Startlap fórum:: MSN Messenger - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

MSN Messenger

• Csoport: Guests

Elküldve: 2008. február 17. - 10:38:45

Hello sziasztok !!
Egy kis segítségre lenne szükségem az msn-en folyamatosan
leveleket kapok egy embertől spanyolul de nem tudom mit jelent le tudná valaki fordítani nekem?? Az üzenet szövege:

hola quien eres tu y de donde me conoces oh quien te dio mi correo.
Cuentame que ondas?
0

Elküldve: 2008. január 13. - 16:52:27

Spanyol nyelv tanítását vállalom teljesen kezdő szinttől. Ha érdekel ez a gyönyörű nyelv írj, és elküldöm a részleteket, ami érdekelhet, mert nem szokványos órákról lenne szó: argenchica@gmail.com
0

Elküldve: 2007. augusztus 18. - 20:03:09

Sziasztok!
' hónapja tanulok spanyolul önszorgalomból. Nagyon szeretnék msn-ezni olyanokkal, akik tanulnak vagy esetleg már tudnak spanyolul és a szarvashibáimat ki tudják javítani. Mert hát lássuk be,a nyelvkönyvekből nem minden úgy ön le, ahogy kéne. Szóval ha bárkinek kedve van msn-ezni vagy dumálni spanyolul, az írjon akár emailt, akár msn-en. p-fanny@freemail.hu- ez mind az email, mind az msn-en címem
0

Elküldve: 2007. augusztus 04. - 10:44:17

Sziasztok!
Bar kezdo vagyok, de szivesen elbeszelgetek barkivel spanyoul. MSN cimem: gaabor@stonline.sk
En egy portugal fiuval gyakoroltam eddig, en spanyolul beszelek hozza O meg angolul valaszol.
0

Elküldve: 2007. július 31. - 13:03:51

Szia Tünde!

Gratulálok előre is és sok sikert kívánok a tanuláshoz!!!
Én is a spanyol nyelvet szeretném megtanulni,de gondoltam ketten könnyebb.

Lenne kedved és persze időd,skyp-on vagy msn-en tanulni????

A többit már "ott" megbeszéljük.

üdv.,
Maja
0

Elküldve: 2007. július 26. - 19:07:24

sziasztok!(Molnár Tünde vok)
Én csak 2 napja kezdtem el tanulni spanyolul önszorgalomból és mert nagyon teteszik a nyelv:-)Bármilyen segítséget szívesen veszek a jövőben, szerintem lesz is rá szügségem :P Szóval bárki aki szeretne segíteni,de ha csak barátkozni szeretne az még jobb >>megtalál a black-oh@hotmail.com-on.
Előre is köszi mindent. :->
0

Elküldve: 2007. május 11. - 15:08:12

szia!
mi a gond a nyelvtannal?írj nyugodtan,ha tudok segítek szívesen... :-)
üdv Zsu
0

Elküldve: 2007. március 21. - 21:36:35

Sziasztok!
Nemrég kezdtem el spanyolt tanulni, de sajnos tanfolyamra járni nincs lehetőségem. Így saját magam próbálkozok a tanulással. Csak az a gond, hogy a nyelvtani rész nagyon nehézkes számomra úgy, hogy nincs, aki elmagyarázza. Ezért nagyon szeretnék msnezni bárkivel, aki segítene nekem. Címem: summerlee@freemail.hu
Előre is köszönöm!
0

Elküldve: 2007. február 21. - 18:40:04

sziasztok!
én nagyon szívesen beszélgetek,msn-ezek,skype-olok bárkivel spanyolul v spanyolról is..
Ez többek között jó kis gyakorlás lenne nekem is..
:D :D
0

Elküldve: 2006. december 12. - 22:38:23

www.msnsmiley.hu

Ingyen letoltheto smileyk, hangulatjelek, kepek, animaciok.

www.msnsmiley.hu
0

Elküldve: 2006. október 24. - 20:32:44

Sziasztok!
Én MSN-zek két spanyol lánnyal ugy ahogy megérik mit írok nekik:D
0

Elküldve: 2006. február 17. - 17:45:00

Hellosztok!

Most szeretnénk haverommal megtanulni spanyolul csak sajna nincs a lakóhelyünk közelébe megfizethető spanyol tanfolyam. A szavakat megtudjuk tanulni csak kéne valaki aki elmagyarázza a nyelvtant. Ezért szeretném olyan segítőkész emberek segítségét kérni aki MSN-en ill. Skype-on elmagyarázná nekünk a nyelvtant. Előre is köszönöm... Címem:EMHano@msn.com Aki segítene az legyen szíves vegyen fel vagy írjon ide a fórumba!
0

Elküldve: 2006. január 21. - 20:16:37

sziasztok kecskeméti, 12 éves srác vagyok. szeretnék csajt kerersni. légyszike csak kecskemétiek vegyenek fel.
msn : kacsa099@hotmail.com
0

Elküldve: 2005. november 10. - 17:52:07

Hellótok! Egy spanyolul tudó ember segítségét kérném,spanyol szöveget kéne nekem írni úgy hogy kiejtés szerint leírni. Nem hosszú kb 15-20 mondat,aki segítene az írjon,egy SKA-P szövegről lenne szó a Derecho de admision számukról a szövege megvan csak lekéne írni úgyhogy pl: nos inpide paso=nosz inpide paszo. bigotes@freemail.hu

Ha valaki tudna segíteni azt köszönöm.
0

Elküldve: 2005. május 08. - 11:13:42

Habéis tenido muy buena idea, !enhorabuena!.....Si queréis,nos conocemos y estaré dispuesta ayudarles.
Eso, si.......siempre en castellano, ?vale?
Saludos,
Anolis
0

Elküldve: 2005. március 21. - 12:33:50

Végre valakinek eszébe jutott, hogy így is lehet tanulni, bár már én is gondolkodtam, hogy kéne egy jó kis társaság akikkel lehetne eszmecserét folytatni spanyolul, bár én elsősorban még a nyelvtani fogalmak pontosítását tartom előnybe, mert szeretném a nyelvvizsgát is megcsinálni és ott elsősorban a helyes nyelvtan a fontos. De ha van egy olyan társaság ahol a beszélgetést is lehet gyakorolni az nagyon jó.
0

Elküldve: 2005. március 19. - 21:11:47

Sziasztok!

Látom elég sokan használjátok az MSN Messenger programot, ami lehetőséget ad a közvetlen kapcsolatfelvételre egy baráttal. Ha téged is érdekel a spanyol nyelv, és segítenél az elsajátításában vagy csak gyakorolni szeretnél. Akkor írd ide. A közös cél egy baráti társaság kialakítása, akik segítenek egymásnak és szeretik a spanyol nyelvet. Üdv: Nóri
címem: noricska1@hotmail.com
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó