Startlap fórum:: Spanyol nyelvtanulás - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Spanyol nyelvtanulás

• Csoport: Guests

Elküldve: 2007. január 21. - 13:03:57

Sziasztok!

Keresek vkit aki kezdő spanyolt tanítana és én cserébe pedig kezdő franciára tanítanám! Tanítási tapasztalat nem szükséges és nekem bőven elegendő ha középfokon tudsz spanyolul mert én is annyira tudok franciául! Budapesten szivesen házhoz is megyek, főként ha a belvárosba van!
0630/3087335 Zsu (22 éves egyetemista) diablonai@fremmail.hu
0

Elküldve: 2006. július 18. - 21:40:42

Még eszembe jutott, hogy a : link
Itt találsz sok olyan iskolát amik külföldi. Tanulás Spanyolországban és a Tanulás Latinamerikában....címszavak altt
0

Elküldve: 2006. július 18. - 21:36:51

Szia!
A Cervantes intézet honlapján találsz erre választ.
Vannak külföldi nyelviskolák Spanyolországban és délamerikában egyaránt. Ott próbálj keresni.
0

Elküldve: 2006. július 18. - 18:40:42

Sziasztok!
Én arról érdeklődnék,hogy ki volt már kint nyelviskolában MAdridban?Vagy nem tudtok valamilyen pesti irodát,aki szervez ilyet?
0

Elküldve: 2006. július 17. - 00:46:16

Szia érdekel a lecke, ha még meg van
Üdv kali
0

Elküldve: 2006. július 17. - 00:45:07

Sziasztok.
Keresek hanganyagot, v. hangos szótár és tananyagot komplett leckével.
Szerencsére lehetőségem lesz kiutazni és hosszabb időt kint tölteni.
0

Elküldve: 2006. január 03. - 19:49:19

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék Tőletek kérni.:)
Már régóta szeretnék spanyolul megtanulni,de sajnos a lakóhelyemen és környékén nincs erre lehetőség.
Ezért úgy döntöttem önálló akcióba kezdek.:)))
De sehol sem találok az interneten magyar nyelvű a spanyol nyelvtant oktató oldalt.
Ha valaki tudna nekem ilyet mondani,azt nagyon megköszönném. :))

Üdv:
Kriszti
0

Elküldve: 2005. december 07. - 11:42:28

Sziasztok!

Ha érdekel valakit a spanyol kezdő tanfolyam teljes anyaga kazettával az elo-tól féláron vagy megegyezés szerint akkor írjon erre a címre: elvesztett@citromail.hu

Üdv: Andi
0

Elküldve: 2005. október 18. - 10:32:15

Sziasztok!
Nemrég találtam rá erre az oldalra. Azt szeretném kérdezni, hogy ismeri-e valaki a Relaxa középfokú változatának anyagát. Az alapfokú témái nem igazán felelnek meg egy alapfokú nyelvvizsgára. De ami iagzán nem tetszett, az a depressziós zene, ami a szövegek alatt megy. Komolyan mondom ezért kellett abbahagynom.
Kisgyerekes anyuka vagyok, nekem ez a módszer nagyon megfelelne. Ezért szeretném tudni, hogy a középfokú kazettákon is iyenstílusú zene megy vagy az már jobb?
Köszi a választ!
Aksi
0

Elküldve: 2005. október 14. - 18:45:08

Szia ZG! Válaszoltam az e-mailedre!! Zsuzsa
0

Elküldve: 2005. október 13. - 20:21:22

Hellooooooooooo,mindenkinek
Van itt valaki?? Segítséget szeretnék kérni
0

Elküldve: 2005. október 06. - 21:25:15

Szia Zsuzsa vagyok. Általában én vagyok itt a legtöbbet. Tanácsolom: A TANULJUNK NYELVEKET SPANYOL könyvből tanulom a spanyolt.Nekem aránylag bevált és egyszerű, de a tanártól is függ, hogy ő milyen könyveket tanácsol. Olyan könyvet vagyél amelyik számodra a legérthetőbb és úgy érzrd, hogy abból tudsz tanulni. A LIBRI-nél elég nagy a választék spanyol nyelvkönyvekből. Tanácsolom, hogy vedd meg a spanyol-igetáblázatot, mert abból könnyen meg lehet tanulni a ragozást és benne van minden olyan amire szükséged lehet.
Természetesen szótár is kell és legalább egy gyakorló füzet amibe írsz. Talán ennyit tudtam segíteni.Esetleg valami kérdésed van még akár az e-mail címemre is írhatsz. imaginar@citromail.hu
Szia Zsuzsa
0

Elküldve: 2005. október 05. - 12:57:25

Sziasztok!
Én Miskolc mellett lakom, gimnazista vagyok, s szeretnék elkezdeni spanyolul tanulni. Bár igaz, hogy most a némettel meg az érettségivel kéne foglalkoznom, de per pillanat a spanyol jobban s először segítséget szeretnék kérni.Melyik könyvből lenne érdemes tanulnom? Most lázasan nyomtatok, találtam egy nagyon jó weblapot, ahol angolul jó pár nyelvtan le van írva, de könyvből mégiscsak szívesebben tanulnék.Előre is köszi!
Bár visszaolvasgattam a témát, s ha lenne valaki, aki tudna a tanulásban segíteni, az is nagyon jó lenne!:)))
0

Elküldve: 2005. július 07. - 22:10:35

Szia! Mi az amire gondoltál? Hogyan tudnánk segíteni?
Ez elsősorban attól függ milyen messze laksz pesttől és mennyi időd van a tanulásra. Én is keresek tanulótársakat.
Megírom az e-mail címem és ott beszélhetünk a részletekről, ha gondolod. Én szivesen segítek, de tudnom kell milyen elképzelésed van. A címem: imaginar@citromail.hu írjál és megoldjuk, hogy tudjál tanulni te is.
Szia Zsuzsa
0

Elküldve: 2005. július 06. - 21:14:38

Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni, ugyanis szeretnék spanyolul megtanulni, de sajnos, kisvárosban élek és itt nincs meg a lehetőségem ,hogy a nyelvet tanuljam. Kérlek titeket ha tudtok segítsetek! Köszönöm!:)
0

Topik megosztása:

• 3 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó