Startlap fórum:: Tanuljak Spanyolul? - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Tanuljak Spanyolul?

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. szeptember 10. - 12:38:39

NETPENNYSTOCKS Befektetés és Garancia Portfolio
Ez a cég 2008-ban jött létre segítségül a válság ellen .
Akár egyszeri 1,95 $ AP befektetéssel is elkezdhető , emberek beszervezése nélkül is kereshetsz vele !
Többféle befektetési terv létezik. Pl.: Bulk 25 befektetésnél $ 48.75t kell befektetni és $ 118 a várható heti hozam .
Ha meghivsz másokat is az elérhető összegek:
1 befektetéssel elérhető– Ár $1,95: Ön keres US $ 101,970.75
5 befektetéssel elérhető – Ár $ 9,75: Ön keres US $ 509,853.75
15 befektetéssel elérhető Ár 29,25 $: Ön keres US $ 1,529,561.75
Hetente tudod felvenni a jutalékokat 1,25dollártól. (vasárnap-hétfő)
Regisztráció után töltsd fel a fiókodat, 3$ a minimális összeg:
Manage Your Funds » menüpontnál kiválasztod a ADD FU

Regisztráció: link
Bövebb infok:
link

Sprint Wealth - A "pénzgyár"

Egyszeri 29$ belépési dij
Hozz 2 munkatársat !
Igy napi 1x forog ki a mátrixod, tehát 20$/nap (600$/hó)
Ha napi 5x forogsz ki (kb 4-5 munkatársal) akkor 5x 20$= 100$/nap (3000$/hó)

A regisztrációval a következőket kapod:
-örökös tagság
-oktató anyagok, elektronikus könyvek, szoftverek
-ezek továbbértékesítési joga és
-ami a legfontosabb,lehetőséget a pénzkeresésre

Regisztráció:
link
Bövebb infok:
link

PeopleString
Egy új közösségi oldal, amely fizeti felhasználóit ! Hasonló a Facebookhoz, annyi különbséggel, hogy itt pénz kapsz, ha használod . Ha levelezel, játszol, hirdetést olvasol vagy használod a google keresőt pontokat ir a számládra, amelyet havonta egyszer átvált dollárba. 25 Dollártól lehet kivenni a jutalékokat, nekem az elsö 6 nap alatt 2900pont gyült össze, csak az oldal használatával emberek beszervezése nélkül. Természetesen meghívhatod barátaidat más közösségi oldalakról, azért is jutalmaznak !

Bővebb infók:
link
Regisztrálni itt tudsz :
link
0

Elküldve: 2009. november 13. - 21:58:57

Sziasztok!

Oktatást és Társalgást vállalok spanyol nyelven Budapesten. Anyanyelvem a spanyol és a magyar. Mexikóban születtem, gyerekkoromat Madridban töltöttem, a spanyol eBay-nél dolgozom és argentín a kisfiam apja.

timea.kiraly@yahoo.es
0

Elküldve: 2008. augusztus 15. - 13:18:11

Szeretnéd könnyen, alaposan, gördülékenyen és szórakoztatóan elsajátítani a nyelvet vagy csak fel szeretnéd frissíteni már meglévő tudásod? Netán nyelvvizsgára készülsz? Mindezt olcsón? Spanyol szakos egyetemista tanítást és/vagy korrepetálást vállal előre egyeztetett helyszínen vagy az otthonodban. Az órákra könyvet, hanganyagot és rengeteg gyakorlófeladatot biztosítok. Jelentkezz, ha szilárd és precíz ismereteket szeretnél szerezni egy tapasztalatokkal rendelkező, pontos és megbízható, lelkes hallgatótól. Egy alkalom 90 perc, 3000 Ft. Érd.: spanyoltanitas@yahoo.es
0

Elküldve: 2007. február 10. - 10:56:52

SPANYOL (általános és szakmai nyelv is) tanítást, korrepetálást, nyelvvizsgára, érettségire való felkészítést vállalok. Tel.: 30/3418249 (Budapest)
0

Elküldve: 2006. július 04. - 10:14:11

Hello!

Én annak idején vaciláltam hogy a spanyolt vagy a portugált kezdjem el, és a spanyol mellett döntöttem. Nem tanulom túl régóta, de úgy döntöttem belevágok a portugálba is. Ha nehéz lesz majd összeszedem magam, ha meg nem megy sehogy akkor abbahagyom, de meg kell próbálni. Tehát ha valaki hasonló cipőben jár, sztem próbálja meg, lehet h van agyad a kettőhöz együtt, de nem tudod meg amig nem vágsz bele :D
0

Elküldve: 2006. június 21. - 17:27:01

Szia!

Az olasz könnyebb nyelvtanilag, de a spanyol hasznosíthatóbb.
A kettőt együtt tanulni nagyon nehéz, mert megzavarna.
Persze ez mindíg embertől függ.
Én nem tudok két azonos nyelvet együtt tanulni, mert zavar a kiejtés és a hasonlóság. Sokszor keverem a 20= olaszul= venti/ spanyulul= veinte
Vagy a szombat= olaszul = sabato/ spanyulul= sábado
aztán az abc: az olaszban a ch=k-- ejtés
a spanyolban a ch= cs-- ejtés
Az olaszban a c= i-e előtt cs/ a- o-u előtt k-nak ejtendő.pl:ciao= csao
A spanyolban a c= i-e előtt szi és sze a többi esetben =k-nak ejtendő pl:ciudad= sziudad
Viszont vannak szavak amik ugyan azt jelentik olaszul, mint spanyolul.
Remélem sikerült segítenem a választásban.
Ha van kérdésed, és segítségre van szükséged az e-mail címem: imaginar@citromail.hu
Szia zsuzsa
0

Elküldve: 2006. június 11. - 17:50:10

szijasztok!

nekem nagyon tettszik a spanyol és az olasz nyelv is. és hobby szinten szeretnék tanulni itthon. szerintetek melyik a könnyebb, melyiket lenne érdemes? előre is köszi! puszy!

ancsa
0

Elküldve: 2005. augusztus 19. - 21:23:54

Szia Zsuzsa vagyok!
Szerintem nincs nagy külömbség a Portugál és a spanyol között, de ha kezdő vagy akkor nem tanácsolnám együtt a kettőt, mert a spanyol nyelvtan nagyon bonyolult és csak megzavarna a portugál nyelvtan is együtt. Én az olasszal voltam így. Sokáig nem jutottak eszembe pl: a spanyol számok, csak az olasz számokat tudtam és nagyon lassan szoktam át a spanyol számokra. Még most is előfordul hogy a veinte=20 helyett az olasz venti=20 jut az eszembe.
Tehát el kell döntened, hogy tudnád-e együtt a kettöt vagy sem. Ha úgy gondolod próbáld meg, de nagyon nehéz lesz.
Rokon nyelveket nehéz elkülönítve tanulni. Nagyon zavaró lehet.
Szia Zsuzsa
0

Elküldve: 2005. augusztus 18. - 17:18:20

Bocsi, nemrég keltem, kissé még álmos vagyok:)

De azért észbekaptam!

Itt a cím: link
0

Elküldve: 2005. augusztus 18. - 17:15:12

Szia!

Sajnos, mostanában elég döglött a fórum, de megpróbálok segíteni! Konkrétan mire gondoltál? Direkt internetes tanfolyamra? Igazából csak úgy érdemes elkezdeni, ha pénzt is áldozol rá. Az ingyenenes oldalak kiegészítésként jól felhasználhatók, de alapként semmit sem érnek. Egy barátom ezt az oldalt ajánlotta figyelmembe, én hamarosan itt kezdem el az oroszt. Ne ijedj meg, az oldalt utoljára májusban frissítették, de, ha írsz egy mail-t nekik, mindenben segítenek.
Ha konkrétabban írnál, mi is az elgondolásod, akkor próbálok reflektálni!

Addig puszi!
Hasta luego!
0

Elküldve: 2005. augusztus 18. - 14:06:47

én középiskolába járok. ott 4 nyelvet tanulunk, pontosabban 3-at. angol, német, szlovák és az anyanyelvemet, a magyart. Minden vágyam megtanulni a spanyolt. interneten valahol eltudnám kezdeni?? legalább az alapokat. segítsetek
0

Elküldve: 2005. augusztus 13. - 18:37:40

Sziasztok! Én azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek érdemes-e együtt elkezdeni a portugált és a spanyolt? Illetőleg mekkora hasonlóság van a két nyelv között? Most kezdett igazán érdekelni a mediterrán kultúra, de mivel abszolút kezdő vagyok e téren, fogalmam sincs sem a hasonlóságról, sem a nehézségekről. Angolt, németet már tanultam, és 1 évig latinoztam is.

Akinek van tapasztalata, megoszthatná velem!

Köszönöm
0

Elküldve: 2005. június 25. - 23:22:22

Szia Zsuzsa vagyok. Ha a spanyolt választod az egy nagyon jó döntés. Nem tudom tanultál-e már más nyelvet, mert eléggé nehéz nyelvet választottál, ha még nem tanultál mást. De gondolom nem ez az első nyelv amibe belefogsz?
Ha bármiben segíthetek az e-mail címem megtalálod a forumon. Lebeszélni biztos nem fog senki.
0

Elküldve: 2005. június 25. - 09:10:10

Sziasztok! Balázs vagyok, frissen regisztráltam magam, és idegen nyelvet szeretnék tanulni. Mindenki mást nyelvre akar rábeszélni, de én csak a spanyolt tartom a barátomnak. Még nem tudom hogyan kezdjem el, teljesen kezdő vagyok, várom tőletek a tanácsokat, javaslatokat. Remélem, hogy nem akartok lebeszélni róla. Köszi.
0

Elküldve: 2005. május 29. - 07:51:44

Szia Zsuzsa vagyok! Általában én tartom itt a frontot, mert én folyamatosan benézek ide.
Szóval én is tanultam olaszul és egyáltalán nem volt befolyással a két nyelv tanulása, sőt még jó is egy értelemben, hogy a kiejtés és a szavak értelme hasonlo nem kell annyit tanulni. Persze akkor is az abc-vel kell kezdeni, mert a spanyol abc, és a francia abc is külömbözik. Nekem csak a számokkal voltak gondjaim, mert a spanyol és az olasz számok, néhol csak 1-betüvel változik és olyankor hol a spanyol, hol az olasz számok jutottak az eszembe. De egy idő után úgy is kialakul.Ha van egyéb kérdésed vagy segítséget szeretnél az e-mail címem itt a forumon megtalálod.
0

Elküldve: 2005. május 28. - 16:23:23

Sziasztok, én most szeretnék elkezdeni spanyolul tanulni, de van egy kérdésem: kb. fél éve tanulok franciául, és mivel tudom, hogy a két nyelv nagyon hasonló, félek, hogy a spanyoltanulás összezavarná a francia tudásomat, és végeredményben egyik nyelvet sem tanulnám meg jól.
Mi a véleményetek erröl?
Ha van esetleg köztetek fórumozók közt olyan, aki mindkét nyelvet tanulja, akkor annak nagyon hálás lennék ha tanácsot adna.

Köszönöm a segitséget.
0

Elküldve: 2005. március 08. - 02:59:01

szia Zsuzsa vagyok. Én egy éve tanulom a spanyolt és érdeklődnék, hogy mennyi az óradíj és van-e időmegkötésed ugyan is én nem tudok mindíg ugyanakkor menni tehát rendszertelenül kellene. Mehet úgy is? Érdekelne még, hogy hol tartanád az órát? Helyileg gondoltam, mert volna más is akit érdekel.Ha itt nem akarsz válaszolni van e-mail címem írj oda: imaginar@citromail.hu Nekem főleg a nyelvtan nem megy igazán de van ismerősöm aki most szeretné kezdeni.
Előre is köszi Zsuzsa
0

Elküldve: 2005. március 07. - 20:17:31

Akárhogy is döntötök én mindenesetre magánórákat adok spanyolból!Amúgy spanyol szakos vagyok az egyetemen.Teljesen kezdőket is nagyon szívesen vállalok, úgyhogy ha bárkinek van kedve spanyolul tanulni vagy tanárt keresne írjon a karlus@szigetlako.hu címre!

Köszi megtisztelő figyelmeteket!:)
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó