Startlap fórum:: rigo tea - Profil megtekintése - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon

Felhasználó értékelése: -----

Hírnév: 315 Excellent
Csoport:
Felhasználók
Hozzászólások:
101 (0,1 Hozzászólás naponta:)
Legaktívabb itt:
Egészség (67 hozzászólás ebben a fórumban)
Csatlakozott:
2014. 12. 03.
Megtekintések:
10.694
Aktivitás:
Felhasználó nem aktív 2017. 08. 14. - 14:14:11
Jelenleg:
Nem aktív

Személyes információ

Felhasználói rang:
Törzstag
Kor:
42 éves
Születésnap:
Augusztus 8, 1975
Nem:
Férfi Férfi
Helység:
Eger
Érdeklődés:
Allergia lelki oka, az allergia lelki háttere díjmentesen letölthető pdf könyv: http://gyogynoveny-eger.hu/

Cukorbetegség, a cukorbetegség tünetei, gyógyítása és természetes kezelése. Mikor és milyen gyógynövények, gyógyteák segíthetnek a cukorbetegség során? Cukorbetegség elleni gyógytea? A cukorbetegség tünetei, mellékhatásai. Van megoldás a cukorbetegség többszintű kezelésére? Testi, energetikai, érzelmi és gondolati szintek? Cukorbetegség elleni gyógytea?

http://gyogynoveny-eger.hu/cukorbetegseg-tea

Kapcsolat adatai

E-mail:
Küldj egy emailt
Website URL:
Website URL  http://gyogynoveny-eger.hu/

Utolsó látogatók

Hozzászólásaim

 1. Témában: Petefészek ciszta természetes kezelése otthon, petefészek ciszta okai

  2017. augusztus 09. - 12:11:24

  Kontroll ultrahang után

  Kedves István!
  Egy hónappal ezelőtt rendeltem Öntől egy havi hölgyi keveréket! Ma érkezett meg az utánpótlás! Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan egy nagyszerű hírrel tudok jelentkezni, ugyanis ma voltam UH vizsgálaton és eltűnt a cisztám! Az orvos nem akarta elhinni, ezért kétféleképpen is megvizsgált, illetve nagyon hosszú időn keresztül történt a vizsgálat. Mivel egy 6 cm-es, kétrekeszes cisztám volt, így minimális esélyt adott arra, hogy bárminemű változás lesz! Ma nem akart hinni a szemének, és bevallom, én is nagyon meglepődtem! Nagyon szerettem volna, ha sikerül, de hogy ilyen rövid időn belül, arra nem számítottam!
  Nagyon köszönöm!!!
  Ezt másképp nem tudom hálásabban elmondani, csak hogy:köszönöm!

  K. Orsolya 36 éves, Heves megye.

  Hölgyi tea leírása, rendelése
  http://gyogynoveny-e...ometriozis_tea/


  Figyelem! A gyógynövényes teák, teakeverékek a szervezet harmonizáló és öngyógyító folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, valamint az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.
 2. Témában: Tea rendelés. Minőségi tea rendelés online a termelőtől.

  2017. július 03. - 10:31:06

  Üzenet megtekintéseIdézés: FancyKa - Dátum: 2017. július 02. - 17:02:10

  Oolong teát tudok rendelni?

  Kedves Érdeklődő. A Rigó teák csapata hazai gyógynövényekből állítja össze teakeverékeit. Ha megírja nekünk, milyen célból inná ezt a teát, akkor esetleg tudunk javasolni helyette másikat, természetesen akkor, ha nem talál a piacon ilyet. Javaslom az Oolong tea beszerzésére keresse meg a Tea Pavilon céget: http://teapavilon.hu/

  Üdv,
  Rigó István
  Személyre szabott és standard gyógynövényes teakeverékek:
  http://gyogynoveny-e...eakeverek-eger/

 3. Témában: Petefészek ciszta természetes kezelése otthon, petefészek ciszta okai

  2017. május 06. - 08:57:49

  Hölgyi tea fogyasztásával kapcsolatos visszajelzés: Mellműtét elmaradásáról.

  "Üdvözlöm István!

  Történetem:

  Rendszeresen jártam mammográfiára + ultrahangra és ott megállapították, hogy mellcisztám van a bal mellemben több ciszta illetve a jobban is de azok kisebbek. 1 év múlva kontroll, ismét rossz hír, mivel a bal oldalon növekedtek. Nekem elég fájdalmas volt maga az ultrahang. Az orvos közölte megszúrja mintavétel miatt. Én ekkor ezt megtagadtam és kerestem egy maszek orvost. Akihez mentem korrekt és fantasztikus keze van fájdalmat nem éreztem. Először Ő is mintavétel + egy kis levegőt nyomott a legnagyobb cisztához kb.1/2 ml. Mivel igen feszült és érzékeny volt. Nem is volt semmi gondom, félévenként kontroll.
  Sajnos felelőtlenül 1 esetet kihagytam és mikor mentem ismét már 3 cisztám volt baloldalon. Ezeket le kellett szívni a legnagyobb 20 ml-s volt + még kettő. Nem mondom, hogy jól esett, de kilehetett bírni. Viszont közölte az orvos, hogy valószínűleg legközelebb már műtétről beszélünk.
  Igen megdöbbentem és ekkor jött az ötlet mi lenne, ha fogyasztanék teát. Egy ismerősöm találta Nekem és megvásároltam a hölgyi teát és rendszeresen elkezdtem inni. 6 hónpon keresztül minden reggel éhgyomorra és utána 1 óráig nem fogyasztottam semmit. Mentem ismét kontrollra és ott közölte az orvos, hogy nagyon szépen visszhúzodtak a cisztáim, amit Én is éreztem, mivel nem feszült és nem volt érzékeny a mellem. Ennyi a történetem. N. Attiláné 54 éves Budapest"

  Hölgyi teakeverék kapható és életmód tanácsok ciszták, miómák, endometriózis esetére: http://gyogynoveny-e...ometriozis_tea/

  Figyelem! A gyógynövények, a gyógynövényes teák, teakeverékek, beleértve a Hölgyi tea gyógynövényes teakeveréket is, nem helyettesítik a helyes és kiegyensúlyozott étrendet, az egészséges életvitelt és a szakorvosi vizsgálatokat vagy gyógyszeres terápiákat!

  Jobbulást kívánok!
  Rigó István
  tanuló természetgyógyász, gyógynövény-őstermelő

 4. Témában: honlapok

  2017. május 01. - 19:42:42

  Ciszta, endometriózis és mióma természetes kezelése honlap, gyakorlati tanácsok, gyógynövények és hölgyi tea
  http://gyogynoveny-e...dometriozis_tea

  Kép

  Pár dolgot leírok ciszta, mióma vagy endometriózis öngyógyulása elősegítéséhez
  A fenti weboldal linken lévő jó tanácsok a teafogyasztás mellett segíthetik és tartósabbá tehetik természetes öngyógyulását! "Életed az orvosságod" - Hippokratész
  A gyógynövényes teakúráinkról pozitívak a visszajelzések, de az öngyógyulási idő személyenként eltérő, ahogy a Hölgyek életvitele testi-, érzelmi- és gondolati szinten is különbözik. Tapasztalataink szerint ez három-kilenc hónap között mozog, bár több esetben voltak rövidebb idő alatt eredmények.

  Ciszta, endometriózis vagy mióma esetén a Hölgyi teakeverék fogyasztását javaslom, napi rendszerességgel -egy bögrével- három hónapon keresztül és melléje külön igyon még palástfű teát. A Hölgyi teakeverék összetevői, elkészítési javallata és adagolása rajta van a csomagoláson.
  A palástfű teát nem minden nap, hanem csak a menstruációs ciklus 15. napjától a 26. napjáig, -ha megoldható a legjobb 17 és 19 óra között- a vesemeridián maximális szervórájában igya. A palástfű teából is forrázatot készít, de ez a lenti cikkben le van írva. Ha a menzesz (menstruációs vérzés) már nincs, vagy rendszertelen akkor a számítást a Holdhoz kell viszonyítani, vagyis telihold vagy újhold napja jelenti a menstruációs ciklus első napját és ettől számítva a 15-26. napok között javallott inni külön a palástfű teát. Palástfüvet külön nem tudunk küldeni, de ezt bármelyik bioboltban beszerezheti.

  Kérem, hogy a teák fogyasztása mellett (Hölgyi teakeverék és plusz melléje palástfű tea monoteaként) az oldalon javasolt életviteli tanácsokat is igyekezzen újra és újra átgondolni és életébe apránként beépíteni: http://gyogynoveny-e...dometriozis_tea

  Figyelem! Mi a gyógynövényes teakeverékünkkel (Hölgyi tea) és tanácsainkkal szervezete öngyógyító és harmonizáló folyamatait segíthetjük elő, ám ezek az orvosi vizsgálatokat, ellátást valamint az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

  Örömmel hallok az állapotváltozásáról és köszönöm, ha ezt a jövőben megosztja velem.


  Jobbulást kívánok a Rigó teák csapata nevében!

  üdvözlettel,
  Rigó István
  tanuló természetgyógyász, gyógynövény-őstermelő
  +36 20 386 04 78
 5. Témában: Petefészek ciszta természetes kezelése otthon, petefészek ciszta okai

  2017. április 18. - 10:09:01

  "Kedves Rigó István!

  Szeretném megosztani kedves olvasóival, és a gyógyulni vágyó betegekkel saját tapasztalatomat.
  Hálásan köszönöm a segítséget.

  Üdvözlettel, M. Adrien. Érd

  Kedves Érdeklődő.
  Szeretném megosztani Veled tapasztalatomat a Rigó teakeverékkel kapcsolatosan.
  2015-ben rákot diagnosztizáltak nálam, akkor az emlő valamint a petefészkek voltak érintve. Az orvosok döntése szerint először az emlővel kell foglalkozni, mert az a kritikus, utána a petefészkekkel. A szokásos kezeléseket megkaptam, (kemo) melyek után az emlőből teljesen felszívódod a daganat, azonban a petefészkekben továbbra is volt valami elváltozás, mind a jobb, mind a baloldalon, aminek eltávolítására műtétet javasolta. A megkapott eredmények (PET CT) kiértékelése után úgy döntöttem segítséget kérek és felhívtam Rigó Istvánt, aki türelmesen végighallgatott, és a Hölgyi teakeveréket ajánlotta. A teát naponta 2x ittam, 2hónapon keresztül. 2017-januárjában eljött a következő PET CT vizsgálat ideje, mely szerint ugyan változott a daganatok mérete és darabszáma, de még mindig volt valami, ami miatt további kezeléseket helyeztek kilátásba. Ekkor újra a telefon után nyúltam, és egy jó 30-perces beszélgetés következett Rigó Istvánnal, aki mindent türelmesen végighallgatott és kérdezett, a beszélgetés végére egy speciális teakeveréket ajánlott nekem, amit 3nap múlva már ittam is. El kell mondanom, hogy a gyógyteák kifejezettem jó illatúak, és jó ízűek, valamint nagyon, de nagyon hatásosak! A soron következő (2017 március) orvosi vizsgálat alkalmával, már semmilyen kitapintható érezhető és látható elváltozás nem volt a petefészkekben!
  A korrekt tájékoztatáshoz azonban még az is hozzá tartozik, hogy én más terápiás módszereket is alkalmazok, és teljes életmódváltáson mentem keresztül, azonban azt tudom, hogy mindez a gyógyteák nélkül nem ment volna! Én a magam részéről, csak köszönettel tartozom Rigó Istvánnak a Rigó teákért és a lelkiismeretes támogatásért, ami legyünk őszinték, nem teljesen természetes mai világunkban.
  Szép napot, és jó gyógyulást kívánok. De arra kérlek, engedj meg nekem még egy fontos gondolatot! Hidd el hogy a gyógyulás lehetséges!
  Üdvözlettel. M. Adrien, Érdről."

  Hölgyi teakeverék kapható, rendelhető: http://gyogynoveny-e...dometriozis_tea

  Kedves Hölgyek! Kérem, hogy a teák fogyasztása mellett: Hölgyi teakeverék és melléje palástfű tea monoteaként a fenti weboldalon javasolt életviteli tanácsokat is igyekezzenek újra és újra átgondolni, életükbe apránként beépíteni.

  Figyelem!
  A Hölgyi teakeverék, a palástfű tea és más gyógynövényes teák, teakeverékek a szervezet harmonizáló és öngyógyító folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, valamint az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

  Jobbulást kívánok!
  Rigó István
  tanuló természetgyógyász, gyógynövény-őstermelő

Barátok

rigo tea még nem vett fel egy barátot sem

Megjegyzések

Oldal 1 / 1
 1. Fotó

  krisztina-vendeghaz-eger 

  2014. 12. 09. - 13:08:50
  Köszönöm a fogyókúra jótanácsokat. Erről még nem is hallottfigyelnünk, hogy a fogyókúra során ezekre is érdemes odafigyelni! http://lapforum.lap.hu/topic/33952-fogyokura-termeszetes-fogyas-testsulymegorzes-egeszsegesen/page__p__2573073__hl__fogy%C3%B3k%C3%BAra__fromsearch__1#entry2573073
Oldal 1 / 1