Startlap fórum:: pulyka8 - Profil megtekintése - Startlap fórum:

Ugrás a tartalomhoz

Tovább a Startlapra! Startapp mobilon Startlap a Facebookon

Felhasználó értékelése: -----

Hírnév: -5 Semleges
Csoport:
Felhasználók
Hozzászólások:
119 (0,13 Hozzászólás naponta:)
Legaktívabb itt:
Musical (119 hozzászólás ebben a fórumban)
Csatlakozott:
2015. 06. 20.
Megtekintések:
1.576
Aktivitás:
Felhasználó nem aktív 2018. 01. 19. - 04:49:50
Jelenleg:
Nem aktív

Személyes információ

Felhasználói rang:
Törzstag
Kor:
Kor ismeretlen
Születésnap:
Születésnap ismeretlen
Nem:
Nem árulom el :) Nem árulom el :)

Kapcsolat adatai

E-mail:
Küldj egy emailt

Hozzászólásaim

 1. Témában: Operett színház

  2018. január 19. - 04:38:52

  Üzenet megtekintéseIdézés: amanda47 - Dátum: 2018. január 18. - 15:47:40

  Köszi a linket, mostanában nem igen írnak már új musicalt, ez olyan középkategóriának tűnik a zenéje alapján, picit régies ami nem baj, az 1930-as 40-es éveket idézi. Mitől kortárs a zenéje? A tartalma nem tudom mi lehet. A zeneszerző teljesen ismeretlen kedves fiatal gyerek nekem.


  Most is születnek új musicalek. Ez amúgy egy kamera előadás, nem is véletlen, hogy Kálmán Imre Teátrumban lesz látható. Tartalomról szó esik a videóban.
 2. Témában: Operett színház

  2018. január 14. - 03:28:34

   Idézés: Süni7 - Dátum: 2018. január 13. - 01:28:33

  Én se voltam oda érte. Attól, hogy valaki képes negatív véleményt alkotni, még nem lesz kevésbé jó színházbajáró, sőt. Azt gondolom, hogyha az ember sokat jár színházba, elengedhetetlen, hogy legyen saját ízlése és véleménye. A tiéd is egy vélemény, és bár nem értek vele egyet, nem fogom az ízlésedet bírálni, mert megvan a jogod hozzá, hogy azt gondold az előadásról, amit. Különben, az a szép a színházban, hogy mindenkire másképp hat. De egyébként köszi a beszámolódat, mégha a motiváció rossz is volt.


  Tetszik amit írsz. És nyilván amit leírsz, az alapvetően igaz, a probléma jelen személlyel van, és sajnos nem először. West End+Broadway=20e+ előadás, az szerintem sok mindent elárul, és ezt nagyon kevés darab tudja elmondani még, hogy ha minden igaz akkor csak a Fantom. Emellett zenés színházban egyre inkább problémám tágítani a látóköröm, de az nagyon ritka, hogy az előadás végét várom, bár időnként előjön ez bennem, de ez nem olyan érzés, ez inkább annak tudható be, hogy láttam már a darabot, és mondjuk tetszik nagyon a vége, szóval ez inkább pozitív.
 3. Témában: Operett színház

  2018. január 12. - 20:12:01

  Dátum: csevics

  "Ên meg alig vártam,hogy vége legyen..." Notre Dame


  Eljött a hallgatás idejének a vége. Komolyan mit képzelsz magadról ki vagy te?!
  Notre Dame-i toronyőr kapcsán elég komoly kérdőjelek voltak bennem, és dühős is voltam anno, hogy beetették a népet a francia változattal, erre a Disneyt kapjuk.
  Ez egészen addig tartott amíg a premieren meg nem néztem a darabot. Ugyanis csodálatos. Alan Menken az egyik kedvenc zeneszerzőm, és itt is ki tett magáért, olyan dalok vannak az előadásban, amik hihetetlenül jók, nyilván nem Belle, Katedrális, vagy a Lune, de ez nem is baj. Emellett a színészi gárda kb. a legjobbját nyújtja. Én nem igazán kedvelem Gubik Petrát, de itt jól énekel, sőt még könnyeket is képes volt a szemembe csalni az Imájával, úgy hogy le a kalappal előtt a színház előtt, mert azért igen durva, hogy Esmeralda téren teljes csere alakult ki, amúgy még az előzetesnek szánt Muri Enikős szabadtéri előadást elnézve, nagy kár, hogy már nincs az Operettszínházban, hisz pont akkor kellett kiszállnia, amikor végre igazán jó lett.
  Veréb Tomi alakítása egészen zseniális, ő a darab legjobbja, mivel neki van a legnehezebb feladata, hisz egy púpost kell hoznia, és nem csak testileg, hanem hangilag, ráadásul ő ezt még énekben is hozza, Cseh Dávidnál ez már nem mondható el, mert ő elég tisztán énekel, ami furcsa, hogy negatívum, de karakter mivoltábból adódva, Tomi alakítása ezért jobb, bár én Dávidot is hasonlóképp szeretem ebben az előadásban, és azért Rebeccaban bebizonyította, hogy bizony igen magas szinten tud egy sérültet eljátszani, nyilván ebben a Notre is segített neki.
  Frollo az abszolút főgonosz, itt nekem Szomor Gyuri a nyerő, mivel ő egy abszolút rideg, aljas szemétláda, szemben Szilveszter aki teljesen ő egy picit bóhokásabb, pl. jó hogy nem elmondja Quasimodonak, hogy mire készülnek, neki azért az arcából lehet olvasni, Gyuri viszont rezzenéstelen, nekem ezért sokkal hitelesebb. De itt is hasonló a helyzet mint Quasimodonál, különbözőek és mindketten nagyon jók, igazából hajszálak döntenek.
  Phoebus ami számomra elég egyértelmű eddig legalábbis, és itt nagy különbséget érzek. Kocsis Dénes tökéletes a szerepben, Szerényi Laci aki sok helyen tetszik, és különböző szerepekben képes nagyon jó lenni, itt pont a szikra hiányzik belőle, egyszerűen nem jön át, hogy ő milyen szerelmes volna Esmeraldaba, Dénesnél meg abszolút igen, mondjuk az igaz hogy az Isten Pénzében sem tetszett először Laci, aztán amikor másodjára láttam sokkal jobb volt, és remélem, hogy jobb is lesz, hisz egy Phoebus kevés lesz.
  Clopin-nek nagyon jók, mondjuk itt Zsolt tetszik jobban, mivel jobban énekel, de MÁZS is szerethető karaktert hoz.
  De összességében ez egy klasszis darab, nagyon komoly mondanivalóval, ami ma még inkább igaz. Hisz az előítéletek sajnos nagyobb teret nyertek.
  Neked magadba kéne nézned, és nem színházi előadásokon kiélni, hogy semmit nem tudsz felmutatni a nagyarcodon meg a hiú, öntelt személyeden kívül, ami sok minden csak nem büszkesség. Szégyellheted magad, mert musical rajongók szégyene vagy.
 4. Témában: Jegy csere-bere, eladás

  2018. január 11. - 23:49:11

  CSERÉlni szeretnék.
  Jan 17-estére van jegyem a Nyomorultak. Erkély jobb oldal 1. sor 21. szék. 2800 ft-os jegy.
  Jan 19-ére szeretném cserélni első sorban vagy Jan 21 estére, ugyanilyen kategóriára, az erkélyen 2 esetleg 3. sor is jó lenne. Köszönöm.
  raikkonenf1@gmail.com
 5. Témában: Operett színház

  2018. január 10. - 16:55:14

  Üzenet megtekintéseIdézés: mlinda - Dátum: 2018. január 10. - 11:15:01

  A Macskadémonról mit lehet tudni? Ez egy teljesen új musical? A szereposztás nagyon tetszik :)


  Ez egy régebbi musical.

Barátok

pulyka8 még nem vett fel egy barátot sem

Megjegyzések

pulyka8 profiljához még nem írtak megjegyzést. Miért nem leszel te az első?