!!!!
Zsuzsa
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó