Startlap fórum:: Kohl János - ki ismeri? - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Kohl János - ki ismeri?

• Csoport: Guests

Elküldve: 2006. május 11. - 06:36:32

Szia Laci!

Ha tudok valamiben segíteni a spanyoltanulással kapcsolatban írj az e-mail címemre.
A hanganyagok általában nekem sem váltak be, független attól honnan vannak. Én vettem néhányat rendesen üzletben de nemtudom használni.
A címem: zsuzsa@univision.com
0

Elküldve: 2006. május 10. - 09:31:58

Sziasztok,

Nekem nincs jó tapasztalatom Kohl János távoktatásáról. Sajnos belepróbáltam és megelőlegezve a bizalmamat átutaltam neki az oktatás költségét. A tananyag még rendben megérkezett, de a hanganyagot használhatatlanul rossz minőségben küldte el szalagos kazettán! Sokszor neki kezdtem, hátha sikerül mégis csak használni, de végül úgy döntöttem, hogy nem felel meg. Megpróbáltam megbeszélni vele a dolgot, de nem reagált a problémára és a pénzemet sem fizette vissza. Úgyhogy mindenkit óvnék attól, hogy előre bármit is fizessen Kohl János úrnak.
Üdv
Laci
0

Elküldve: 2005. augusztus 27. - 10:19:40

Szia!

Nos, elsősorban a barátaim véleményére hivatkozva mondanám azt, hogy nem rossz, bár szerintem elsősorban kiegészítő anyagként érdemes használni. Nekem sikerül ingyenesen hozzájutnom az orosz leckékhez, nem rosszak, de, ha fizetnem is kéne, azért meggondolnám. Persze, mint olvasom, a lehetőségeid korlátozottak...Mindenesetre jobban jársz a Kohl-féle tananyaggal. Én az ELO-t is használom, s nem jobb annyival, mint amennyivel drágább. De még egyszer mondom: ismerőseim maximálisan elégedettek a leckékkel, tematikával.
( OFF: ha ismersz olyat, akinek szüksége lenne orosz Kohl-anyagra, s cserébe fel tud ajánlani más nyelvből anyagot ( elsősorban holland érdekelne), akkor légyszi, jelezd! Köszi!)
pingvin10@freemail.hu

Ha ván kérdésed, vagy bármi, nyugodtan írj! - de inkább a fenti címre, mert ezt a fórumot sajna egyre ritkábban látogatják, így én sem vagyok itt gyakran.
0

Elküldve: 2005. augusztus 22. - 15:29:17

Sziasztok!
Távoktatós spanyoltanfolyamot keresek, mert sajnos nagyon összevissza dolgozom, és nme tudnék egy rendes tanfolyamon minden órán ott lenni. Megtaláltam Kohl János honlapját, kaptam mintaleckét is tőle, de azért kíváncsi lennék személyes tapasztalatokra is; ha valaki tud róla valamt, kérlek, írjatok!
Köszi
Lissza
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó