Startlap fórum:: pulyka8 - Profil megtekintése - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon

Felhasználó értékelése: -----

Hírnév: 0 Semleges
Csoport:
Felhasználók
Hozzászólások:
228 (0,19 Hozzászólás naponta:)
Legaktívabb itt:
Musical (228 hozzászólás ebben a fórumban)
Csatlakozott:
2015. 06. 20.
Megtekintések:
3.101
Aktivitás:
Felhasználó nem aktív 2018. 10. 03. - 23:32:06
Jelenleg:
Nem aktív

Személyes információ

Felhasználói rang:
Törzstag
Kor:
Kor ismeretlen
Születésnap:
Születésnap ismeretlen
Nem:
Nem árulom el :) Nem árulom el :)

Kapcsolat adatai

E-mail:
Küldj egy emailt

Hozzászólásaim

 1. Témában: Jegy csere-bere, eladás

  2018. március 16. - 20:11:28

  Sziasztok! Eladó jegyeim (e-jegyek):
  Levelek otthonról Jávori Ferenc "Fegya" szerzői estje - Budapesti Operettszínház, Kálmán Imre Teátrum
  2018 április 3. kedd, 19:30 - Földszint jobb 8. sor 5. szék - 3 500 Ft

  Mindhalálig Musical - Budapesti Operettszínház
  2018 április 17. kedd, 19:00 - Emelet jobb 4. sor 4. szék - 4 300 Ft

  raikkonenf1@gmail.com
 2. Témában: Operett színház

  2018. március 14. - 21:28:28

  Üzenet megtekintéseIdézés: Sun - Dátum: 2018. március 13. - 10:22:10

  Tényleg nem érdekli őket... kár ezen felhúzni Magunkat. Más művészeti szempontok kerültek előtérbe, csak egy baj van, hogy a "kultúrsznob" nézők nem ebbe a színházba járnak és soha nem is fognak ide járni, mert csak meghallják, hogy Operettszínház és leveri őket a víz... hiába nyitottak az összművészeti darabok (pl.Frida) vagy az alternatív rendezés felé (pl.Dorian Gray)ha ez az üzenet mégsem ért célba, mert összehasonlítva a játék minőségét a Radnótival, Katonával, Örkénnyel nagyon-nagyon messze vannak tőle, ugyanakkor a zeneiség és az a magas minőségű énektechnika ami jellemezte ezt a színházat az is kezd nagyon-nagyon messzire kerülni....Nem lesz nyertes... ellenben veszít a színház, a néző és a művészek is. Szerintem... és persze szubjektív.


  Ez szerintem abszolút baromság. Nyilván akik prózai darabok irányába megrögzöttek, azok nem fognak az Operettszínházba jönni.
  Játék minőségéről meg annyit, hogy igen magas szinten van, hisz nagyon is átjönnek a jelenetek történések, persze előfordul, hogy nem odaillő szereplő van egy darabba, de olyan, nem hogy kettő.
  Emellett mitől veszítenének a nézők? Ha megnézzük csak az idei évet, visszatért a Rebecca és bemutatkozott Notre Dame egyik darab, jobb mint a másik, bár nem hasonlítanám össze, hisz a kettőnek sok köze nincs egymáshoz.
  Prózai színházak megemlítését feleslegesnek tartom, mivel ez zenés színház. Amúgy bármilyen "sznob" legyen is valaki, az a szememben nem sok kompetenciával bír. Mert a prózai előadásokat sem ítélem el alapvetően, csak más preferenciám. Bár tervben vannak bizonyos előadások, de ezekért nem adnám fel soha a musicalt.
 3. Témában: Operett színház

  2018. március 14. - 21:18:28

  Üzenet megtekintéseIdézés: Süni7 - Dátum: 2018. március 12. - 21:55:23

  A Rebeccát mégcsak most hozzták vissza. Az Abigélről azt hittem, hogy már le is vették, az Elfújta szerintem még marad. Vagy ez csak egy szarkasztikus komment volt, hogy minden jó darabot levesznek?


  Abigélt nem vették le, és aligha fogják. Ugyanis a színháznak nincs még egy ifjúsági darabja. Már pedig ez egy nem elhanyagolható dolog.
  Elfújta a szél szerintem is maradhat, ha megnézzük nem lehet jegyet kapni rá, bár az is igaz, hogy ez szinte minden musicalre elmondható.
  Rebecca lekerülésén inkább mosolygok, levétele is nagy hiba volt anno.
 4. Témában: Operett színház

  2018. március 11. - 01:01:49

  Üzenet megtekintéseIdézés: mlinda - Dátum: 2018. március 10. - 06:59:18

  Én is így láttam. Uramisten! Akkorát énekeltek együtt, hogy még a fal is beleremegett. Végre Zsolt is kiereszthette a hangját, nem kellett attól félnie hogy leénekli Zsuzsit. Nagyon jól inspirálták egymást, olyan kedves, gyengéd szeretet sugárzott mindkettejükből egymás iránt, nekem nagyon tetszett. Végre Füredi Nikit is láthattam, úgy hiányzik valami komolyabb, nagyobb szerepből az Operettben.


  Egyet értek veled. Én Nikinek odaadtam volna Lady Budapestet, bár az is igaz, hogy mondjuk 2 előadásra betanulni egy szerepet, nem feltétlen a legjobb.
  Amúgy a Nők az Idegösszemolás szélében ő főszereplő, és ott abszolút zseniális, teljesen idomul a szerephez, mintha nem is ő volna, teljesen máshogy beszél pl. benne.
  Amúgy Zsoltban azt szeretem, hogy alapvetően nem tud kicsit énekelni, Annamarival is működik, de ez a péntek este egy fajta varázslat volt. Én ezt rejteném el abba a bizonyos palackba.
 5. Témában: KERESEM!!

  2018. március 11. - 00:52:39

  Sziasztok!
  Monte Cristo grófja előadás felvételt keresek. Helyszín mellékes.
  Illetve továbbra is keresek Soproni Ármány és Szerelem és My Fair Lady hanganyagot.
  raikkonenf1@gmail.com

Barátok

Megjegyzések

pulyka8 profiljához még nem írtak megjegyzést. Miért nem leszel te az első?