Startlap fórum:: Homonnay Zsolt - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon
  • 1758 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

Homonnay Zsolt

#1 Felhasználó nem aktív   fclara79 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 249
  • HelységBudapest

Elküldve: Ma, 10:24 39

Üzenet megtekintéseIdézés: kicsifalat - Dátum: 2012. május 25. - 10:15:30

én nem tudom, ti akartatok neki nagyobb megbecsülést, ezért jutott ez a kérdés eszembe.. ha neki így jó, nektek is jó és ennyi :)

Nincs mindenkinek annyi pénze, hogy bejárja Európát, ha látni akarja valamiben.....:( SAJNOS!!!!
0

#2 Felhasználó nem aktív   banyi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 3.713

Elküldve: Ma, 10:20 55

Üzenet megtekintéseIdézés: andi.s - Dátum: 2012. május 25. - 10:17:58

de aközött van különbség, hogy sztárolják e ezerrel, vagy hogy meg se említik, mintha nem is játszana ebben a színházban... egyébként nem is tudnék olyan szerepet hirtelen a Madách-os darabokban, amikben el tudnám képzelni Zsoltot...

Madáchot neee! Elég neki ott az évi 2-3 Fantom. Nem nagyon van ott többet! :P
0

#3 Felhasználó nem aktív   banyi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: Ma, 10:19 25

én nem tudom, ti akartatok neki nagyobb megbecsülést, ezért jutott ez a kérdés eszembe.. ha neki így jó, nektek is jó és ennyi :)

Speciel, én szívesebben nézném itthon. De azért, ha belegondolsz, amiből ez az egész kiindult, akkor azért érzed te is a dolog kettősségét szerintem. A lényeg: a turnézók épp úgy megérdemlik az itthoni szerepeket, mint bárki más.
0

#4 Felhasználó aktív   andi.s 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1.356

Elküldve: Ma, 10:17 58

de aközött van különbség, hogy sztárolják e ezerrel, vagy hogy meg se említik, mintha nem is játszana ebben a színházban... egyébként nem is tudnék olyan szerepet hirtelen a Madách-os darabokban, amikben el tudnám képzelni Zsoltot...
0

#5 Felhasználó nem aktív   banyi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: Ma, 10:15 51

Üzenet megtekintéseIdézés: andi.s - Dátum: 2012. május 25. - 10:13:26

mert lehet Zsoltot egyáltalán nem zavarja, ha nincs agyonajnározva... nyugodt természet...

Na, ez tuti. :lol:
0

#6 Felhasználó nem aktív   kicsifalat 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 3.349

Elküldve: Ma, 10:15 30

Üzenet megtekintéseIdézés: andi.s - Dátum: 2012. május 25. - 10:13:26

mert lehet Zsoltot egyáltalán nem zavarja, ha nincs agyonajnározva... nyugodt természet...

0

#7 Felhasználó nem aktív   kicsifalat 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: Ma, 10:14 35

Üzenet megtekintéseIdézés: ...Gabi... - Dátum: 2012. május 25. - 10:13:15

és igazán hol énekelhetne Zsolt még színpadon a Madách és az Opin kívül idehaza?... a Madách is futtatja a saját sztárjait... Zsolt meg megy és játszik vidéken is, ha olyan szerephez jut...Kép

megpróbálhatná a Madáchot.. lehet, h ott ő is abszolút első vonalba kerülhetne úgy, mint Lilla és emellett elmehetne vidékre is.. csak ötletelek..
0

#8 Felhasználó aktív   andi.s 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: Ma, 10:14 10

Üzenet megtekintéseIdézés: ...Gabi... - Dátum: 2012. május 25. - 10:13:15

és igazán hol énekelhetne Zsolt még színpadon a Madách és az Opin kívül idehaza?... a Madách is futtatja a saját sztárjait... Zsolt meg megy és játszik vidéken is, ha olyan szerephez jut...Kép

Valjean mindent megér :)
1

#9 Felhasználó aktív   andi.s 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: Ma, 10:13 26

Üzenet megtekintéseIdézés: kicsifalat - Dátum: 2012. május 25. - 10:04:13

én egyébként nem értem zsoltot miért ragaszkodik az opihoz, ahol hát azért mellőzik, vagy nem első vonalban tartják, miért nem követi a felesége példáját és keres olyan helyet, ahol esetleg jobban megbecsülik??

1

#10 Felhasználó nem aktív   ...Gabi... 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 5.036

Elküldve: Ma, 10:13 15

én egyébként nem értem zsoltot miért ragaszkodik az opihoz, ahol hát azért mellőzik, vagy nem első vonalban tartják, miért nem követi a felesége példáját és keres olyan helyet, ahol esetleg jobban megbecsülik??

0

#11 Felhasználó nem aktív   banyi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: Ma, 10:11 46

Egyikük sem társulati tag. Szóval, valószínűleg ez lehet az oka annak, hogy Zsolt nem mindig első vonalas, meg általában 2. szo-t kap. Bár, utóbbit nem szokta bánni, az tuti. :D

Szerkesztve banyi által: Ma, 10:15 01

0

#12 Felhasználó nem aktív   kicsifalat 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: Ma, 10:04 13

Üzenet megtekintéseIdézés: banyi - Dátum: 2012. május 25. - 10:01:40

Mindhármójuk miatt vérzik a szívem. De nem baj, majd lesz jó kis Atilla, amibe a nagy neveknek derogál megint majd benne lenni. :lol:

0

#13 Felhasználó nem aktív   banyi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: Ma, 10:01 40

Üzenet megtekintéseIdézés: andi.s - Dátum: 2012. május 25. - 09:59:40

az oké, de szerintem akkor sem fair. Nem hiszem el, hogy Dancs vagy Brasch miatt többen ülnek be 1-1 előadásra, mint Dzsoni vagy Zsolt vagy Niki miatt...

Mindhármójuk miatt vérzik a szívem. De nem baj, majd lesz jó kis Atilla, amibe a nagy neveknek derogál megint majd benne lenni. :lol:

Szerkesztve banyi által: Ma, 10:02 08

0

#14 Felhasználó nem aktív   kicsifalat 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: Ma, 10:00 16

Üzenet megtekintéseIdézés: andi.s - Dátum: 2012. május 25. - 09:59:40

az oké, de szerintem akkor sem fair. Nem hiszem el, hogy Dancs vagy Brasch miatt többen ülnek be 1-1 előadásra, mint Dzsoni vagy Zsolt vagy Niki miatt...

zsolt még egész ismert, de niki szerintem nem, dzsonit nem tudom ki..
0

#15 Felhasználó nem aktív   banyi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: Ma, 09:59 46

Üzenet megtekintéseIdézés: kicsifalat - Dátum: 2012. május 25. - 09:55:14

igen, ha BB odafér, nyilván nekik is lenne helyük a felsorolásban, ez nem is kérdés...

Hát, igen... No, de majd kiderül, mi lesz. Ha lesz valami. :P
0

#16 Felhasználó aktív   andi.s 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: Ma, 09:59 40

Üzenet megtekintéseIdézés: kicsifalat - Dátum: 2012. május 25. - 09:58:12

nem kell kiakadni.. a felsorolásban azok vannak, akiknek a neve itthon ismert és nézőt vonz, ilyen egyszerű, ennek semmi köze a tudáshoz..

0

#17 Felhasználó nem aktív   kicsifalat 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: Ma, 09:58 12

Üzenet megtekintéseIdézés: andi.s - Dátum: 2012. május 25. - 09:56:39

egy kis megbecsülés... talán ennyi nem lenne nagy kérés... és mégse kapják meg... tegnap néztem a felsorolást, hát nem kicsit akadtam ki.

nem kell kiakadni.. a felsorolásban azok vannak, akiknek a neve itthon ismert és nézőt vonz, ilyen egyszerű, ennek semmi köze a tudáshoz..
1

#18 Felhasználó nem aktív   banyi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: Ma, 09:57 49

Üzenet megtekintéseIdézés: tendi - Dátum: 2012. május 25. - 09:53:06

Azért azt ne felejtsük el, hogy egy ilyen turnén kell fizetni a színészeknek/zenészeknek/táncossoknak a szállást, az utazást, sőt magát a színházt is ki kell bérelni az előadásokra, úgyhogy a jegybevételnek a nagy része rögtön el is megy erre. Én csodálkoznék, ha olyan veszett nagy nyereség lenne egy turné. Biztosan pozitív a mérleg, de szerintem pont annyira, hogy az itthoni rezsit kifizessék belőle...

Hát, én nem hiszem. :lol: Ha az Opinak nem érné meg rohadtul, nem vállalt volna be belőle 300 előadást.

Szerkesztve banyi által: Ma, 09:58 34

0

#19 Felhasználó nem aktív   banyi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: Ma, 09:56 44

Üzenet megtekintéseIdézés: kicsifalat - Dátum: 2012. május 25. - 09:47:19

azt azért ne felejtsük el, hogy a turnézók milyen összeget keresnek össze a turnéval.. lehet h akik itthon maradnak meg ezt irigylik, és inkább kevesebb darabban lennének benne de örülnének annak a pénznek, amit a turnézók kapnak.. mert azt össze se lehet nyilván hasonlítani azzal, mint amit ugyanannyi idő alatt itthon megkeresnek, ezért vállalják a turnét... ez is egy szempont, kárpótolva vannak ők ezzel szerintem eléggé ahhoz, hogy ne várjanak még plusz jutalmat itthon.. de lehet, h tévedek..

Színész. Játszani akar. Ha itthon nem kap, azt vállalja, ami van. És ha összehasonlítod a durva felbecslést - mert tényleg durva felbecslés, mert jóval kevesebb- az itthoni bevételeket a turné bevételével, akkor te is látod a különbséget. Sanszos, hogy a Ghostot nem csupán az itthoni 3/4 házas előadásokból vették meg és állítják színpadra. Igenis joggal várhatnának szerepet benne, vagy legalábbis, némi megbecsülést. De azt sem kapnak.
Mutass egy színészt, aki első sorban nem a hazája kultúráját szeretné szolgálni és a hazájában érvényesülni! Itthon kevesebb lehetőséget kapnak, de abból, amit odakint megkeresnek a színháznak (is), abból a színház megveszi a sláger darabokat.
Nem mellesleg, másnak is megvolt a lehetősége a turnéra, de nemet mondott. Vajon miért? :D
0

#20 Felhasználó aktív   andi.s 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: Ma, 09:56 39

Üzenet megtekintéseIdézés: ...Gabi... - Dátum: 2012. május 25. - 09:54:26

ha plusz jutalmat nem is, de az évad kihirdetésekor talán odafért volna a nevük a "sztárok" felsorolásához...Kép

egy kis megbecsülés... talán ennyi nem lenne nagy kérés... és mégse kapják meg... tegnap néztem a felsorolást, hát nem kicsit akadtam ki.
0

Topik megosztása:

• 1758 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.

3 felhasználó olvassa ezt a témát.
1 felhasználó, 2 vendég, 0 anonim felhasználó

1. laama