Startlap fórum:: levelezés - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

levelezés

• Csoport: Guests

Elküldve: 2007. augusztus 04. - 10:35:21

Hola Victorio!

Soy Laura de Eslovaquia, tengo 23 anos y estoy estudiando la lengua Espanola desde un ano. Estaré muy alegría si escribirme.
Saludos
laura de Eslovaqia
0

Elküldve: 2007. június 23. - 20:37:26

Hola!Még mindig Fanni vagyok Pécsről:)Csak már 16 éves és megváltozott az email címem!!Ha vki esetleg szeretne nekem írni(nagyon örülnék neki)akkor erre a címre írjon:lfanni@vipmail.hu
Besos:)
0

Elküldve: 2007. május 09. - 13:00:47

Hola!
Soy Orsi. Vivo en Komarom-Esztergom megye y soy estudiante. Estudio espanol hace 1,5 anos. Szeretnék spanyolul levelezni olyan valakivel, aki még nem tud olyan jól spanyolul csak kb annyira, mint aki még csak 1,5 éve tanul. Ha van kedved irj nekem. vighorsi@citromail.hu Hasta luego.
0

Elküldve: 2006. november 01. - 00:11:00

Szia!
Megkaptam az e-mailedet és hamarosan küldöm a választ és a fordítást. Csak egy kis türelmet kérek, mert kevés az időm.
Szia Zsu.
0

Elküldve: 2006. október 24. - 20:21:28

Sziasztok!
Én most próbálok belefogni a spanyol nyelvtanulásba az internet segítségével! Tudom nem sokat fogok vele elérni de nagyon tetszik a nyelv és szükségem van arra hogy letudjak forditani spanyol szövegeket.
Arra szeretnék kérni valakit aki megtenné: tudna nekem forditani mondatokat?
E-mailom: morenita@totalcar.hu
Előre is köszönöm!:)
0

Elküldve: 2006. szeptember 15. - 20:26:24

Hola!:)
Me llamo Ildi.Vivo en Budapest.Trabajo en una firma de transporte,yo soy una administradora.Hace 2 anos he estudiado en espanol.A mí me gusta mucho esta lengua y quisiera practicarla!
0

Elküldve: 2006. június 27. - 15:45:51

Ha van kedvetek, írjatok spanyolul az m_eszti@yahoo.com címre, szívesen válaszolok!Üdv: Eszter
0

Elküldve: 2006. június 04. - 18:32:41

Sziasztok!

Én még csak most kezdtem el spanyolul tanulni, de szívesen leveleznék spanyol nyelven, ez talán segítene a nyelv elsajátításában.
Leveleiteket a sarosdimaria@freemail.hu e-mail címre várom.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Sziasztok!!
0

Elküldve: 2006. március 17. - 18:57:25

Hola a todos. Me llamo Timi. Yo no hablo espanol, solo un poco pero me gusta mucho!:) Yo tengo 19 anos, y vivo en Budapest. Ok, hasta pronto.
0

Elküldve: 2006. március 07. - 19:33:44

Sziasztok!
0

Elküldve: 2006. január 02. - 16:23:04

Hola a todos! Dóri vagyok, 18 éves, és szeretnék spanyolul levelezni, mert akkor gyakorolnám a nyelvet... 2 éve tanulom a spanyolt nyelvtanfolyamon. Várom a leveleteket, az e-mail címem: dolores033@yahoo.es
És van msn-címem: dorcibaba@hotmail.com - nyugodtan felvehettek!
0

Elküldve: 2005. december 01. - 16:13:25

Sziasztok!!!Én szeretnék spanyolul levelezgetni valakivel!!!Igaz mégcsak szeptember óta tanulom a nyelvet Pécsen egy kéttan nyelvű iskolában!!!15 éves vagyok és jó lenne ha valakivel tudnék levelezni mert akkor gyakorolnám a nyelvet!!!

Várom a leveleket!!!Az email címem:lajtaifanni@freemail.hu

puszi
0

Elküldve: 2005. szeptember 23. - 17:34:30

Hola a todos! Me llamo Vikor,tengo 24 anos,soy estudiante de derecho. Estudio el espanol desde hace solo unas meses,así no hablo bien aun,pero quisiera aprender lo antes posible. Por eso quiero charlar con alguna chica. Tienes ganas de escribirme? Hasta luego.
0

Elküldve: 2005. augusztus 19. - 21:45:05

Még elfelejtettem: Ha valaki többet szeretne tudni a levelezéssel kapcsolatban annak szivesen segítek az e-mail címem: imaginar@citromail.hu
Sziasztok
0

Elküldve: 2005. augusztus 19. - 21:42:36

Sziasztok!
Azoknak szeretnék üzenni akik jól beszélik a spanyol nyelvet,és szeretnének levelezőtársakat.Tudok ajánlani egy nagyon jó oldalt ahol külömböző országokból, külömböző korosztályban vannak emberek akik leveleznének. Ez egy spanyol oldal és regisztráltatni kell és e-mail címmel kell feljelentkezni. Akit érdekel: www.linkara.com
Vannak magyarok is, igaz csak egy páran de vannak, köztük én is ott vagyok és még néhány barátom is.
Sok délamerikai és panyol külömböző korosztályból.
Jó levelezést Sziasztok. Zsuzsa
0

Elküldve: 2005. március 07. - 09:47:27

Hola Évi!
Voy a escribir por correro tuyo.
Zsuzsa
0

Elküldve: 2005. március 05. - 07:41:28

Hola!

Soy Évi, tengo 28 anos. Si alguien tiene ganas de escribirme puede enviarme una noticia por correo electrónico. Mi dirección de email:vicus137@hotmail.com
Conoce alguien el encuentro espanol en el cine Uránia? Cómo es?
0

Elküldve: 2005. február 09. - 08:19:47

Sziaszto lányok! Én is lelkes spanyol tanulo vagyok. Szivesen társulok egy kis spanyol levelezéshez. Legalább fellendülne az oldal. Sziasztok Zsuzsa
0

Elküldve: 2005. február 09. - 01:27:51

Hola.
Me llamo Zsuzsa, vivo en Budapest tengo 50 anos y trabajo. Tengo dos hijos. Me gusta también el espanol. Aun no hablo bien. Quiero charlar con alguna chica o chico.
Sziasztok. Zsuzsa vagyok. Egy éve tanulom a spanyolt. Ha valaki szeretne levelezni szivesen írok . Az e-mail címem: imaginar@citromail.hu. De itt is szivesen leveleznék.
Hasta luego: Zsuzsa
0

Elküldve: 2005. január 24. - 12:06:12

Hola!
Como estás? Yo soy Inés, soy estudiante, tengo 21 anos y quiero charlar un poco con alguna chica,a cuál le gusta también el espanol. Si queres, escribeme y respondeme.
También digame, que haces, trabajas o estudias, donde vives etc.
Hasta luego: Inés
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó