Startlap fórum:: nuccuc - Profil megtekintése - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon

Felhasználó értékelése: -----

Hírnév: 0 Semleges
Csoport:
Felhasználók
Hozzászólások:
37 (0,02 Hozzászólás naponta:)
Legaktívabb itt:
Egészség (14 hozzászólás ebben a fórumban)
Csatlakozott:
2013. 10. 04.
Megtekintések:
10.324
Aktivitás:
Felhasználó nem aktív 2019. 01. 10. - 16:52:10
Jelenleg:
Nem aktív

Személyes információ

Felhasználói rang:
Tag
Kor:
Kor ismeretlen
Születésnap:
Születésnap ismeretlen
Nem:
Nem árulom el :) Nem árulom el :)

Kapcsolat adatai

E-mail:
Küldj egy emailt

Témáim

 1. Tudományos forradalom: Jótékony baktériumokkal a szorongás ellen?

  2019. január 10. - 12:51:02

  Egy évtizeddel ezelőtt még a feltételezés is bizarrnak számított, hogy a belünkben lévő jótékony baktériumok nemcsak a testi működésünkre, de a viselkedésünkre, a gondolkodásunkra, az érzelmi állapotainkra is hatnak. Manapság viszont már tudományosan megalapozottnak tekinthető, hogy a gyomor és bélrendszer milliárdnyi mikrobája számtalan módon hat a lelki jóllétünkre is.
  Tényleg a belünkben van a második agyunk?
  Olvasd el: https://protexin.hu/...szorongas-ellen
 2. Útifűmag héj Lepicol

  2018. november 07. - 16:52:24

  Míg a megfelelő mennyiségű rost elfogyasztása hozzájárul a tápcsatorna kiegyensúlyozott működéséhez, addig egy szennyezett, “bedugult” üregrendszer akadályozhatja az emésztés és a felszívás folyamatát, sőt még a salakanyagok kiürülése is zavart szenvedhet.
  Oldható rostanyag tökéletes forrása az útifű mag, egy természetes anyag, amely saját tömegének többszörösét képes vízből magába szívni, a nedvesség és a rost alkotta zselészerű anyag pedig segíti a nemkívánatos anyagok eltávolítását.
  Az egyiptomi útifűmag-héjat emberek tömegei használják világszerte, fogyasztása függőséget nem okoz, alkalmazása biztonságos.
  Fogyasztása ajánlott:
  emésztési problémák (szorulás, hasmenés, puffadás) esetén
  kúra szerű alkalmazására az emésztőrendszer tisztításához
 3. Az immunrendszer megerősítése fontos tanévkezdéskor

  2018. szeptember 19. - 11:23:52

  A tanév és az ősz beköszöntével a bakteriális és a vírusos fertőzések elterjedésének időszaka is elkezdődik. A gyermekek ilyenkor újra nagyobb közösségbe kerülnek, így cseppfertőzés útján terjedő megbetegedéseknek könnyen áldozatául esnek.
  Természetesen a súlyosabb fertőzéses, bakteriális megbetegedésekben szükséges az antibiotikum, azonban a széles spektrumú gyógyszereknek komoly mellékhatásaik lehetnek pl. hasmenés. Az antibiotikum kezelés mellé ezért többféle, az élőflóra részét alkotó baktériumtörzset tartalmazó készítményt érdemes szedni, amelyek csökkentik ezt a kellemetlen mellékhatást. Az élő baktériumtörzsek érzékenyek lehetnek az antibiotikumra, ezért érdemes 3-4 óra szünetet hagyni a két készítmény szedése között. Az antibiotikus kúra befejeztével legalább egy hétig érdemes még az élőflórás törzset tartalmazó készítményt szedni, így előnyös olyan készítményt választani, amely nemcsak 7 napra elegendő mennyiséget tartalmaz. Különösen kedvező, ha az immunrendszer valamint a nyálkahártyák normál működését fenntartó C- ill. A-vitamint is tartalmaz a készítmény.
  https://protexin.hu/...-tanevkezdeskor

Barátok

nuccuc még nem vett fel egy barátot sem

Megjegyzések

nuccuc profiljához még nem írtak megjegyzést. Miért nem leszel te az első?