Külföldi Spanyoltanfolyam
Elküldve: 2005. február 18. - 23:01:47
na örülök ha erted az argentinokat, nekem is van argentin ismerosom es hat nyelvtan ugyileg pl abban ter el hogy nem hasznalnak eggyes szam masodik szemelyt.
Nagy pofatlansag lenne ha elkernem valamelyik (argentin, venezuelai,mexikoi vagy perui) cimedet? enis nagyon szeretnek minel tobb ilyen kulfoldivel levelezni és ehhez kene, nos?
minden jot
Zsofi
Elküldve: 2005. február 18. - 22:52:08
Nagyon kedves tőled ,hogy segíteni akarsz de az az argentin srác nekem egy barátom és azért levelezek vele. Európai spanyol ismerösöm nincs így kénytelen vagyok máshová levelezni. Minden eseter nem vettem eddig észre, hogy nagyon eltérne a nyelvtani rész mert eddig még ugyan úgy írtam mindent ahogy az a nagykönyvben le van írva. Külömben egy argentin levelezős fórumon figyelemmel kísérem a beszélgetéseket, bár én nem írok oda, de úgy nézem nem tér el az európai spanyoltól.
Persze vannak szavak amik kicsit argó-ban használtak ezeket nem tudom néha hová tenni.De nagyjából értem amit írnak. Rengeteg levelezési címem van pl: mexicóba, argentínába és venezuelába és Preúba is. Van egy Los Angeles-i címem is szintén spanyolul. Ezekbe még nem fogtam bele, mert még nem tudok olyan jól, hogy ennyi levelezésbe belekezdjek. Persze ha akarod levelezhetek veled is. Már levelezek két magyar lánnyal is panyolul.
Levelezhetünk itt is de írhatsz az e-mail címemre is.
imaginar@freemail.hu vagy imaginar@citromail.hu
szia Zsuzsa
Elküldve: 2005. február 17. - 11:47:34
nagyon dicseretes hogy igy levelezel emberkekkel, ez mindenkeppen jo:) viszont(ha engem kerdeznel) inkabb probalj meg egy spanyolorszagi spanyollal levelezni mert az argentin spanyol mind nyelvtanilag mint szokincsben elter eleg sokmindenben az eredetitol és azt nem biztos hogy jo igy elsore megtanulni. Csak egy jotanacs, amugy ha van kedved nyugodtan irhatsz nekem is: zsofi_erdelyi@hotmail.com
Elküldve: 2005. február 17. - 01:12:12
Köszi Zsuzsa
Elküldve: 2005. február 16. - 18:10:33
en az Internationa House (IH) nyelviskolaval voltam kint. Semmilyen kotottseggel nem jár, tehat az se baj ha egy hangot nem tudsz spanyolul mert ott az elso nap(marmint a kinti iskolaban) csinalnak veled egy felmerő tesztet es aszerint osztanak be egy csoportba.Korhatarra valo korlatozas abszolut nincsen.Megadom neked egy ott dolgozo hapi szamat aki az en kiutazasomat is intezte-> Pokorádi Balázs: 316-10-64 1022, Bimbó utca 7, Budapest
a wesitejuk: www.ih.hu
Sok sikert, ha barmilyen mas kerdesed van szivesen valaszolok
Elküldve: 2005. február 16. - 13:30:41
Elsősorban az érdekelne, hogy:
Hogy lehet külömböző spanyolországi tamfolyamokra jelentkezni, van-e korhatárhoz kötve, kell-e valamilyen szintü nyelvtudás? Milyen költségekkel jár?
Ha kényelmesebb neked ezekre válaszolni az e-mail címemre is írhatsz: imaginar@citromail.hu. Ha elárulnád a neved?
Köszi Zsuzsa
Elküldve: 2005. február 15. - 13:57:42
Nem tudom mit meseljek, mondd meg teged mi erekelne vagy tegyel fel kerdeseket(ha van) es en szivesen valaszolok neked
Elküldve: 2005. február 09. - 17:07:36
Engem érdekel a dolog.Ha írnál bővebben, azt megköszönném.
Elküldve: 2005. február 09. - 08:57:34
Elküldve: 2005. január 07. - 15:35:18

Súgó