Startlap fórum:: kiskacsa11 - Profil megtekintése - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon

Felhasználó értékelése: -----

Hírnév: 0 Semleges
Csoport:
Felhasználók
Hozzászólások:
52 (0,03 Hozzászólás naponta:)
Legaktívabb itt:
Egészség (20 hozzászólás ebben a fórumban)
Csatlakozott:
2014. 01. 05.
Megtekintések:
10.298
Aktivitás:
Felhasználó nem aktív 2018. 10. 17. - 09:27:01
Jelenleg:
Nem aktív

Személyes információ

Felhasználói rang:
Tag
Kor:
Kor ismeretlen
Születésnap:
Születésnap ismeretlen
Nem:
Nem árulom el :) Nem árulom el :)

Kapcsolat adatai

E-mail:
Küldj egy emailt

Témáim

 1. Az immunrendszer megerősítése fontos tanévkezdéskor

  2018. október 17. - 09:25:32

  A tanév és az ősz beköszöntével a bakteriális és a vírusos fertőzések elterjedésének időszaka is elkezdődik. A gyermekek ilyenkor újra nagyobb közösségbe kerülnek, így cseppfertőzés útján terjedő megbetegedéseknek könnyen áldozatául esnek. Érdemes felkészülni erre is gondolni. A kisebbeknek van rágótabletta olyan finom hogy el kell zárni a gyerek elől :) Ez a Protexin Junior.
 2. Otthonról végezhető telefonos munka

  2018. július 24. - 08:33:45

  Étrend-kiegészítők, speciális tápszerek és gyógyhatású készítmények forgalmazásával foglalkozó, kategóriájában erős pozícióval rendelkező magyar cég (Protexin termékcsalád), orvoslátogató csapatának támogatásához keres telefonos kapcsolattartó munkatársat, otthonról végezhető munkavégzéssel, cégünk által biztosított telefonkészülékkel. Itt lehet többet megtudni: https://protexin.hu/....sito-munkatars
 3. Az egészséges hüvelyflóra fontossága

  2018. július 04. - 09:04:56

  Az ép hüvelyflóra a női nemi szervek elsődleges védvonala, amely meggátolja a kórokozók túlzott elszaporodását és megelőzi a méh- és függelékeinek befertőződését. Az alábbi videóban dr. Bánhidy Ferenc, a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának egyetemi docense beszél az egészséges hüvelyflóra fontosságáról.
  Nézd meg a videót: https://protexin.hu/...lora-fontossaga
 4. Allergia

  2018. június 20. - 12:33:14

  A fejlődő országok több mint felében rengeteg gyermek szenved allergiás betegségektől, és ez nem meglepő. A jelenség ugyanis a nem optimális belső ökoszisztémára vezethető vissza, amely megfigyelhető már a születés utáni néhány hétben.

  A születés utáni órákban még áteresztő a bélfal, így maximálisan felszívódik az anyatej első teje, amit colostrumnak hívnak. Az első néhány óra elteltével, egy védőgát kezd kialakulni a baba bél nyálkahártyájában. A hasznos baktériumok és a jó élesztő baktériumok kolonizálódnak, ezzel megerősítve a védőgátat.

  Ez a kolonizációs periódus nagyon fontos a gyermek számára, ami az első hónapokban nagymértékben függ a gyermek táplálásától. Hiszen az első bélbe jutó baktériumok előnyt szereznek a kolonizációban ( a bélben való megtelepedésben), ezzel erős immunitást tudnak kialakítani. Ha a gát a bélfalon nem működik hatékonyan, vagy hiányos a jó mikroflóra, a tápanyag és méreganyag a vérbe szivárog.

  Ebben az esetben a gyermek szervezete úgy reagál a táplálékra, mint “idegen megszállóra”, és antitesteket termel a táplálékkal szemben, ami “ételallergiához” vezet.

  Születés után minél előbb adunk gyermekünknek hasznos probiotikumokat, annál hamarabb tudjuk biztosítani ezen jótékony flóra megtelepedését és elszaporodását a bélrendszerben, így megakadályozhatjuk az ételallergia kialakulását, ami manapság igen általános probléma.
  https://protexin.hu/...gakadalyozasara

Barátok

kiskacsa11 még nem vett fel egy barátot sem

Megjegyzések

kiskacsa11 profiljához még nem írtak megjegyzést. Miért nem leszel te az első?