Startlap fórum:: Külföldi Spanyoltanfolyam - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Külföldi Spanyoltanfolyam

• Csoport: Guests

Elküldve: 2010. szeptember 10. - 12:38:31

NETPENNYSTOCKS Befektetés és Garancia Portfolio
Ez a cég 2008-ban jött létre segítségül a válság ellen .
Akár egyszeri 1,95 $ AP befektetéssel is elkezdhető , emberek beszervezése nélkül is kereshetsz vele !
Többféle befektetési terv létezik. Pl.: Bulk 25 befektetésnél $ 48.75t kell befektetni és $ 118 a várható heti hozam .
Ha meghivsz másokat is az elérhető összegek:
1 befektetéssel elérhető– Ár $1,95: Ön keres US $ 101,970.75
5 befektetéssel elérhető – Ár $ 9,75: Ön keres US $ 509,853.75
15 befektetéssel elérhető Ár 29,25 $: Ön keres US $ 1,529,561.75
Hetente tudod felvenni a jutalékokat 1,25dollártól. (vasárnap-hétfő)
Regisztráció után töltsd fel a fiókodat, 3$ a minimális összeg:
Manage Your Funds » menüpontnál kiválasztod a ADD FU

Regisztráció: link
Bövebb infok:
link

Sprint Wealth - A "pénzgyár"

Egyszeri 29$ belépési dij
Hozz 2 munkatársat !
Igy napi 1x forog ki a mátrixod, tehát 20$/nap (600$/hó)
Ha napi 5x forogsz ki (kb 4-5 munkatársal) akkor 5x 20$= 100$/nap (3000$/hó)

A regisztrációval a következőket kapod:
-örökös tagság
-oktató anyagok, elektronikus könyvek, szoftverek
-ezek továbbértékesítési joga és
-ami a legfontosabb,lehetőséget a pénzkeresésre

Regisztráció:
link
Bövebb infok:
link

PeopleString
Egy új közösségi oldal, amely fizeti felhasználóit ! Hasonló a Facebookhoz, annyi különbséggel, hogy itt pénz kapsz, ha használod . Ha levelezel, játszol, hirdetést olvasol vagy használod a google keresőt pontokat ir a számládra, amelyet havonta egyszer átvált dollárba. 25 Dollártól lehet kivenni a jutalékokat, nekem az elsö 6 nap alatt 2900pont gyült össze, csak az oldal használatával emberek beszervezése nélkül. Természetesen meghívhatod barátaidat más közösségi oldalakról, azért is jutalmaznak !

Bővebb infók:
link
Regisztrálni itt tudsz :
link
0

Elküldve: 2009. december 21. - 15:35:17

Tanfolyamot keresel?

Megtaláltad a megfelelő oldalt:

link

Mit tud a tanfolyamajánló, amit más oldal nem?

-Több ezer tanfolyam egy helyen
-Legrészletesebb és legcélratörőbb keresési feltételek.
-Egyszerű áttekinthetőség
-Folyamatosan frissülő adatbázis
-Újabbnál újabb tanfolyamok napról napra
-Az oldal hirdetők és felhasználók számára is egyaránt INGYENES
0

Elküldve: 2008. november 01. - 18:58:04

Aki szeretné a spanyol nyelvtudását a következő szintre emelni, vagy most kezdené el a spanyol nyelvet tanulni, annak ajánlom a www.spanyol-tanfolyam.hu oldalt. Négy spanyol városban lehetséges a tanulás, és még szállást is biztosítanak a tanulóknak.
0

Elküldve: 2008. február 26. - 12:13:55

Sziasztok! Ha spanyolországi nyelvtanuláson töröd a fejedet, ne kutass tovább, mivel az ERASMUSPLUS program biztosítja számodra egy minőségi, olcsó tanfolyam elvégzését. Az iskola a fantasztikus Granada városában van, közel a tengerhez és a Sierra Nevadához. Nekem már sikerült sokat spórolnom az ERASMUSPLUS segítségével. Ha felkeltette az érdeklődésedet, látogass el a www.erasmusplus.com oldalra, vagy írhatsz nekem e-mail a granada83@freemail.hu címre.
0

Elküldve: 2007. március 01. - 18:56:53

Sziasztok!
Én idén nyáron készülök ki 12 hétre Madridba,de még nem foglaltam le az utat.Szívesen beszélnék valakivel,aki már volt kint és végigcsinálta ezt az egészet,esetleg tanácsot adhat abban,hogy milyen tanfolyamtípust érdemes választani.
Nekem elég szimpatikus a DELE vizsgára felkészítő tanfolyam,de nem tudom,hogy mennyi előképzettség szükséges hozzá.
Milyen budapesti irodákat ajánlatok?
Üdv mindenkinek!
Anna
0

Elküldve: 2006. február 19. - 12:35:10

Hola!! 20 eves fiu vagyok, marcius-aprilis kozott akarok menni spanyolt tanulni Spanyolorszagba valahova vagy Tenerife. kb 4 hetre. benne lenne valaki?
0

Elküldve: 2005. május 28. - 23:06:21

Szia Zsófi! Mostanság nem látlak, nem írtál és nem tudtam mi van veled. A messengert sem használod? mert nem látlak. A kulfoldinyelvtanfolyam.lap.hu találsz iskolákat és lehetőséget a nyelvtanulásra.
szia ha gondolod írjál. Zsuzsa
0

Elküldve: 2005. május 28. - 16:34:03

hello valakiknek akik olvassak!:)
megy valaki most nyaron spanyolhonba nyelvet tanulni? ha igen hova es melyik nyelvsulival? irjatok!
0

Elküldve: 2005. február 19. - 15:57:41

Kösz most már tényleg megyek!!!!
0

Elküldve: 2005. február 19. - 15:54:13

jaj tenyleg Boldog nevnapot!
0

Elküldve: 2005. február 19. - 15:53:13

Majd este találkozunk, mert most megyek a barátnőmhöz, mert Ő is Zsuzsa és ma van a névnapunk és fel kell köszönteni szai
0

Elküldve: 2005. február 19. - 15:48:34

ja az lehet, de mostmar fent vagy a listamon ugyhogy no problem:)
0

Elküldve: 2005. február 19. - 15:48:24

másodszorra sikerült
0

Elküldve: 2005. február 19. - 15:47:46

mert valószinü rosszul írtam be a neved
0

Elküldve: 2005. február 19. - 15:45:32

megkaptam a leveledet es valaszoltam is, nem ertem neked miert dobta vissza
0

Elküldve: 2005. február 19. - 15:23:42

Vagy írjál te az én címem valamelyikére és válaszolok. Elküldöm a messenger címet
0

Elküldve: 2005. február 19. - 15:22:26

Szia Zsófi. Visszajött az e-mail, hogy ismeretlen cím: Biztos, hogy jó a címed????
0

Elküldve: 2005. február 19. - 15:13:02

Szia Elküldöm az e-mail címedre a messenger címet
Szia Zsuzsa
0

Elküldve: 2005. február 19. - 14:42:58

szia zsuzsi
ok fent leszek enis csak mondd meg melyik cimeden vagy bejelentve mert kettot is leirtal, ok?
0

Elküldve: 2005. február 19. - 14:35:53

Szia Zsófi. Most nem tudok neked címet küldeni, de küldenék sem itt, mert nem szeretném nyilvánosan közölni őket. De ha szeretnél tényleg levelezni egy délamerikaival ez nagyon egyszerü. Van egy Argentin zenei oldal amin van egy forum és itt lehet barátokra szert tenni. Az argentin barátomat is innen ismerem. Ezen az oldalon 13-33 évesig vannak levelezők. Biztosan találnál barátot. De van egy délamerikai oldal ahol rengeteg forum van és ott is lehet találni levelezőket. PL: www.univision.com ez egy indító oldal elég terjedelmes ha rákattintasz a foros-ra rengeteg forum van amivel lehet foglalkozni.Nekem ez az indulo oldalam. Szeretek délamerikai oldalakon böngészni, mert érdekesebb mint a magyar oldalak.Ha valamit nem értesz ezekkel kapcsolatban nyugodtan írj. Az én címeim kötödnek egy mexicói fiú zenekarhoz, mert ezek club-os címek. Ha netán szereted a délamerikai könnyüzenét akkor szivesen megírom neked hogy tudod őket megnézni és meghallgatni. Ha van messengered akkor még beszélgethetünk is. Ma este 9-után biztos hogy fennt leszek a messenger-en mert egy barátommal beszélgetek.(ma este=febr.19)Majd este még benézek ide, hogy olvastad-e a levelem. Szia Zsuzsa
0

Topik megosztása:

• 2 Oldal +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó