Startlap fórum:: Spanyol nyelvtanulás - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Spanyol nyelvtanulás

#1 Felhasználó nem aktív   koppi 

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 28

Elküldve: 2011. október 09. - 20:50:49

Sziasztok!!
Egy főiskolás lány vagyok, aki szívesen vállal spanyol oktatást és korrepetálást Budapesten bárhol, házhoz is megyek!! Felsőfokú "C" típusú nyelvvizsgám van és 2 évig éltem Madridban!Ha nyelvvizsgát szeretnél vagy csak nehezen megy a spanyol a suliban keress bátran!!!

csiguka16@yahoo.com
06303129646
Üdv
Patrícia
0

#2 Felhasználó nem aktív   Marus 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 2011. október 03. - 10:12:12

Idén spanyolországban nyaraltunk a családdal és elképesztően jó volt! Azóta is nagyon hiányzik a környezet, az emberek és a nyelv is. Az új hobbim, mióta rájöttem, hogy a Diginél van spanyol nyelvű csatorna, hogy azzal nosztalgizok. Ajánlom mindenkinek! :D
0

#3 Felhasználó nem aktív   Palotai 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 269

Elküldve: 2011. június 27. - 07:40:47

SZAKDOLGOZATOK, HÁZIDOLGOZATOK, DISSZERTÁCIÓK ÉS TÉTELEK KIDOLGOZÁSA KOMPLETTEN BÁRMILYEN TÉMÁBAN! KORREKT ÉS KEDVEZŐ ÁRAK, GYORS HATÁRIDŐ, INGYENES FELKÉSZÍTÉS A VÉDÉSRE, GARANCIÁLIS KORRIGÁLÁS, PREZENTÁCIÓHOZ POWER POINTOS BEMUTATÓ ELKÉSZÍTÉSE SZINTÉN GRÁTISZ! 8 ÉV TAPASZTALAT, TÖBB MINT 1.200 MEGRENDELÉS TELJESÍTÉSE, REFERENCIÁK. 27 FŐS DOKTORANDUSZ CSAPAT VÁRJA EBBEN A TANÉVBEN IS AZ ÉRDEKLŐDŐK LEVELÉT. szakdoli2000@yahoo.com
0

#4 Felhasználó nem aktív   spanyollany 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 4

Elküldve: 2011. június 11. - 19:43:36

Sziasztok!5éve foglalkozom magántanítással,eddig minden tanítványomnak sikerült a nyelvvizsgája.Szerencsésnek mondhatom magam,hiszen igen neves tanárok tanítottak külföldön és itthon egyaránt.Többször jutottam ki külföldre össztöndíjjal,és több versenyben is részt vettem igen kíválló eredménnyel. Spanyol nyelv tanítását vállalom kezdő szinttől kezdve felső fokig, érettségire (közép- és emeltszintre), nyelvvizsgára való felkészítést,korrepetálást,ill. szinten tartó társalgási órákat vállalok Budapesten, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető helyen.Amennyiben szeretnéd elsajátítani Cervantes nyelvét, vagy tökéletesíteni nyelvtudásod fordulj hozzám bizalommal! Ha szeretnél spanyol nyelvet vagy beszédtechnikát tanulni,vagy elmélyíteni tudásod,vagy csak érdekel a spanyol kultúra,akkor jelentkezz!!:-)Mindenkit sok szeretettel várok óráimra!Elérhetőségem: amurokata@freemail.hu
0

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. november 03. - 18:26:05

Sziasztok!

En jelenleg Spanyolorszagban, Salamancaban tanulok Spanyolul s el kell mondjam, hogy az egyik legjobb helyen vagyok mindenfele szempontbol :)
Epp egy nyelviskolanal csinalom a gyakorlatomat s tanulok Spanyolul is egyben, ha valakit erdekelne esetleg idekinn elsajatatitani a Spanyol nyelvet szivesen allok a segitsegedre! Az iskola weblap cime: link
Az iskola araival s elhelyezkedesevel s az egyik legjobb valasztas!
Ha esetleg lenne barmilyen kerdesed nyugodtan irjal a weblapon megtalalhato e-mail cimre, vagy irj nekem: tiatulam@gmail.com e-mail cimre!
Udvozlettel:
Mate
0

Elküldve: 2010. október 24. - 11:31:00

Sziasztok!!

Spanyol nyelvtanítását vállalom, kezdő szinttől kedve, érettségire (közép- és emeltszintre), nyelvvizsgára való felkészítést is vállalok (felsőfokig!!). Kéttannyelvű gimnáziumot végeztem,jelenleg az egyetemen is spanyolt tanulok, OKTV helyezett, felsőfokúm is van, emellett többször voltam kinn Spanyolországban és anyanyelviek társaságában gyakoroltam a nyelvet.
Ha érdekel é használható tudásra vágysz, írj (mazsolka3@hotmail.com)!!
0

Elküldve: 2010. október 23. - 09:36:24

Nagyon komoly video: link
0

Elküldve: 2010. október 23. - 08:46:47

Sziasztok!
Egyetemista lányok vagyok, spanyol kéttannyelvű gimnáziumban tanultam, felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezek, rengetegszer jártam Spanyolországban, kedvező áron spanyol oktatást, korrepetálást vállalok!
dobozkaa@freemail.hu
20/316-5175
Kriszta
0

Elküldve: 2010. szeptember 10. - 12:37:31

NETPENNYSTOCKS Befektetés és Garancia Portfolio
Ez a cég 2008-ban jött létre segítségül a válság ellen .
Akár egyszeri 1,95 $ AP befektetéssel is elkezdhető , emberek beszervezése nélkül is kereshetsz vele !
Többféle befektetési terv létezik. Pl.: Bulk 25 befektetésnél $ 48.75t kell befektetni és $ 118 a várható heti hozam .
Ha meghivsz másokat is az elérhető összegek:
1 befektetéssel elérhető– Ár $1,95: Ön keres US $ 101,970.75
5 befektetéssel elérhető – Ár $ 9,75: Ön keres US $ 509,853.75
15 befektetéssel elérhető Ár 29,25 $: Ön keres US $ 1,529,561.75
Hetente tudod felvenni a jutalékokat 1,25dollártól. (vasárnap-hétfő)
Regisztráció után töltsd fel a fiókodat, 3$ a minimális összeg:
Manage Your Funds » menüpontnál kiválasztod a ADD FU

Regisztráció: link
Bövebb infok:
link

Sprint Wealth - A "pénzgyár"

Egyszeri 29$ belépési dij
Hozz 2 munkatársat !
Igy napi 1x forog ki a mátrixod, tehát 20$/nap (600$/hó)
Ha napi 5x forogsz ki (kb 4-5 munkatársal) akkor 5x 20$= 100$/nap (3000$/hó)

A regisztrációval a következőket kapod:
-örökös tagság
-oktató anyagok, elektronikus könyvek, szoftverek
-ezek továbbértékesítési joga és
-ami a legfontosabb,lehetőséget a pénzkeresésre

Regisztráció:
link
Bövebb infok:
link

PeopleString
Egy új közösségi oldal, amely fizeti felhasználóit ! Hasonló a Facebookhoz, annyi különbséggel, hogy itt pénz kapsz, ha használod . Ha levelezel, játszol, hirdetést olvasol vagy használod a google keresőt pontokat ir a számládra, amelyet havonta egyszer átvált dollárba. 25 Dollártól lehet kivenni a jutalékokat, nekem az elsö 6 nap alatt 2900pont gyült össze, csak az oldal használatával emberek beszervezése nélkül. Természetesen meghívhatod barátaidat más közösségi oldalakról, azért is jutalmaznak !

Bővebb infók:
link
Regisztrálni itt tudsz :
link
0

Elküldve: 2010. március 07. - 13:51:33

Relaxa spanyol csomag eladó: 5 db könyv (4 alapfok, 1 középfok)és hanganyag mp3 formátumban. Ára 7 e ft.
érd: kortes6(kukac)freemail.hu
0

Elküldve: 2010. február 04. - 09:04:49

*** WWW.TUTIMAGANTANAR.HU ***

TANÍTANÁL? Regisztrálj most 100%-OS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL! Amennyiben 2010. január 4. és február 28. között regisztrálsz, ha nem lesz tanítványod, visszafizetjük a teljes díjat. Nincs mit kockáztatnod! Regisztrálj most!

TANÁRT KERESEL? A legjobb helyen jársz! 480 tanár 250 tárgyból, egyszerű, gyors, ingyenes keresés, rengeteg információ a tanárokról, hogy minél többet megtudhass róluk, mielőtt bárkivel is felvennéd a kapcsolatot.

*** WWW.TUTIMAGANTANAR.HU ***
0

Elküldve: 2010. január 17. - 12:41:43

SPANYOL KLUB megnyitó január 31-én!

Ha szeretnéd gyakorolni a spanyolt, ott a helyed!
A megnyitó nyílt nap ingyenes és csak spanyolos prograok várnak! Részleteket itt találsz: www.spanyolportal.hu

Sok szeretetettel várunk!!!

www.spanyolportal.hu
0

Elküldve: 2010. január 14. - 21:47:32

Sziasztok,

Eladó vadiújan a Nuevo Espanol sin Fronteras 2. könyv munkafüzettel együtt 7,000.-ért. Érdeklődni a stukkerbaby@yahoo.com emilcímen lehet.
0

Elküldve: 2009. október 04. - 10:34:28

sziasztok!

hanganyagot keresek kezdő szinten, mp3 formátumban (számok, alapszintű dialógus, stb.) ingyenes letöltés érdekelne, eddig nem jártam sikerrel.ha bárki tud oldalt, lécci írjon!

köszi
0

Elküldve: 2009. augusztus 17. - 11:00:07

ELTE-n portugál-iberoromán-spanyol szakos hallgató.Spanyol és portugál órákat ad minden szinten,minden korosztálynak Budapesten.Az órák helyszíne és időpontja mind megbeszélés tárgya. Óradíj : 1500 Ft/ 60 perc

Érdeklődni lehet : fannymavie@gmail.com
06703242608
0

Elküldve: 2009. augusztus 14. - 05:08:33

Spanyol magántanár, minden korosztálynak és minden szinten Tatabányán és Budán.

gardonyiandras@yahoo.es
0

Elküldve: 2009. augusztus 11. - 15:10:43

Angol és spanyol órákat ad ELTE-n bölcsész egyetemista. Kicsiknek - nagyoknak, a nap bármely órájában, rugalmasan.

Miért én?

- külön kialakított kényelmes tanulószoba a 4. kerületben
- egyénre szabott, szórakoztató és hatékony órák
- többéves tapasztalat, megbízhatóság
- egy évet Spanyolországban éltem, ahol például spanyolul tanítottam angolt
- kedves és türelmes hozzáállás
- rengeteg anyag: könyvek, cd-k, dvd-k, olyanok is, amiket itthon nem lehet kapni
- beszédközpontú órák, társasjáték és filmnézés

Jelentkezz bátran!

Zsuzsi

angolnet@freemail.hu
0

Elküldve: 2009. július 11. - 18:45:20

Hola a todos,

Spanyol-portugál szakos egyetemistaként várok kicsitől nagyig mindenkit aki spanyolt tanulna!
Beszédcentrikus órák, többféle nyelvtankönyvvel, olvasmányokkal és hanganyagokkal, több éves magántanári tapasztalattal. Kezdőtől akár a nyelvvizsgáig, alap gazdasági nyelvet is!
Főleg Budapesten és környékén,hely és ár megbeszélés szerint.

Érdeklődőknek: silverdolphin@mailbox.hu- ez az Msn-em is
0

Elküldve: 2009. július 08. - 12:26:19

spanyoltanítást vállalok a belvárosban, spanyol szakos egyetemista vagyok, egy évet spanyolországban éltem, nyáron akár heti több alkalommal is tudnék tanítani hétköznap délutánonként, Petra: 06304915628
0

Elküldve: 2009. június 08. - 18:28:45

Sziasztok!

Társalgást vállalok spanyol nyelven Budapesten. Anyanyelvem a spanyol és a magyar. Mexikóban születtem, gyerekkoromat Madridban töltöttem, a spanyol eBay-nél dolgozom és argentín a kisfiam apja.

timea.kiraly@yahoo.es
0

Topik megosztása:

• 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó