Szia
Én szívesen tanulnék spanyolul.Ennek több oka van :imádom ezt a nyelvet,az ott élő embereket.Azonkívül van egy spanyol beszállítónk,akivel csak tolmácson keresztül tudunk beszélgetni.Köszönöm Csilla.
cshang@freemail.hu
Oldal 1 / 1
Spanyol-magyar nyelvcsere
Elküldve: 2007. július 31. - 13:06:56
Szia-szia,
Én szeretnék spanyolul megtanunulni,de nem tudok még semmit,tehát kezdjük. :-)
Skyp-on vagy msn-en megtalálható vagy?
üdv.,
Maja
Én szeretnék spanyolul megtanunulni,de nem tudok még semmit,tehát kezdjük. :-)
Skyp-on vagy msn-en megtalálható vagy?
üdv.,
Maja
Elküldve: 2007. február 10. - 10:57:18
SPANYOL (általános és szakmai nyelv is) tanítást, korrepetálást, nyelvvizsgára, érettségire való felkészítést vállalok. Tel.: 30/3418249 (Budapest)
Elküldve: 2006. augusztus 04. - 09:52:04
úgy írjál a ceasarnak, hogy a mélcíméből a szóközöket szedegesd ki, engem is érdekel egy ilyen cseretanulás.... te tudsz már valamit spanyolul? én nagy semmit!:)
(alfred_doeblin@yahoo.de)
(alfred_doeblin@yahoo.de)
Elküldve: 2006. augusztus 04. - 09:51:32
úgy írjál a ceasarnak, hogy a mélcíméből a szóközöket szedegesd ki, engem is érdekel egy ilyen cseretanulás.... te tudsz már valamit spanyolul? én nagy semmit!:)
Elküldve: 2006. április 24. - 22:30:27
ola estudias aqui o trabajas? es muy raro q alguién hispanoparlante hable o escribe tan bien el húngaro, pues enhorabuena si lo escribiste solo..:)
saludos
saludos
Elküldve: 2006. április 23. - 17:54:15
Szeva!
A mailcimedet rosszul adtad meg, nem tudtam neked oda irni.Irj nekem ha gondolod : laszloczipauer@yahoo.com
Én szeretnék spanyolt tanulni amugy,gondolom tudunk egymásnak segiteni.
Csao
A mailcimedet rosszul adtad meg, nem tudtam neked oda irni.Irj nekem ha gondolod : laszloczipauer@yahoo.com
Én szeretnék spanyolt tanulni amugy,gondolom tudunk egymásnak segiteni.
Csao
Elküldve: 2006. április 11. - 13:00:12
Szia mindenkinek!
Rövid idéje érkeztem Budapestre, s szeretnék találkozni valakivel, akinek érdekel spanyol-magyar nyelvcsere --vagy tandem, nem tudom pontosan melyk szót használják általában.
A névem César, spanyol állampolgár vagyok, 29 éves.
Ha érdekel, kérem írj: a l f r e d _ d o e b l i n @ y a h o o . d e
Rövid idéje érkeztem Budapestre, s szeretnék találkozni valakivel, akinek érdekel spanyol-magyar nyelvcsere --vagy tandem, nem tudom pontosan melyk szót használják általában.
A névem César, spanyol állampolgár vagyok, 29 éves.
Ha érdekel, kérem írj: a l f r e d _ d o e b l i n @ y a h o o . d e
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó